|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Don99
|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 9:47 pm Předmět: Zaostávající levá paže |
|
|
Zdravím, mám takový problém, ze nedokážu poradne odcvicit levý biceps. Mám i ten problém že mi nejde tak kontrolovat (nejde tak dobře zatknout jako pravý), když ho zatnu a i opticky je menší. Poslední zlomeninu na levé ruce jsem měl 4 roky zpátky, tak si myslím, ze už bude chyba jinde, protože za takovou dobu už by se ruky snad měli srovnat na stejnou úroveň. Zadní strana ramene na stejné ruce není taky tak rozvinutá, jako na pravé, jestli to s tím může nějak souviset. Mohl by mi někdo poradit nejake určité cviky, které by mohli dopomoci odstranit můj problém? A cvicim normálně celé tělo, kdyby si někdo myslel ze určité cvicim jenom biceps atd. _________________ Don
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
raw

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 9:53 pm Předmět: |
|
|
cvic biceps s jednoruckama ..na naklonene, ve stoje,kladiva apod a neres to, casem se to spravi
ale pokud si pravak, tak to tak byva, ze na leve ruce je ten sval trosiicku pozadu
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 10:19 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | | raw napsal: | cvic biceps s jednoruckama ..na naklonene, ve stoje,kladiva apod a neres to, casem se to spravi
ale pokud si pravak, tak to tak byva, ze na leve ruce je ten sval trosiicku pozadu |
to treba ja su pravak ale levacku mam silnejsi a i vytrvalejsi (nehledejte v tom dvojsmysly ) |
taky tak...masturbaci jsem cely zivot praktikoval pravackou, ted na to mam babu...takze, divne :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 10:24 pm Předmět: |
|
|
Mam velmi podobny problem nejen u bicepsu a prakticky u cele prave casti tela. Neda se rict, ze bych ji mel vyrazne slabsi, ale neumim svaly prave casti tela zapojit jako u leve a dost se to projevuje na technice nekterych cviku, kdy mne to hodne ujizdi a jsem u toho nakrivo. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 11:18 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Mam velmi podobny problem nejen u bicepsu a prakticky u cele prave casti tela. Neda se rict, ze bych ji mel vyrazne slabsi, ale neumim svaly prave casti tela zapojit jako u leve a dost se to projevuje na technice nekterych cviku, kdy mne to hodne ujizdi a jsem u toho nakrivo. |
Pokud je člověk nakřivo, je ideální návštěva fyzioterapeuta. Pro zbytek platí, že zrcadla v posilce jsou pro kontrolu techniky, ne pro prohlížení svalů. Člověk je ze své přirozenosti asymetrický. Když se podíváte na svůj xicht, tak jedna strana také někam ujíždí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|