Volby 2014

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 17, 18, 19  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Volby 2014  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Volby 2014
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Budete volit v nadcházejícíh volbách
Ano
88%
 88%  [ 61 ]
Ne
11%
 11%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 69

Autor Zpráva
Cratach

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U Svobodnejch me minuly volby vadilo to velky mnozstvi bejvalejch clenu KSČ, co se zaklinali tim, ze uz v ty dobe do partaje vlezli proto, aby system rozlozili zevnitr (jedinej z clenu mel koule priznat, ze tam vlez, protoze se jako mladej proste chtel mit lip).

Nicmene letos vazne uvazuju, jestli tohle tentokrat radsi neprekousnu.
Grimley

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Celkove se mi libi pristup Babise.... prijde mi, ze to ma v hlave srovnany... to samy okamura, i kdyz ten me prijde moc populistickej..... provareny partaje volit nebudu ani omylem...nechapu vubec jak nekdo muze premejslet o volbe ODS, ci snad TOP09.... pripadne CSSD.... pak se divime ze to tu je jaky je, kdyz se dokola volej stejny lidi :/ ...je to k uzoufani.....

Jinak abyste se do me mohli pustit jeste vic, tak jsem volil Zemana (jakozto mensi zlo, neumim si predstavit Knizete jako prezodenta.... i kdyz se Zemanem v leccems nesouhlasim, tak se mi libi jeho razantni pristup.... co se "prorizly huby" tyka, tak s tim, ze se s icim nemaze.... i kdyz napriklad "Cechia" byl vazne ulet...krom toho je jeden zmala, kterej nwzavrhuje armadu - jeji existenxi a obycejny vojaky.... oproti diskuterum na novinkach kteri by armadu zrusili)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Celkove se mi libi pristup Babise.... prijde mi, ze to ma v hlave srovnany... )

a vis o tom, ze si lobingem zajistil zakon, diky kteremu jeho monopolni spolecnosti dodavaji olej do PHM a tim mu (neprimo) platime z litru cca 2 kc?
Vidlák

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já nevím jestli pan Babiš jde do politiky zrovna kvůli úplatkům, ale de facto každý podnikatel si tam svými kroky může dost umést cestičku k ještě větším ziskům. Ale ono možná tak ani nejde o zisk jako o tu moc. A i kdyby byl čistý jako lilie tak stejně se na něj nalepí tolik pijavic, že nějaké průsery se najdou tak jako tak (to ale v každé straně).
Každopádně bych ho nevolil ani za nic. Myslím si, že je populista (stejně jako např. pan Okamura), je mi nesympatický a zdá se mi, že vzhledem ke svému postavení má poměrně slabé vyjadřovací schopnosti, což mi pro politiku nepřijde zrovna šťastné.
A ta jeho reklama s Jágrem vypovídá jen o tom, že se nebojí něco obejít...

Já mu říkám český Tricatel
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlkisekk

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Budu volit urcite levici, nejspise Cssd, pravice mela sanci nekolik let a pro lidi neudelali vubec nic.Co se tyce Zemana, jsem hrdy, ze mame konecne prezidenta, ktery se neboji rict, ze je tady neco spatne .
Grimley

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Grimley napsal:
Celkove se mi libi pristup Babise.... prijde mi, ze to ma v hlave srovnany... )

a vis o tom, ze si lobingem zajistil zakon, diky kteremu jeho monopolni spolecnosti dodavaji olej do PHM a tim mu (neprimo) platime z litru cca 2 kc?

Ono jak rikam, je to volba mezi mensim zlem :))... jeste se mi nestalo, ze bych u nejakejch voleb volil vylozene nekoho cistyho a svatyho...i na zemana vylezly pred prezidentkama nepekny veci.... ono to asi ve velkym byznysu ani nejde bejt jak andel a nemit zadny "prohresky" :))
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Babis neni dobra moznost. V hlave to ma srovnane moc dobre. Uz nebude muset uplacet ostatni strany, aby pro nej orodovaly zakony.

Ja jsem zvedavej na Okamuru co predvede. Je to sice populista, ale v jistem slova smyslu se snazi. Uvidime, jak mu to dlouho vydrzi. Rozhodne odvolatelnost politiku by byla +.

Grimley napsal:
Ono jak rikam, je to volba mezi mensim zlem :))... jeste se mi nestalo, ze bych u nejakejch voleb volil vylozene nekoho cistyho a svatyho...i na zemana vylezly pred prezidentkama nepekny veci.... ono to asi ve velkym byznysu ani nejde bejt jak andel a nemit zadny "prohresky" :))

Tak to potom neprimo schvalujes korupci a okradani. To neni dobry pristup. Lidi se akorat nechaji uplatit na kus zvance. Samozrejme, ze tam lepsi moznosti jsou, ale lidi je volit nebudou, protoze jim nedaj koblihu.

Naposledy upravil Lord_Ivory dne čt říjen 24, 2013 6:03 pm, celkově upraveno 1 krát
cipinek

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

když sleduji tady tu vaši diskuzi a vaše názory a volební preference, tak se ani nedivím, proč tento stát je tam, kde je... , budu volit Šukamůru...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
Budu volit urcite levici, nejspise Cssd, pravice mela sanci nekolik let a pro lidi neudelali vubec nic. Co se tyce Zemana, jsem hrdy, ze mame konecne prezidenta, ktery se neboji rict, ze je tady neco spatne .

Jen jestli není lepší, aby lidi dělali něco pro sebe sami a nespoléhali, až pro ně udělá něco někdo druhý.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Grimley

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja oaobne teda se v soucasny dobe nemam spatne, chapu ze jsou profese, ktery jsou na hranici unosnosti z hlediska financi, ale cssd neni moc dobra volba...uz ted jsou soc.davky totalne devastujici a nevyhovujici. . (cehoz pak zneuziva jista skupina obyvatel)
Humanic145

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
vlkisekk napsal:
Budu volit urcite levici, nejspise Cssd, pravice mela sanci nekolik let a pro lidi neudelali vubec nic. Co se tyce Zemana, jsem hrdy, ze mame konecne prezidenta, ktery se neboji rict, ze je tady neco spatne .

Jen jestli není lepší, aby lidi dělali něco pro sebe sami a nespoléhali, až pro ně udělá něco někdo druhý.

Já myslím, že stát by se o tebe měl umět postarat, když jsi mu celý život odevzdával řádně daně a né, že se na tebe na starý kolena vysere a všechno co může spoplatní a zdraží.
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Socialni davky jsou nejmensi problem. v porovnani se zbytkem pruseru.
Grimley

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lord_Ivory napsal:
Socialni davky jsou nejmensi problem. v porovnani se zbytkem pruseru.

Pokud je soc.system nastavenej tak, ze clovek co nepracuje se muze smat do oci pracujicim je to zasadni problem, kterej produkuje dalsi zlo a dalai marast....
vlkisekk

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
vlkisekk napsal:

no oni jsou ve spolecnosti lidi, kteri to bohuzel bez pomoci statu nesvedou, lidi na voziku, mentalne postizeni...a system, ktery tady zavedla pravice je pro tyto lidi katastrofalni. A pokud mame nejdrazsi potraviny, benzin, elektrinu, nejdrazsi dalnice, kazdy druhy krade a uplaci tak je asi neco spatne.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když tak čtu některé příspěvky nade mnou, které vyznívají, jak je to tu všechno špatně, přemýšlím, jestli žijeme ve stejné zemi...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Volby 2014 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 17, 18, 19  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: