variace na korte

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - variace na korte  Úvodní stránka -> Trénink -> variace na korte
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Marki

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2013 4:30 pm    Předmět: variace na korte Odpovědět s citátem

Kdo mi trochu zná, nepodiví se, kdo ne, ať si myslí co chce, ale dnes jsem zkoušela trochu vyjet ze stereotypu ( jedu 4 týden korte), páč jsem měla na trénink jen 30 min a potřebovala sem se co nejrychlejc zrušit...celkem se zadařilo- dala jsem si "korte" 10 X 10 s váhou tam do těch 11 op.max...do toho ještě v pauze 2 cviky na ramena ( v pauze u mrtvoly), shyby dohromady se dřepem a výpady s benchem...
Nezkoušel jste někdo někdy podobnou hovadinu? 8 hodin po tréninku sem dost prknenná, neustále bych jedla a jsem jak zpomalenej film
Nemá někdo podobný masakrovací nápady? přihoďte pro inspiraci
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2013 4:33 pm    Předmět: Re: variace na korte Odpovědět s citátem

Marki napsal:
Kdo mi trochu zná, nepodiví se, kdo ne, ať si myslí co chce, ale dnes jsem zkoušela trochu vyjet ze stereotypu ( jedu 4 týden korte), páč jsem měla na trénink jen 30 min a potřebovala sem se co nejrychlejc zrušit...celkem se zadařilo- dala jsem si "korte" 10 X 10 s váhou tam do těch 11 op.max...do toho ještě v pauze 2 cviky na ramena ( v pauze u mrtvoly), shyby dohromady se dřepem a výpady s benchem...
Nezkoušel jste někdo někdy podobnou hovadinu? 8 hodin po tréninku sem dost prknenná, neustále bych jedla a jsem jak zpomalenej film
Nemá někdo podobný masakrovací nápady? přihoďte pro inspiraci

jj, takovehle treningy mam rad, je to spis na vycerpani glykogenu a na napumpovani zilek nez unavu cns,
na podobnem principu pracuje !GVT!
Marki

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2013 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mno já myslim, že moje CNS ani neví komu patří...jsem jak po opici, hlavně žaludek by pořád žral, prevít jeden...asi to půjdu rozchodit na stepper nebo rozběhat na pás..jedno zlo přebiju dalším a bude klid
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2013 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marki napsal:
mno já myslim, že moje CNS ani neví komu patří...jsem jak po opici, hlavně žaludek by pořád žral, prevít jeden...asi to půjdu rozchodit na stepper nebo rozběhat na pás..jedno zlo přebiju dalším a bude klid

dopln cukry a mas klid, glukopur po treningu je v cajku

Rychle na stránku:

Přejdi na: