|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Budete volit v nadcházejícíh volbách |
| Ano |
|
88% |
[ 61 ] |
| Ne |
|
11% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 69 |
|
| Autor |
Zpráva |
Cratach

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 5:52 pm Předmět: |
|
|
U Svobodnejch me minuly volby vadilo to velky mnozstvi bejvalejch clenu KSČ, co se zaklinali tim, ze uz v ty dobe do partaje vlezli proto, aby system rozlozili zevnitr (jedinej z clenu mel koule priznat, ze tam vlez, protoze se jako mladej proste chtel mit lip).
Nicmene letos vazne uvazuju, jestli tohle tentokrat radsi neprekousnu. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 5:53 pm Předmět: |
|
|
Celkove se mi libi pristup Babise.... prijde mi, ze to ma v hlave srovnany... to samy okamura, i kdyz ten me prijde moc populistickej..... provareny partaje volit nebudu ani omylem...nechapu vubec jak nekdo muze premejslet o volbe ODS, ci snad TOP09.... pripadne CSSD.... pak se divime ze to tu je jaky je, kdyz se dokola volej stejny lidi :/ ...je to k uzoufani.....
Jinak abyste se do me mohli pustit jeste vic, tak jsem volil Zemana (jakozto mensi zlo, neumim si predstavit Knizete jako prezodenta.... i kdyz se Zemanem v leccems nesouhlasim, tak se mi libi jeho razantni pristup.... co se "prorizly huby" tyka, tak s tim, ze se s icim nemaze.... i kdyz napriklad "Cechia" byl vazne ulet...krom toho je jeden zmala, kterej nwzavrhuje armadu - jeji existenxi a obycejny vojaky.... oproti diskuterum na novinkach kteri by armadu zrusili) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 5:55 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Celkove se mi libi pristup Babise.... prijde mi, ze to ma v hlave srovnany... ) |
a vis o tom, ze si lobingem zajistil zakon, diky kteremu jeho monopolni spolecnosti dodavaji olej do PHM a tim mu (neprimo) platime z litru cca 2 kc? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 5:57 pm Předmět: |
|
|
Tak já nevím jestli pan Babiš jde do politiky zrovna kvůli úplatkům, ale de facto každý podnikatel si tam svými kroky může dost umést cestičku k ještě větším ziskům. Ale ono možná tak ani nejde o zisk jako o tu moc. A i kdyby byl čistý jako lilie tak stejně se na něj nalepí tolik pijavic, že nějaké průsery se najdou tak jako tak (to ale v každé straně).
Každopádně bych ho nevolil ani za nic. Myslím si, že je populista (stejně jako např. pan Okamura), je mi nesympatický a zdá se mi, že vzhledem ke svému postavení má poměrně slabé vyjadřovací schopnosti, což mi pro politiku nepřijde zrovna šťastné.
A ta jeho reklama s Jágrem vypovídá jen o tom, že se nebojí něco obejít...
Já mu říkám český Tricatel
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 5:58 pm Předmět: |
|
|
Budu volit urcite levici, nejspise Cssd, pravice mela sanci nekolik let a pro lidi neudelali vubec nic.Co se tyce Zemana, jsem hrdy, ze mame konecne prezidenta, ktery se neboji rict, ze je tady neco spatne .
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 5:58 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Grimley napsal: | | Celkove se mi libi pristup Babise.... prijde mi, ze to ma v hlave srovnany... ) |
a vis o tom, ze si lobingem zajistil zakon, diky kteremu jeho monopolni spolecnosti dodavaji olej do PHM a tim mu (neprimo) platime z litru cca 2 kc? |
Ono jak rikam, je to volba mezi mensim zlem :))... jeste se mi nestalo, ze bych u nejakejch voleb volil vylozene nekoho cistyho a svatyho...i na zemana vylezly pred prezidentkama nepekny veci.... ono to asi ve velkym byznysu ani nejde bejt jak andel a nemit zadny "prohresky" :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 6:00 pm Předmět: |
|
|
Babis neni dobra moznost. V hlave to ma srovnane moc dobre. Uz nebude muset uplacet ostatni strany, aby pro nej orodovaly zakony.
Ja jsem zvedavej na Okamuru co predvede. Je to sice populista, ale v jistem slova smyslu se snazi. Uvidime, jak mu to dlouho vydrzi. Rozhodne odvolatelnost politiku by byla +.
| Grimley napsal: | | Ono jak rikam, je to volba mezi mensim zlem :))... jeste se mi nestalo, ze bych u nejakejch voleb volil vylozene nekoho cistyho a svatyho...i na zemana vylezly pred prezidentkama nepekny veci.... ono to asi ve velkym byznysu ani nejde bejt jak andel a nemit zadny "prohresky" :)) |
Tak to potom neprimo schvalujes korupci a okradani. To neni dobry pristup. Lidi se akorat nechaji uplatit na kus zvance. Samozrejme, ze tam lepsi moznosti jsou, ale lidi je volit nebudou, protoze jim nedaj koblihu.
Naposledy upravil Lord_Ivory dne čt říjen 24, 2013 6:03 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 6:02 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Budu volit urcite levici, nejspise Cssd, pravice mela sanci nekolik let a pro lidi neudelali vubec nic. Co se tyce Zemana, jsem hrdy, ze mame konecne prezidenta, ktery se neboji rict, ze je tady neco spatne . |
Jen jestli není lepší, aby lidi dělali něco pro sebe sami a nespoléhali, až pro ně udělá něco někdo druhý.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 6:04 pm Předmět: |
|
|
Ja oaobne teda se v soucasny dobe nemam spatne, chapu ze jsou profese, ktery jsou na hranici unosnosti z hlediska financi, ale cssd neni moc dobra volba...uz ted jsou soc.davky totalne devastujici a nevyhovujici. . (cehoz pak zneuziva jista skupina obyvatel) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 6:11 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | vlkisekk napsal: | | Budu volit urcite levici, nejspise Cssd, pravice mela sanci nekolik let a pro lidi neudelali vubec nic. Co se tyce Zemana, jsem hrdy, ze mame konecne prezidenta, ktery se neboji rict, ze je tady neco spatne . |
Jen jestli není lepší, aby lidi dělali něco pro sebe sami a nespoléhali, až pro ně udělá něco někdo druhý. |
Já myslím, že stát by se o tebe měl umět postarat, když jsi mu celý život odevzdával řádně daně a né, že se na tebe na starý kolena vysere a všechno co může spoplatní a zdraží.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 6:11 pm Předmět: |
|
|
Socialni davky jsou nejmensi problem. v porovnani se zbytkem pruseru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 6:13 pm Předmět: |
|
|
| Lord_Ivory napsal: | | Socialni davky jsou nejmensi problem. v porovnani se zbytkem pruseru. |
Pokud je soc.system nastavenej tak, ze clovek co nepracuje se muze smat do oci pracujicim je to zasadni problem, kterej produkuje dalsi zlo a dalai marast.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 6:15 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | vlkisekk napsal: | | Budu volit urcite levici, nejspise Cssd, pravice mela sanci nekolik let a pro lidi neudelali vubec nic. Co se tyce Zemana, jsem hrdy, ze mame konecne prezidenta, ktery se neboji rict, ze je tady neco spatne . |
Jen jestli není lepší, aby lidi dělali něco pro sebe sami a nespoléhali, až pro ně udělá něco někdo druhý. |
no oni jsou ve spolecnosti lidi, kteri to bohuzel bez pomoci statu nesvedou, lidi na voziku, mentalne postizeni...a system, ktery tady zavedla pravice je pro tyto lidi katastrofalni. A pokud mame nejdrazsi potraviny, benzin, elektrinu, nejdrazsi dalnice, kazdy druhy krade a uplaci tak je asi neco spatne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|