Volby 2014

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 17, 18, 19  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Volby 2014  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Volby 2014
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Budete volit v nadcházejícíh volbách
Ano
88%
 88%  [ 61 ]
Ne
11%
 11%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 69

Autor Zpráva
Petey

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A u nas je to rovnake
darKane

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co si maji lidi myslet, kdyz jim to furt media serviruji? :-D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlkisekk

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Když tak čtu některé příspěvky nade mnou, které vyznívají, jak je to tu všechno špatně, přemýšlím, jestli žijeme ve stejné zemi...

ronnie tobe spatne urcite neni
Grimley

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je pravda, že já mám lehce nadprůměrnej plat, živím v podstatě jen sebe a psa a jsem rád že vyjdu... platím teda ještě splátky na auto a nijak se neomezuju v jídle, ale nechápu, jak nějaká domácnost, kde jsou dva pracující a třeba dvě děti mohou vyžít z peněz, který mám já jen pro sebe... v tomhle směru je to tu opravdu zlý... a nejsou to zdaleka "okrajový" profese stylu kopáč na stavbě .... z toho mě tak trochu mrazí no
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Když tak čtu některé příspěvky nade mnou, které vyznívají, jak je to tu všechno špatně, přemýšlím, jestli žijeme ve stejné zemi...

Taky jsem nad tím přemýšlel - obecně spokojení jsou dle mého názoru úspěšní. ti neúspěšní mají tendenci za to v jaké situaci jsou přehrát někomu jinému - nejlépe politikům.

Máme se dobře. Pracuji v SR a tam je život těžší, ale i tam je dobře. Mně u nás jen vadí ta ostuda sedící na hradě, ale akceptuji, že většina společnosti udělala při prezidentské volbě chybu a já jim to odpouštím
ygg

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha...takže cesta k lepším zítřkům bude v tom, že lidi ještě víc všemožnými daněmi a odvody a poplatky zkrouhneme, pak ty prachy proženeme rozpočtem ... ideálně ne jedním ... a pak jim něco z toho úředníci (kteří si samozřejmě taky kus vezmou) milostivě vrátí.

To je fakt zaručená cesta k blahobytu .... otázka pro koho.
Grimley

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Ronnie napsal:

Taky jsem nad tím přemýšlel - obecně spokojení jsou dle mého názoru úspěšní. ti neúspěšní mají tendenci za to v jaké situaci jsou přehrát někomu jinému - nejlépe politikům.

Máme se dobře. Pracuji v SR a tam je život těžší, ale i tam je dobře. Mně u nás jen vadí ta ostuda sedící na hradě, ale akceptuji, že většina společnosti udělala při prezidentské volbě chybu a já jim to odpouštím

Já chápu, že základ je být úspěšný :)) ostatně já taky nejsem uklizečka... ale průser je tady v tom, že běžý profese jsou v tomhle státě totálně podhodnocený.... profese, který jsou potřeba... nemůžou bejt všichni majitelé ronnie.cz ... úspěšní podnikatelé.... musej tu bejt pekaři...stavaři...řidiči....dělníci... a proti těmto lidem je v tomhle státě tak nějak všechno proti... :) ...toť můj názor.... proč tu třeba nejsou zavedený pokuty podle příjmu?... pak se bohatí přeplacení manažeři smějou poldům do očí ... (četl jsem zajímavou knihu o přeplacenejch manažerech, jejichž platy jsou úplně mimo realitu a už ani nejde o ten motivační aspekt) ... vysoký daně, vysoký ceny na všechno vedou jen k tomu, že lidi šetřej to málo co maj a ekonomika se zpomaluje a zpomaluje.... co na tom, že se snížila zadluženost ČR k HDP o jedno procento, když tu podle vás ti "neúspěšní" živořej ....
Petey

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
Ronnie napsal:

lebo sa zdvihol z rite a pracoval, nezbohatol na state ako Babis
vlkisekk

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
vlkisekk napsal:
Ronnie napsal:

lebo sa zdvihol z rite a pracoval, nezbohatol na state ako Babis

aha, takze zednici, obrabeci, prodavacky na nich sedi, velmi inteligentni nazor
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
...musej tu bejt pekaři...

Já teď trochu odbočím a tím s Tebou nepolemizuju, ale jak jsi zmínil pekař, teď kolegyně našla tady kousek od nás pána, co doma peče makové záviny a z okna svého domu je čerstvé prodává. Takový Makový-závin-drive:). Suprový nápad.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Grimley

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Grimley napsal:
...musej tu bejt pekaři...

Já teď trochu odbočím a tím s Tebou nepolemizuju, ale jak jsi zmínil pekař, teď kolegyně našla tady kousek od nás pána, co doma peče makové záviny a z okna svého domu je čerstvé prodává. Takový Makový-závin-drive:). Suprový nápad.

no odbočím ještě víc ... když jsi zmínil "drive" ... když jsem byl v létě na Vltavě, měli tam pizza-drive, kam jsi zaparkoval s kanoi a oni ti přinesli pizzu dle výběru.... taky dobrá věc
kujin

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechápu ty řeči typu zneužívání sociálních dávek - kdyby byly vysoký, jak říkáte, proč většina lidí chce pracovat a hledá práci? Proč pracuješ a nesměješ se pracujícím do očí, když můžeš dostat "tolik" na dávkách? pravda je, že z dávek sotva člověk přežije. tyhle řečio zneužívání dávek mě dokážou hrozně vytočit

jinak volím KSČM
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To ano - u nás zase dělá jeden soukromník chleba ze staré parní pece - ta vůně a chuť je prostě super.

Tak jak tak se má většina společnosti u nás dobře. Posuzuji to možná nesprávným měřítkem, ale když mám střechu nad hlavou, co jíst, kam jít do práce, ošetří mě u lékaře a mám tu fungující služby-jsem spokojený.
Grimley

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kujin napsal:
Nechápu ty řeči typu zneužívání sociálních dávek - kdyby byly vysoký, jak říkáte, proč většina lidí chce pracovat a hledá práci? Proč pracuješ a nesměješ se pracujícím do očí, když můžeš dostat "tolik" na dávkách? pravda je, že z dávek sotva člověk přežije. tyhle řečio zneužívání dávek mě dokážou hrozně vytočit

jinak volím KSČM

Promiň, myslel jsem sociální dávky pro jedno nejmenované etnikum... jak je možné že nepracují a doma maj plazmovky a jezděj v autech, na který lidi normálně nevydělaj?.... není to jen soc.dávkama... je to i bytama zdarma.... úlevama od poplatků.... ale to vše platí stát... (viz. profláknutý průsery s ubytovnama, ve kterejch z 90%ˇbydlej romové).... to je špatně !
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

btw - v Obratani v J. Čechách dělá u silnice jeden pán burgery. 150 g hovězího (mele denně 4 kg hovězího) a nejlepší burger co jsem v životě jedl za 50 Kč .

Raději vždy podpořím podobné prodejce než třeba Penam nebo Delta pekárny.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Volby 2014 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 17, 18, 19  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: