|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marki

|
Zaslal: st říjen 30, 2013 4:30 pm Předmět: variace na korte |
|
|
Kdo mi trochu zná, nepodiví se, kdo ne, ať si myslí co chce, ale dnes jsem zkoušela trochu vyjet ze stereotypu ( jedu 4 týden korte), páč jsem měla na trénink jen 30 min a potřebovala sem se co nejrychlejc zrušit...celkem se zadařilo- dala jsem si "korte" 10 X 10 s váhou tam do těch 11 op.max...do toho ještě v pauze 2 cviky na ramena ( v pauze u mrtvoly), shyby dohromady se dřepem a výpady s benchem...
Nezkoušel jste někdo někdy podobnou hovadinu? 8 hodin po tréninku sem dost prknenná, neustále bych jedla a jsem jak zpomalenej film
Nemá někdo podobný masakrovací nápady? přihoďte pro inspiraci
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st říjen 30, 2013 4:33 pm Předmět: Re: variace na korte |
|
|
| Marki napsal: | Kdo mi trochu zná, nepodiví se, kdo ne, ať si myslí co chce, ale dnes jsem zkoušela trochu vyjet ze stereotypu ( jedu 4 týden korte), páč jsem měla na trénink jen 30 min a potřebovala sem se co nejrychlejc zrušit...celkem se zadařilo- dala jsem si "korte" 10 X 10 s váhou tam do těch 11 op.max...do toho ještě v pauze 2 cviky na ramena ( v pauze u mrtvoly), shyby dohromady se dřepem a výpady s benchem...
Nezkoušel jste někdo někdy podobnou hovadinu? 8 hodin po tréninku sem dost prknenná, neustále bych jedla a jsem jak zpomalenej film
Nemá někdo podobný masakrovací nápady? přihoďte pro inspiraci |
jj, takovehle treningy mam rad, je to spis na vycerpani glykogenu a na napumpovani zilek nez unavu cns,
na podobnem principu pracuje !GVT! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|