|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Budete volit v nadcházejícíh volbách |
| Ano |
|
88% |
[ 61 ] |
| Ne |
|
11% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 69 |
|
| Autor |
Zpráva |
A.J.Rimmer
|
Zaslal: so říjen 26, 2013 8:50 pm Předmět: |
|
|
Když pominu to, že Okamura jenom mele pantem a hází planý sliby do vzduchu, tak bych je nikdy nevolil, protože mají v programu mimo ostatní populistické píčo*iny i:
"Prosazujeme prokázání původu nabytého majetku občana nad 20 milionů korun. A na rozdíl od všech ostatních stran zpětně. V případě, že nebude doloženo legální nabytí majetku, bude zdaněn 100% daní. Co zloději ukradli, musí vrátit!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlkisekk
|
Zaslal: so říjen 26, 2013 8:50 pm Předmět: |
|
|
| reegis napsal: | | tarzos napsal: | Taky jsem s výsledkem poměrně spokojený.
Jen mě zaráží, kolik máme v ČR neúspěšnejch manďáků (úspěšnej člověk nikdy nepůjde volit ČSSD a Komunisty) |
Víš celé je to o tom, že ještě nedávno (24 let zpátky) byli všichni zvykli všechno dostávat jen tak a nic pro to nemuseli dělat. Hezky jsi to napsal. Úspěšný člověk, nebo člověk, který jen nesedí na prdeli a nenadává na svět nikdy nemůže být pro sociální politiku. Jenom natahovat ruku a dostávat umí každý, ale když se má člověk snažit a něco vybudovat sám, tak už je problém (netvrdím, že by se dávky měly uplně zrušit, ale omezit takovým způsobem, aby pro parazity nebylo výhodnější sedět doma, ale hledat si práci a snažit se.)
Já si myslím, že za 20-30 let se z toho dostaneme. Přece jen 24 let od komunismu je málo na to aby lidi začali uvažovat jinak než jak byli zvyklí. A za těch 30 let bychom se myšlenkově a přístupem mohli dosáhnout aspoň " po ty kotníky" např. tomu Švýcarsku.
Jedinou věc, kterou bych nikdy nezkousnul je ta, že mladý člověk (18-30) volí ČSSD nebo KSČM. To bych nikdy nepochopil jaký může mít důvod. U důchodců nebo lidí středního věku to ještě brát jde, protože zažili tu tzv. "pohodu" komunismu, kdy všichni měli stejně. |
presne tak, duchodci chcipnete nejlepe v 65, postizeni vy jdete treba sbirat boruvky do lesa a pak si je dejte k veceri, delnici zacnete podnikat, moravaci jsou vyzirky a nechapu jak si nemuzete najit praci, kdyz u nas v Praze je prace habadej, kazdy at se stara sam o sebe, to jsou nazory, to zustava rozum stat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Basar Hafiz al-Asad

|
Zaslal: so říjen 26, 2013 8:53 pm Předmět: |
|
|
| reegis napsal: | | A.J.Rimmer napsal: | | Okamuru volí idioti a Eva a Vašek...vždyť Okamura tam chtěl protlačit zpátky Víta Bártu, nehledě k tomu, že řekl, že rozhodně nechce betj ve vládě..prostě mentál. |
Jsi vůbec normální. To, že dal šanci Bártovi aby byl lídrem v Plzni byla další věc co mě přesvědčila o tom, že to Okamura myslí dobře. Bárta je jeden z nejschopnějších politiků vůbec a ta sračka co na něho byla před pár lety ušita je k smíchu. On jako jediný chtěl na dopravě šetřit a než ho z tama vymanili, tak ušetřil stovky milionů a vyjednal obrovské slevy na výstavbu dálnic atd. Vždyť z dopravy jde nejvíc peněz do kapes kmotrům a politické mafii, tak musel jít ven.
Já třeba Okamuru obdivuju. Problém je v tom, že on jako jedinec může mít dobré nápady a snažit se o změnu, ale nikdy neuhlídá další své straníky aby oni neklesli ke korupci. Stejně jako u VV. Strana to byla výborná, ale tím, že Kočí někdo podplatil aby odstartovala tu směšnou aféru o korupci z Bártovy strany poslala VV do kytek. O tom to celé je a vždycky bude.
A ještě jedna věcná. K čemu ti prosímtě bude být ve vládě, když nebudeš schopný prosadit ani jeden bod ze svého volebního programu kvůli, kterému tě voliči zvolí? Já ti napovím..k hovnu. Proto nechce jít do vlády, ale do opozice. |
a proto dneska dostal Tomio Fukušima i můj hlas. Jenom opravdový DEBIL může volit ODS, CSSD, KDU-CSL ...nebo lidem nestačí ty stovky miliard rozkradených a jinak porozhazovaných za dob těchto stran ? Nevadí ty desítky průserů jejich politiků ? Leta a leta lží ??
|
|
| nahoru |
|
 |
A.J.Rimmer
|
Zaslal: so říjen 26, 2013 8:58 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: |
presne tak, duchodci chcipnete nejlepe v 65, postizeni vy jdete treba sbirat boruvky do lesa a pak si je dejte k veceri, delnici zacnete podnikat, moravaci jsou vyzirky a nechapu jak si nemuzete najit praci, kdyz u nas v Praze je prace habadej, kazdy at se stara sam o sebe, to jsou nazory, to zustava rozum stat. |
Povnné sociální pojištění by mělo být jen takové, aby důchodce dostával cca 7-8k, pak už by měl mít každý na výběr, jestli chce zbylé peníze, co mu stát nesebral, investovat, nebo jestli chce využít komerční fond, či si připlatí nějakou druhou sazbu státního sociálního pojištění a ve stáří bude dostávat třeba 12k či víc. Nejideálnější případ by bylo zrušení scoiálního "pojištění" uplně a každý by si spořil sám (platy by se tedy zvedly o těch cca 25%, nebo kolik je teď součet sociálních daní zaměstnance a zaměstnavatele).
Invalidi by samozřejmě invalidní důchod měli.
Nezaměstnanost by pomohlo vyřešit např. zrušení minimální mzdy a povolení švarcsystému.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so říjen 26, 2013 9:09 pm Předmět: |
|
|
toto tady v tomto pronárodě nejde udělat, lidi neovládají elementární základy finanční gramotnosti, podívej se na blbečky, kteří svojí debilitou spadli do dluhových spirál, naletěli lichvářům, finančním podvodníkům, žralokům, atd. to by dopadlo tak, že by lidi, to co jim nesebral stát prochlastali nebo jinak utratili a měli by na důchod jenom něco málo, tak možná na chleba, ale na nájem a energie už ne a hromadně by lidi končili pod mostem
|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: so říjen 26, 2013 9:19 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | presne tak, duchodci chcipnete nejlepe v 65, postizeni vy jdete treba sbirat boruvky do lesa a pak si je dejte k veceri, delnici zacnete podnikat, moravaci jsou vyzirky a nechapu jak si nemuzete najit praci, kdyz u nas v Praze je prace habadej, kazdy at se stara sam o sebe, to jsou nazory, to zustava rozum stat. |
Přesně tohle jsem čekal. Chytáš se za slovíčko a píšeš nesmysly. Já jsem ze severní Moravy, takže vím jak je tady málo práce a jak se člověk musí snažit. Nikde jsem nepsal o snižování důchodů nebo o sebrání dávek postiženým jen o úpravu celého systému, tak aby docházelo miniálně ke zneužívání. To by jses divil kolik lidí bere peněz jen za lehké postižení a berou 12k měsíčně ikdyž můžou normálně pracovat a fungovat. Ty mediální případy co nedávno byly na nově jsou nespravedlivé, ale jsou to vyjimky. Spíš by se měl upravit celý systém vyplácení a posuzování stavu postiženého. Navíc bych silně podporoval výhody pro firmy, když zaměstnají postiženého člověka.
Když jsi mladý a zdravý, tak ti nebrání nic se snažit a zajistit se. Tak se tu prosímtě neoháněj důchodci a postiženými ty lidumile.
|
|
| nahoru |
|
 |
A.J.Rimmer
|
Zaslal: so říjen 26, 2013 9:24 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | toto tady v tomto pronárodě nejde udělat, lidi neovládají elementární základy finanční gramotnosti, podívej se na blbečky, kteří svojí debilitou spadli do dluhových spirál, naletěli lichvářům, finančním podvodníkům, žralokům, atd. to by dopadlo tak, že by lidi, to co jim nesebral stát prochlastali nebo jinak utratili a měli by na důchod jenom něco málo, tak možná na chleba, ale na nájem a energie už ne a hromadně by lidi končili pod mostem |
To už ale není ani můj problém, ani problém státu. Na to by popřípadě mohli přispívat ti lidumilové, co tak rádi pomáhají všem potřebným ovšem za peníze ostatních. Jinak, kdyby se zminimalizovali daně, tak opravdu věřím, že by byla větší solidarita mezi lidmi, respektive ode mě určitě a podle sebe soudím tebe, že.
|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: so říjen 26, 2013 9:30 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Nejideálnější případ by bylo zrušení scoiálního "pojištění" uplně a každý by si spořil sám (platy by se tedy zvedly o těch cca 25%, nebo kolik je teď součet sociálních daní zaměstnance a zaměstnavatele). |
Perfektní názor. Přesně tak to mají v Německu a podívejme se, kde jsou. Sociální pojištění je největší zlodějna, které musí povinně všichni čelit. Jak píšeš. Zrušit sociální pojištění, tím by se samozřejmě o tu částku zvýšili mzdy a záleželo by na každém jak si na důchod naspoří a zajistí se. Finanční gramotnost národa se bude čím dál víc zvyšovat, tak doufám že za těch 30 let se posuneme o kus dál.
Já se u letošních volem bojím pouze toho, že nevznikne žádná koalice, která by těch 101 hlasů měla. Jediné z čeho mám strach je seskupení ČSSD, KSČM s KDU-ČSL (jak psal cipinek: jsou to jen prodejné děv.., který je jejich volební program u prdele, ale hlavně ať se tam udrží co nejdýl). No a když ani tohle neprojde, tak další předčasné volby jsou jisté.
Jenom když se podíváte na program ČSSD potažmo KSČM, tak jenom naplnění tohoto programu z 30 procent se Česko zadluží o dalších 200 miliard.
Jen pořád netuším co mám čekat od Babiše. Nejde o to jestli je spíš levicový nebo pravicový. Jsem zvědavý kam se postaví (vláda, opozice) a jak moc bude schopný ustoupit od svého volebního programu kvůli tomu, že bude ve vládě. Uvidíme.
Jenom když se podíváte na program ČSSD potažmo KSČM, tak jenom naplnění tohoto programu z 30 procent se Česko zadluží o dalších 200 miliard.
|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: so říjen 26, 2013 9:47 pm Předmět: |
|
|
| A.J.Rimmer napsal: | Když pominu to, že Okamura jenom mele pantem a hází planý sliby do vzduchu, tak bych je nikdy nevolil, protože mají v programu mimo ostatní populistické píčo*iny i:
"Prosazujeme prokázání původu nabytého majetku občana nad 20 milionů korun. A na rozdíl od všech ostatních stran zpětně. V případě, že nebude doloženo legální nabytí majetku, bude zdaněn 100% daní. Co zloději ukradli, musí vrátit!" |
A proč ne? Jak chceš něco změnit bez toho aby jsi byl populistický? (mimichodem tenhle výraz nesnáším) Ty jeho nápady nejsou vůbec přehnané a je dobře že takhle vystupuje z řady. Napiš mi jediný důvod, proč by mělo všem ostatním stranám dělat problém schválit hmotnou a trestní odpovědnost politiků? Před volbama kážou vodu a po volbách pijí víno. Z čeho mají strach? Že by se snad nemohli napakovat a pak následně zmizet do europarlamentu, kde berou dalších 500k měsíčně? Že by je mohl někdo za jejich zločiny stíhat a to i zpětně? Myslíš, že je normální, když takový Rath je ve vězení a pořád má (měl) svůj poslanecký mandát a může se ho vzdát jen dobrovolně? To normální opravdu není.
Víš z tím prokázáním majetku je to tak, protože většina bohatých u nás není proto, protože by založili firmy a vydělali si svým odhodláním a umem (samozřejmě je spousta, kteří to tak dokázali) ale přišli ke svým majetků hlavně za časů kuponové privatizace, kdy se vědomě a ve velkém rozkrádal stát. I dnes jdou miliardy do kapes soukromých osob, kteří ovládají politiku (veškeré výstavby dálnic, tunel blanka, pražský dopravní podnik, sluneční elektrárny, armáda a mnoho dalších) Je mi jasné, že většina takto nabytých peněz jdou na zahraniční účty, anonymní akcie, do nemovitostí napsaných na rodinné přislušníky atd..
Jasně, že je odvážné tvrdit jak by je zdanil 100 procnety, když by neprokázali kde ten majetek vzali. To bude složitější sepsat takový zákon aby neporušoval ústavu atd. ale nápad je to víc než dobrý, jen ho použít v praxi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so říjen 26, 2013 10:34 pm Předmět: |
|
|
| reegis napsal: |
A proč ne? Jak chceš něco změnit bez toho aby jsi byl populistický? (mimichodem tenhle výraz nesnáším) Ty jeho nápady nejsou vůbec přehnané a je dobře že takhle vystupuje z řady. Napiš mi jediný důvod, proč by mělo všem ostatním stranám dělat problém schválit hmotnou a trestní odpovědnost politiků? Před volbama kážou vodu a po volbách pijí víno. Z čeho mají strach? Že by se snad nemohli napakovat a pak následně zmizet do europarlamentu, kde berou dalších 500k měsíčně? Že by je mohl někdo za jejich zločiny stíhat a to i zpětně? Myslíš, že je normální, když takový Rath je ve vězení a pořád má (měl) svůj poslanecký mandát a může se ho vzdát jen dobrovolně? To normální opravdu není.
Víš z tím prokázáním majetku je to tak, protože většina bohatých u nás není proto, protože by založili firmy a vydělali si svým odhodláním a umem (samozřejmě je spousta, kteří to tak dokázali) ale přišli ke svým majetků hlavně za časů kuponové privatizace, kdy se vědomě a ve velkém rozkrádal stát. I dnes jdou miliardy do kapes soukromých osob, kteří ovládají politiku (veškeré výstavby dálnic, tunel blanka, pražský dopravní podnik, sluneční elektrárny, armáda a mnoho dalších) Je mi jasné, že většina takto nabytých peněz jdou na zahraniční účty, anonymní akcie, do nemovitostí napsaných na rodinné přislušníky atd..
Jasně, že je odvážné tvrdit jak by je zdanil 100 procnety, když by neprokázali kde ten majetek vzali. To bude složitější sepsat takový zákon aby neporušoval ústavu atd. ale nápad je to víc než dobrý, jen ho použít v praxi. |
Okamura je populistický odpad. Slíbí vše co je líbivé, v praxi bych jeho nápady mít ale zavedené nechtěl. Okamura přesně splňuje mojí definici populisty - člověk který správně pojmenuje problémy (což normální politici nedělají a proto nabere popularitu) a navrhne řešení na první pohled hezké a populární, nicméně při podrobnější prozkoumání je nerealizovatelné a nebo nevhodné.
Co se týče třeba trestní odpovědnosti politiků, ona už existuje. Jde o to, že absolutně většina problémů je manažerské selhání a nebo nelze prokázat, že o manažerské selhání nejde. A to nemůže být trestné z principu. Zbytek se nestíhá ne díky nedostatečným zákonům, ale prostě díky tomu že k tomu není vůle. To zákonama nezměníš.
Třeba u Ratha platí presumce neviny. Když se podíváš na naší politickou reprezentaci, je naopak dobře že nikdo nemůže být donucen se mandátu vzdát. Jinak bys tam měl 200 přikyvovačů.
Prokázání majetku je samozřejmě nesmysl. Vytvoří to šílený byrokratický aparát který zachytí malé ryby a nepohodlné oponenty. Myšlenka sice hezká, ale realita je jinde.
KDU-ČSL by nemělo jít ani do skryté koalice s komunisty. Velice dobře vědí, že by díky tomu příští volby znovu nepřekročili 5 % hranici.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so říjen 26, 2013 10:52 pm Předmět: |
|
|
--
Přečti si pravida fóra, zvlášť část o neútočení na ostatní a o tom, že se tu má psát slušně. Děkuji.
Ber to jako druhé a poslední varování.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so říjen 26, 2013 11:32 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | reegis napsal: |
Jasně, že je odvážné tvrdit jak by je zdanil 100 procnety, když by neprokázali kde ten majetek vzali. To bude složitější sepsat takový zákon aby neporušoval ústavu atd. ale nápad je to víc než dobrý, jen ho použít v praxi. |
Okamura je populistický odpad. Slíbí vše co je líbivé, v praxi bych jeho nápady mít ale zavedené nechtěl. Okamura přesně splňuje mojí definici populisty - člověk který správně pojmenuje problémy (což normální politici nedělají a proto nabere popularitu) a navrhne řešení na první pohled hezké a populární, nicméně při podrobnější prozkoumání je nerealizovatelné a nebo nevhodné.
Co se týče třeba trestní odpovědnosti politiků, ona už existuje. Jde o to, že absolutně většina problémů je manažerské selhání a nebo nelze prokázat, že o manažerské selhání nejde. A to nemůže být trestné z principu. Zbytek se nestíhá ne díky nedostatečným zákonům, ale prostě díky tomu že k tomu není vůle. To zákonama nezměníš.
Třeba u Ratha platí presumce neviny. Když se podíváš na naší politickou reprezentaci, je naopak dobře že nikdo nemůže být donucen se mandátu vzdát. Jinak bys tam měl 200 přikyvovačů.
Prokázání majetku je samozřejmě nesmysl. Vytvoří to šílený byrokratický aparát který zachytí malé ryby a nepohodlné oponenty. Myšlenka sice hezká, ale realita je jinde.
KDU-ČSL by nemělo jít ani do skryté koalice s komunisty. Velice dobře vědí, že by díky tomu příští volby znovu nepřekročili 5 % hranici. |
Nereálné řešení? Tím bych si tak nebyl jistý. Jen ty jeho návrhy znamenají dost práce pro politiky, proto se ty jeho nápady hodnotí obecně jako nereálné, jelikož se nikomu nechce moc myslet a přijít na to, jak to udělat pořádně. Všechno jde, když se chce. Jenže pokud to pro většinu politiků minimálně znamená odebrání majetků, tak to je jasný, že se nikdy nic takového neprosadí.
Mimojiné, kdyby byl Tomio populista, tak se vykašle na vzatí Bárty do týmu a zajistil by si tak plácnu další 4 % hlasů navíc. Co jsem slyšel, hodně lidí ten krok s Bártou odradil od volení Úsvitu, ačkoliv to Tomio krásně vysvětlil na svém blogu. Je potřeba si uvědomit, že všechny informace, které pocházejí z médií, tak nejsou z první ruky a prochází tak přes několik "filtrů". Jen si vzpomeňte na tichou poštu aneb co vyšlo vždycky na konci za hovadinu... _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
A.J.Rimmer
|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 8:29 am Předmět: |
|
|
Reegis:
Prokazování majetku není dobrý nápad, protože je to návrat do období 18. století, jelikož je to v zásadním rozporu s zásadou na které stojí moderní právo a to je presumpce neviny .
Tenhle zákon je blábol, který míří na dolních 50% a na jejich chorobnou závist a nenávist k bohatým Při tom to ale každý člověk, který věří ve svobodu a demokracii, musí odsoudit, protože není možné, aby v demokratickém státu musel člověk po obvinění prokazovat svoji nevinu! Klidně ať ten majetek zdaní 100%, ale je to státní zástupce, kdo musí dokázat vinu obžalovaného!
P.S.: A jak už zmínil kolega výše, znamenalo by to vytvoření dalšího zbytečného úřadu, další výdaje sttního rozpočtu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 9:17 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: |
Nereálné řešení? Tím bych si tak nebyl jistý. Jen ty jeho návrhy znamenají dost práce pro politiky, proto se ty jeho nápady hodnotí obecně jako nereálné, jelikož se nikomu nechce moc myslet a přijít na to, jak to udělat pořádně. Všechno jde, když se chce. Jenže pokud to pro většinu politiků minimálně znamená odebrání majetků, tak to je jasný, že se nikdy nic takového neprosadí.
Mimojiné, kdyby byl Tomio populista, tak se vykašle na vzatí Bárty do týmu a zajistil by si tak plácnu další 4 % hlasů navíc. Co jsem slyšel, hodně lidí ten krok s Bártou odradil od volení Úsvitu, ačkoliv to Tomio krásně vysvětlil na svém blogu. Je potřeba si uvědomit, že všechny informace, které pocházejí z médií, tak nejsou z první ruky a prochází tak přes několik "filtrů". Jen si vzpomeňte na tichou poštu aneb co vyšlo vždycky na konci za hovadinu... |
O to právě jde. Ani Tomio nepřemýšlel o tom jak to udělat pořádně. Jen nastínil populární hovadinu. Ono by bylo dost nepopulární říct "dokážeme nelegální majetek dokázat jen u pár malých ryb a pár příliš viditelných vyjímek. Takže reálné je, nechat jim nakradený majetek (pokusit se chytit ty hloupé a moc okaté) a nastavit podmínky tak aby se už nadále nekradlo." Víc by dokázali jen komunisti, kteří by srali na zákony a rozjeli by další vlnu znárodňování.
Nemám televizi takže Bártu a Tomia nemohu sledovat, ale tipl bych si že dodal prachy. Když si tak čtu jeho program, je to splácanina toho co proběhlo v médiích a on mohl napsat že on tento problém vyřeší. Jsem si absolutně jistý že buď neví jak a nebo má naivní představy že něco převezme ze Švýcarska a rázem to tu bude fungovat jako ve Švajcu.
Mimochodem, nějak jsem nepochopil jeho transparentní účet. https://www.fio.cz/scgi-bin/hermes/dz-transparent.cgi?ID_ucet=2700470053
počáteční stav 17 130,80 CZK
Příjmy 7 370 021
Někde se mi toulá deset mega.
Začetl jsem se do jeho programu více pozorně. Nelze si nevšimnout, že krom cikánů a jiných podivných existencí, slibuje velké rozdávání a snaží se nakecat že to někde, nejlépe na cikánech, uspoří.
|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 9:31 am Předmět: |
|
|
Jo je pravda, že zrovna tenhle Okamurou navrhovaný zákon není moc šťastný a v praxi by asi víc stál než ušetřil peněz a souhlasím s Mablungem, že by se do systému chytaly malé ryby a ti největší by zůstali nepotrestáni, protože z většiny oni sami nevlastní vůbec žádný majetek.
Pánové s prominutím: jděte do prde.. s tím urážet ho, že je ultrapopulista. Jo je pravda, že pár zákonů co navrhuje hraje spíš na hlasy a sám ví, že v praxi by prosadit moc nešly, ale většinu nápadů co má a které chce prosadit jsou perfektní. Proč by nemohly fungovat u nás, když se inspiroval u států jako je Švédsko nebo Švýcarsko? Tam prvky přímé demokracie fungují skvěle a podívejme se, kde jsou.
Mě je u prde.. jestli je nebo není populista. Prostě se mi většina jeho navrhovaných zákonů líbí a tak jsem ho volil. Horší než teď to být určitě nemůže. Nechápu jak někdo mohl volit ty zloděje, kteří 20 let rozkrádají naši republiku a je jedno jestli pravice nebo levice. Jenom se podívejte jak by ve vládě nikdy nešli do koalice ČSSD a ODS, ale třeba v Praze nebo v jiných krajích jim to problém nedělá, protože tam jdou ty pravé peníze (eurodotace, státní dotace, zakázky atd.) To samé TOP09. Je to jen slepenec přeběhlíků a nechápu jak může být tak úspěšná. A taky nechápu jak Kalousek mohl být vyhlášený nejlepším evropským ministrem financí. Ty paskvily, které prosadili ODS a TOP09 jsou neskutečné. Jak můžete zatěžovat živnostníky a malé firmy, když jsou páteří ekonomiky. Jak může zvedat DPH, když to zákonitě povede ke snížené spotřebě, zvýšení nezaměstnanosti a dalších. V konečném důsledku kdyby bylo DPH např. jednotná sazba 14 procent, tak se vybere na této dani mnohem víc než teď.
Okamura má taky ve volebním programu razantní snížení DPH. A nemyslím si, že by to měla být utopie. Uvidíme ale upřímně řeknu, že z ČSSD, ODS, KSČM, TOP09, KDU-ČSL, SZ je mi špatně a nikdy bych je nevolil. Co se týče hnutí ANO, tak tam nevím co očekávat a jak se Babiš zachová.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|