VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 58, 59, 60  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom3

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ser na to, kup ten pytel, je to sice hnusny, ale levnejsi a vydrzi dyl
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
GeniuX

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj. Je mi 24 let. Po několikaleté pauze, jsem začal opět aktivně posilovat. Posiluji teprve dva měsíce 4x týdně. Potřeboval bych poradit, jaké nezbytné vitamíny a minerály bych měl tělu pravidelně dodávat, abych dobře nabíral, byl zdraví a vše bylo OK. Nikdy jsem žádný vitamíny a minerály v tabletách nepil. Jenom CETEBE. Je to dostačující nebo je potřeba něco kvalitnějšího?

Dále mám dotaz týkající se kloubní výživy. Mám si jí pořídit či nikoliv? Žádné problémy s klouby nemam, pouze mi v nich strašně "chrastí" ale doktor říkal, že je vše v pořádku. Kdy bych měl začít brát kloubní výživu?

Děkuji za každou radu.
cored

PříspěvekZaslal: so listopad 02, 2013 11:50 am    Předmět: s Odpovědět s citátem

Zdarte, na doporučení fyzioterapeutky jsem si koupil KV (komplexní), na obalu je napsané užívat 5g denně není to moc podhodnocené?
Mablung

PříspěvekZaslal: so listopad 02, 2013 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GeniuX napsal:
Ahoj. Je mi 24 let. Po několikaleté pauze, jsem začal opět aktivně posilovat. Posiluji teprve dva měsíce 4x týdně. Potřeboval bych poradit, jaké nezbytné vitamíny a minerály bych měl tělu pravidelně dodávat, abych dobře nabíral, byl zdraví a vše bylo OK. Nikdy jsem žádný vitamíny a minerály v tabletách nepil. Jenom CETEBE. Je to dostačující nebo je potřeba něco kvalitnějšího?

Dále mám dotaz týkající se kloubní výživy. Mám si jí pořídit či nikoliv? Žádné problémy s klouby nemam, pouze mi v nich strašně "chrastí" ale doktor říkal, že je vše v pořádku. Kdy bych měl začít brát kloubní výživu?

Děkuji za každou radu.

Spíše než vitamíny začni dlabat více ovoce a zeleniny. Pokud chceš užívat vitamíny, najdi si nějaké s organickou, chelátovou vazbou. Jsou dražší, ale využitelnější.

Co se kloubní výživy týče, až začneš mít problémy s klouby, bude kapku pozdě. Ale tady to je strašně individuální. Záleží na tom jak klouby zatěžuješ a jakou máš genetickou výbavu. Můžeš to brát jako prevenci teď, ale nikdo ti bez roentgenového vyšetření neřekne jestli zrovna ty to potřebuješ či ne.
GeniuX

PříspěvekZaslal: st listopad 06, 2013 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
GeniuX napsal:

Děkuji za každou radu.

Spíše než vitamíny začni dlabat více ovoce a zeleniny. Pokud chceš užívat vitamíny, najdi si nějaké s organickou, chelátovou vazbou. Jsou dražší, ale využitelnější.

Co se kloubní výživy týče, až začneš mít problémy s klouby, bude kapku pozdě. Ale tady to je strašně individuální. Záleží na tom jak klouby zatěžuješ a jakou máš genetickou výbavu. Můžeš to brát jako prevenci teď, ale nikdo ti bez roentgenového vyšetření neřekne jestli zrovna ty to potřebuješ či ne.

Ovoce a zeleninu jím pravidelně v dostatečném množství. Nakonec jsem si pořídil vitamíny a minerály od firmy Extrifit. Snad jsem chybu neudělal.

https://obchod.ronnie.cz/s-4846-v-52-vita-complex-forte.html

Až budu příště nakupovat další suplementy, tak si koupím také kloubní výživu jako prevenci. Jaké by jste mi doporučili?
Luster

PříspěvekZaslal: st listopad 06, 2013 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GeniuX napsal:
Až budu příště nakupovat další suplementy, tak si koupím také kloubní výživu jako prevenci. Jaké by jste mi doporučili?

https://forum.ronnie.cz/post1058393.html?highlight=mvp#1058393
cohy

PříspěvekZaslal: st listopad 06, 2013 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st listopad 06, 2013 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GeniuX napsal:

Děkuji za každou radu.

Ahoj - v létě není nutné doplňovat nic. Přes zimu bych se zamyslel nad nějakým multivitamínem/multiminerálem a vit. C (+ zinek a rozchodnice).
CETEBE pro běžného cvičence stačí.

Pokud bys jó moc chtěl mít drahou moč:o)
zvážil bych extra vit. B6 + k tomu b-komplex forte, vit. C, dologran, případně věci jako zinek a selen, rutin. Osobně bych to ale nepřeháněl a v létě nebral nic. V zímě podpořil nějakým multi vit/minerálem a céčkem.
Eror

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2013 11:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, mohol by mi niekto doporučiť kĺbovú výživu, s ktorou ma dobré skúsenosti, kde je rozumný pomer cena/výkon ? Ďakujem
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá listopad 22, 2013 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Eror napsal:
Zdravím, mohol by mi niekto doporučiť kĺbovú výživu, s ktorou ma dobré skúsenosti, kde je rozumný pomer cena/výkon ? Ďakujem

Slyšel jsem samou chválu na animal flex
cz.petab

PříspěvekZaslal: pá listopad 22, 2013 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Další hlas pro Alavis Triple Blend. I na tu jeho příšernou (pa)chuť jsem si nakonec zvykl (aplikace přímo do tlamy dle přiloženého návodu). Animal Flexu jsem měl kdovíkolik pixel bez jakéhokoliv pozorovatelného efektu.

Ale vzhledem k tomu, že kloubní výživou asi stejně existující problémy spravit nejdou, tak to že mě po Alavisu dala kolena pokoj byla asi jen shoda náhod nebo mi konečně začalo fungovat placebo...
duke.dukem

PříspěvekZaslal: pá listopad 22, 2013 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky doporucuju alavis triple blend. sice ta (pa)chut je silena a obcas mam i pocit, ze se chovam jako kun, ale cena/vykon a ucinnost je (nejen) podle me bezkonkurencni...
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so listopad 23, 2013 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosím poradit - vybírám mezi animal flexem, colafitem a alavis triple blendem - co byste doporučili?
Moocha

PříspěvekZaslal: so listopad 23, 2013 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Animal flex je prostě nej
Chuckis

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2013 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chystám se pořídit nějak doplňky a mezi nimi by se mi líbil i mulťák. Rozhoduju se mezi Universal Animal Pakem nebo Armor-V od MP. Je mezi nimi rozdíl dvou stovek. Je tenhle rozdíl hodně znát na kvalitě ?
V 52 Vita Complex Forte | Extrifit
Oblíbený produkt s vitamíny, minerály a dalšími látkami.
485 Kč
Multivitamin Complex Forte | Survival
Přípravek s vitamíny a minerály s dokonale vyváženým složením.
299 Kč
Nexgen Pro Multivitamin + Digestive Enzymes | Reflex Nutrition
Prémiový all-in-one multivitamín a multiminerál s trávicími enzymy.
599 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 58, 59, 60  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: