Zaostávající levá paže

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zaostávající levá paže  Úvodní stránka -> Trénink -> Zaostávající levá paže
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Don99

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 9:47 pm    Předmět: Zaostávající levá paže Odpovědět s citátem

Zdravím, mám takový problém, ze nedokážu poradne odcvicit levý biceps. Mám i ten problém že mi nejde tak kontrolovat (nejde tak dobře zatknout jako pravý), když ho zatnu a i opticky je menší. Poslední zlomeninu na levé ruce jsem měl 4 roky zpátky, tak si myslím, ze už bude chyba jinde, protože za takovou dobu už by se ruky snad měli srovnat na stejnou úroveň. Zadní strana ramene na stejné ruce není taky tak rozvinutá, jako na pravé, jestli to s tím může nějak souviset. Mohl by mi někdo poradit nejake určité cviky, které by mohli dopomoci odstranit můj problém? A cvicim normálně celé tělo, kdyby si někdo myslel ze určité cvicim jenom biceps atd.
raw

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cvic biceps s jednoruckama ..na naklonene, ve stoje,kladiva apod a neres to, casem se to spravi

ale pokud si pravak, tak to tak byva, ze na leve ruce je ten sval trosiicku pozadu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
cvic biceps s jednoruckama ..na naklonene, ve stoje,kladiva apod a neres to, casem se to spravi

ale pokud si pravak, tak to tak byva, ze na leve ruce je ten sval trosiicku pozadu

to treba ja su pravak ale levacku mam silnejsi a i vytrvalejsi (nehledejte v tom dvojsmysly )
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ALKAPONE napsal:
raw napsal:

to treba ja su pravak ale levacku mam silnejsi a i vytrvalejsi (nehledejte v tom dvojsmysly )

taky tak...masturbaci jsem cely zivot praktikoval pravackou, ted na to mam babu...takze, divne :-D
Draper

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam velmi podobny problem nejen u bicepsu a prakticky u cele prave casti tela. Neda se rict, ze bych ji mel vyrazne slabsi, ale neumim svaly prave casti tela zapojit jako u leve a dost se to projevuje na technice nekterych cviku, kdy mne to hodne ujizdi a jsem u toho nakrivo.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Mam velmi podobny problem nejen u bicepsu a prakticky u cele prave casti tela. Neda se rict, ze bych ji mel vyrazne slabsi, ale neumim svaly prave casti tela zapojit jako u leve a dost se to projevuje na technice nekterych cviku, kdy mne to hodne ujizdi a jsem u toho nakrivo.

Pokud je člověk nakřivo, je ideální návštěva fyzioterapeuta. Pro zbytek platí, že zrcadla v posilce jsou pro kontrolu techniky, ne pro prohlížení svalů. Člověk je ze své přirozenosti asymetrický. Když se podíváte na svůj xicht, tak jedna strana také někam ujíždí.

Rychle na stránku:

Přejdi na: