|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
drlift_
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 7:37 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Stačí teleskop a pro větší zábavu nůž |
Neznam nikoho, kdo to ma v hlave v poradu a chodi s podobnejma picovinama. Vzdycky je to nejakej totalni retard, kterej si o sobe mysli, ze je Rambo.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 8:34 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Tak po roce a půl je jasné, proč rameno bolí a nefunguje - natržená manžeta ramenního rotátoru a artroza! Takže měsíc rehabek a pak pod kudlu. No-už jsem měl i větší radost:o ( |
To je normalni, ze se takova vec zjisti az po 1,5 roce ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 8:38 am Předmět: |
|
|
Asi ano - minulý pan Dr. říkal, že to nic není a že se to upraví samo - s pocitem, že jsem simulant a bolestín jsem odešel z ordinace a neřešil to. Te%d jsem u jiného a ten potvrdil rotátory (což ani ten předchozí nebyl schopen) a přidal krásný RTG ramene a docela jasně vyhlížejícími artrotickými změnami.
Sere mě to-ani nevíš jak. Žiju s bolestí ramene u víc než rok (někdy skoro nebolí, jindy je to rameno prakticky nepoužitelné).
Snad se věci pohnou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 10:15 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | CZEBLADE napsal: | Stačí teleskop a pro větší zábavu nůž |
Neznam nikoho, kdo to ma v hlave v poradu a chodi s podobnejma picovinama. Vzdycky je to nejakej totalni retard, kterej si o sobe mysli, ze je Rambo..... |
Já občas tyhle věci nosím a dokonce nosím i pistoli, tak bacha, ať mě nepotkáš.
Až tě napadně nějaký pes, nebo romský Wu Tang clan, tak možná zalituješ, že tyhle věci nenosíš. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Rawen616
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 10:18 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | CZEBLADE napsal: | Stačí teleskop a pro větší zábavu nůž |
Neznam nikoho, kdo to ma v hlave v poradu a chodi s podobnejma picovinama. Vzdycky je to nejakej totalni retard, kterej si o sobe mysli, ze je Rambo..... |
To je dost velké házení lidí do jednoho pytle. Někdo už byl třeba i přepaden a tak sebou pro jistotu něco nosí. I když uznávam že kudla ( nepočítam zavíráky který má v kapse snad každej chlap ) i teleskop se hodí spíš pro někoho kdo s tím trénuje, lepší je pepřák a rychlý nohy ale každá takováhle hračka má své pro a proti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 10:42 am Předmět: |
|
|
Já v saku žádné nože nenosím - jen doklady, kartu a mobil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 11:17 am Předmět: |
|
|
suhlasim, noz aj teleskop len pre trenovaneho cloveka a len na obranu  netrenovany si s tym skor ublizi alebo to pouziju proti nemu, to uz radsej nech nosi cukriky _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 1:26 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: |
Až tě napadně nějaký pes, nebo romský Wu Tang clan, tak možná zalituješ, že tyhle věci nenosíš. |
Nikdy v zivote jsem to nepotreboval a nejspis ani nebudu.
Kdyz vidim nejakyho retarda s 30cm nozem za pasem, s teleskopem a nejlip jeste v maskacich tezko mne nekdo presvedci, abych zmenil nazor.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 2:46 am Předmět: |
|
|
mesiac a pol som necvicil, mam 76 kg a som slaby ako zena  vo forme som mal 83kg benc 5x115 military press 1x80 a teraz sa trapim s 85 na benc a 60 kg na ramena
ale najviac mi vadi ze celu pauzu som si dal kvoli zdraviu ( proste regeneracia po dlhsom obdobi narocneho treningu ) a dnes ma pichalo v kolene pri 60 kg  a to som predtym drepoval 100kg viac a kolena som nikdy necitil. normalne mam vycitky ze som si tu pauzu dal
preco su vsetky comebacky po dobrej forme take neskutocne tazke
|
|
| nahoru |
|
 |
Solferino

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 8:18 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | yura napsal: | | Slusnej clovek hlavne neposedava nekde vecer na lavecce... |
Tyhle kecy mě už vytáčí.
To je stejný, jako když znásilní nějakou holku na diskotéce. Hned plno idiotů píše, co dělala ve 4 ráno venku. Prostě se bavila. Stejně tak lidi jedou třeba večer z noční, nebo domů z pařby a na zastávce je teda nějaký idiot napadne.
Rozhodně pepřák, to je minimální služba pro mé blízké. Potom prevence, kudy chodit, kam se dívat, kdy mít připravený mobil, atd. Dneska je to všude samej hajzl, tak alespon být připravený. |
Taky si myslím, že návštěvy barů a diskoték nemají se slušností nic společného. Znám i lidi kteří tam nechodí a o nějaké slušnosti u nich nemůže být řeč, stejně jako je to i naopak. Nedávno u nás nějakej přiožralej bezmozek zmlátil chlápka v obchoďáku na náměstí, ve 4 odpoledne. Nebyl jsem přímým svědkem, ale místní plátek to rozmázl líp než bota řídké lejno. Takže slušní lidi by neměli chodit odpoledne po obchodech? O tom to přece není, i když je pravda že v noci je větší šance že člověka něco podobného potká. Osobně bych v případě napadení asi teleskop apod nevytahoval, protože třeba cikáni si většinou dovolí jen když je jich víc, a v tom případě je slušná šance že mi ho vezmou a použijí proti mě. Lidi co tomu rozumí, doporučují samozřejmě pepřák a ústup ve stylu lepší živý posera než mrtvý hrdina. Jenže když jdete s přítelkyní, tak pokud nechodíte se Zuzanou Hejnovou, těžko oba utečete.. A když pomineme morálně pochybnou možnost nechat přítelkyni napospas a utéct, nezbyde než napadení čelit. A nejspíš taky proto chodím cvičit, abych byl aspoň po fyzické stránce na podobné věci připravený..
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 8:57 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Bombay napsal: |
Až tě napadně nějaký pes, nebo romský Wu Tang clan, tak možná zalituješ, že tyhle věci nenosíš. |
Nikdy v zivote jsem to nepotreboval a nejspis ani nebudu.
Kdyz vidim nejakyho retarda s 30cm nozem za pasem, s teleskopem a nejlip jeste v maskacich tezko mne nekdo presvedci, abych zmenil nazor..... |
Nemozem si pomoct, ale mam podobny nazor. Samozrejme su vynimky, rizikove prostredie atd, kde by som sa ani ja nechoval inak, ale mam pocit, ze povacsinou ide o mladych nestastnikov, ktori neustale pocuvaju pribehy o prebadnutiach, poozeraju videa poulicnych bitiek atd., potom maju pocit, ze ziju v Harleme spred 20 rokov a z bytu nemozu vyjst neozbrojeni ani pomoct mamke vyvesat pradlo.....
S tymito "pomockami" je to tak, ako aj s bitkou samotnou, pokial na to nemate psychiku, tak to v strese ani z vrecka nevytiahnete....opacny extrem je spanikarit a niekoho zapichnut....kvoli poulicnej blbine.
Ale pre mna za mna si behajte po meste aj s katanou :) Cim viac sa budu vyzbrojovat "defenderi", tym viac aj utocnici....
Btw. ani neviem do akeho topicu to pisem, ale dnes v noci sa mi snivalo o tomto webe, nieco s Draperovym logom, a to sem chodim uz sporadicky a v realnom zivote mam starosti viac ako kedykolvek predtym... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 12:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|