|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st říjen 23, 2013 4:40 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | jsou to rozemleté sušené jahody tak jako boruvky příchuti... |
Přesně tak to je, ono to ještě výrazněji zlepšilo chuť (která ale už předtím byla hodně dobrá... jen je teď prostě ještě lepší:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
GeniuX
|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 9:07 pm Předmět: |
|
|
Poradil by jste mi prosím někdo kvalitní protein na noc. Předpokládám, že se bude jednat o casein. Je toho hodně, tak nevím jaký vybrat. Na cenně samozřejmě záleží, ale kvalita je taky důležitá. Děkuji za každou radu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 9:11 pm Předmět: |
|
|
| GeniuX napsal: | | Poradil by jste mi prosím někdo kvalitní protein na noc. Předpokládám, že se bude jednat o casein. Je toho hodně, tak nevím jaký vybrat. Na cenně samozřejmě záleží, ale kvalita je taky důležitá. Děkuji za každou radu. |
Kdybych někdy dával něco na noc, tak nějakou pomalou vícesložku či jinej mix. Samotnej mic. kasein bych já nedával... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 9:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 9:28 pm Předmět: |
|
|
| GeniuX napsal: | | Poradil by jste mi prosím někdo kvalitní protein na noc. Předpokládám, že se bude jednat o casein. Je toho hodně, tak nevím jaký vybrat. Na cenně samozřejmě záleží, ale kvalita je taky důležitá. Děkuji za každou radu. |
Samotný ryzí kasein určitě ne, lepší nějaký mix více složek, např. toto:
https://obchod.ronnie.cz/s-3478-long-80-7-hours.html
|
|
| nahoru |
|
 |
GeniuX
|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 9:38 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | GeniuX napsal: | | Poradil by jste mi prosím někdo kvalitní protein na noc. Předpokládám, že se bude jednat o casein. Je toho hodně, tak nevím jaký vybrat. Na cenně samozřejmě záleží, ale kvalita je taky důležitá. Děkuji za každou radu. |
https://obchod.ronnie.cz/s-3478-long-80-7-hours.html |
Děkuji za radu. Jestli se jedná opravdu o kvalitu a nejlepší řešení v této cenové kategorii, tak si to rád pořídím. Jen mi ale přijde, že na ronnie.cz se snažíte dost protlačit hlavně výrobky od firmy Extrifit, takže nevím co si myslet. Je ale možné, že se mýlím.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 9:40 pm Předmět: |
|
|
| GeniuX napsal: |
Děkuji za radu. Jestli se jedná opravdu o kvalitu a nejlepší řešení v této cenové kategorii, tak si to rád pořídím. Jen mi ale přijde, že na ronnie.cz se snažíte dost protlačit hlavně výrobky od firmy Extrifit, takže nevím co si myslet. Je ale možné, že se mýlím. |
Z části protože to je český výrobek, z části protože to je relativně kvalitní výrobek a z části protože maj hodně dobrý PR
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 6:47 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | GeniuX napsal: | | Poradil by jste mi prosím někdo kvalitní protein na noc. Předpokládám, že se bude jednat o casein. Je toho hodně, tak nevím jaký vybrat. Na cenně samozřejmě záleží, ale kvalita je taky důležitá. Děkuji za každou radu. |
smím li se zeptat proč nedoporučujete na noc čistě ryzí micelární kasein?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 6:48 pm Předmět: |
|
|
| CharlesWood napsal: | | Ronnie napsal: | | GeniuX napsal: | | Poradil by jste mi prosím někdo kvalitní protein na noc. Předpokládám, že se bude jednat o casein. Je toho hodně, tak nevím jaký vybrat. Na cenně samozřejmě záleží, ale kvalita je taky důležitá. Děkuji za každou radu. |
smím li se zeptat proč nedoporučujete na noc čistě ryzí micelární kasein? |
Stejně proto, proč bych nedoporučoval Hydro na noc.
Jde tu o postupné vstřebávání, kde každá složka proteinu nastupuje v určitej čas. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út říjen 29, 2013 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | asi rok zpatky sem ho mel.. zkusil sem si tejden dvoufazovejch treninku s hromadou kardia atd. a na konci tejdne sem navazil vic nez predtim :D a to sem nic jinyho nemenil a obyc kreatin na me nikdy nefungoval, tak nevim, neco na tom koulmenovi fakt bude :D |
Haha, bomba! Hned jsem jeden objednal chlapi
|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
Zaslal: st říjen 30, 2013 3:34 pm Předmět: ...... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: st říjen 30, 2013 4:20 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem Vitalmax CFM 63 a bylo to ta nejhorší věc co jsem kdy v životě pozřel
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st říjen 30, 2013 9:25 pm Předmět: |
|
|
Nějaký zkušenosti s proteiny od amixu? Třeba ten monster beef? Co čtu, tak je to prý drahej kolagen
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|