|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom3

|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 10:58 am Předmět: |
|
|
Ser na to, kup ten pytel, je to sice hnusny, ale levnejsi a vydrzi dyl _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
GeniuX
|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 9:14 pm Předmět: |
|
|
Ahoj. Je mi 24 let. Po několikaleté pauze, jsem začal opět aktivně posilovat. Posiluji teprve dva měsíce 4x týdně. Potřeboval bych poradit, jaké nezbytné vitamíny a minerály bych měl tělu pravidelně dodávat, abych dobře nabíral, byl zdraví a vše bylo OK. Nikdy jsem žádný vitamíny a minerály v tabletách nepil. Jenom CETEBE. Je to dostačující nebo je potřeba něco kvalitnějšího?
Dále mám dotaz týkající se kloubní výživy. Mám si jí pořídit či nikoliv? Žádné problémy s klouby nemam, pouze mi v nich strašně "chrastí" ale doktor říkal, že je vše v pořádku. Kdy bych měl začít brát kloubní výživu?
Děkuji za každou radu.
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: so listopad 02, 2013 11:50 am Předmět: s |
|
|
Zdarte, na doporučení fyzioterapeutky jsem si koupil KV (komplexní), na obalu je napsané užívat 5g denně není to moc podhodnocené?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so listopad 02, 2013 2:55 pm Předmět: |
|
|
| GeniuX napsal: | Ahoj. Je mi 24 let. Po několikaleté pauze, jsem začal opět aktivně posilovat. Posiluji teprve dva měsíce 4x týdně. Potřeboval bych poradit, jaké nezbytné vitamíny a minerály bych měl tělu pravidelně dodávat, abych dobře nabíral, byl zdraví a vše bylo OK. Nikdy jsem žádný vitamíny a minerály v tabletách nepil. Jenom CETEBE. Je to dostačující nebo je potřeba něco kvalitnějšího?
Dále mám dotaz týkající se kloubní výživy. Mám si jí pořídit či nikoliv? Žádné problémy s klouby nemam, pouze mi v nich strašně "chrastí" ale doktor říkal, že je vše v pořádku. Kdy bych měl začít brát kloubní výživu?
Děkuji za každou radu. |
Spíše než vitamíny začni dlabat více ovoce a zeleniny. Pokud chceš užívat vitamíny, najdi si nějaké s organickou, chelátovou vazbou. Jsou dražší, ale využitelnější.
Co se kloubní výživy týče, až začneš mít problémy s klouby, bude kapku pozdě. Ale tady to je strašně individuální. Záleží na tom jak klouby zatěžuješ a jakou máš genetickou výbavu. Můžeš to brát jako prevenci teď, ale nikdo ti bez roentgenového vyšetření neřekne jestli zrovna ty to potřebuješ či ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
GeniuX
|
Zaslal: st listopad 06, 2013 2:54 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | GeniuX napsal: | Ahoj. Je mi 24 let. Po několikaleté pauze, jsem začal opět aktivně posilovat. Posiluji teprve dva měsíce 4x týdně. Potřeboval bych poradit, jaké nezbytné vitamíny a minerály bych měl tělu pravidelně dodávat, abych dobře nabíral, byl zdraví a vše bylo OK. Nikdy jsem žádný vitamíny a minerály v tabletách nepil. Jenom CETEBE. Je to dostačující nebo je potřeba něco kvalitnějšího?
Děkuji za každou radu. |
Spíše než vitamíny začni dlabat více ovoce a zeleniny. Pokud chceš užívat vitamíny, najdi si nějaké s organickou, chelátovou vazbou. Jsou dražší, ale využitelnější.
Co se kloubní výživy týče, až začneš mít problémy s klouby, bude kapku pozdě. Ale tady to je strašně individuální. Záleží na tom jak klouby zatěžuješ a jakou máš genetickou výbavu. Můžeš to brát jako prevenci teď, ale nikdo ti bez roentgenového vyšetření neřekne jestli zrovna ty to potřebuješ či ne. |
Ovoce a zeleninu jím pravidelně v dostatečném množství. Nakonec jsem si pořídil vitamíny a minerály od firmy Extrifit. Snad jsem chybu neudělal.
https://obchod.ronnie.cz/s-4846-v-52-vita-complex-forte.html
Až budu příště nakupovat další suplementy, tak si koupím také kloubní výživu jako prevenci. Jaké by jste mi doporučili?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st listopad 06, 2013 4:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: st listopad 06, 2013 5:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st listopad 06, 2013 6:08 pm Předmět: |
|
|
| GeniuX napsal: | Ahoj. Je mi 24 let. Po několikaleté pauze, jsem začal opět aktivně posilovat. Posiluji teprve dva měsíce 4x týdně. Potřeboval bych poradit, jaké nezbytné vitamíny a minerály bych měl tělu pravidelně dodávat, abych dobře nabíral, byl zdraví a vše bylo OK. Nikdy jsem žádný vitamíny a minerály v tabletách nepil. Jenom CETEBE. Je to dostačující nebo je potřeba něco kvalitnějšího?
Děkuji za každou radu. |
Ahoj - v létě není nutné doplňovat nic. Přes zimu bych se zamyslel nad nějakým multivitamínem/multiminerálem a vit. C (+ zinek a rozchodnice).
CETEBE pro běžného cvičence stačí.
Pokud bys jó moc chtěl mít drahou moč:o)
zvážil bych extra vit. B6 + k tomu b-komplex forte, vit. C, dologran, případně věci jako zinek a selen, rutin. Osobně bych to ale nepřeháněl a v létě nebral nic. V zímě podpořil nějakým multi vit/minerálem a céčkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Eror
|
Zaslal: čt listopad 21, 2013 11:20 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, mohol by mi niekto doporučiť kĺbovú výživu, s ktorou ma dobré skúsenosti, kde je rozumný pomer cena/výkon ? Ďakujem
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 8:58 am Předmět: |
|
|
| Eror napsal: | | Zdravím, mohol by mi niekto doporučiť kĺbovú výživu, s ktorou ma dobré skúsenosti, kde je rozumný pomer cena/výkon ? Ďakujem |
Slyšel jsem samou chválu na animal flex
|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 9:10 am Předmět: |
|
|
Další hlas pro Alavis Triple Blend. I na tu jeho příšernou (pa)chuť jsem si nakonec zvykl (aplikace přímo do tlamy dle přiloženého návodu). Animal Flexu jsem měl kdovíkolik pixel bez jakéhokoliv pozorovatelného efektu.
Ale vzhledem k tomu, že kloubní výživou asi stejně existující problémy spravit nejdou, tak to že mě po Alavisu dala kolena pokoj byla asi jen shoda náhod nebo mi konečně začalo fungovat placebo...
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 9:14 am Předmět: |
|
|
Taky doporucuju alavis triple blend. sice ta (pa)chut je silena a obcas mam i pocit, ze se chovam jako kun, ale cena/vykon a ucinnost je (nejen) podle me bezkonkurencni...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 4:41 pm Předmět: |
|
|
Chystám se pořídit nějak doplňky a mezi nimi by se mi líbil i mulťák. Rozhoduju se mezi Universal Animal Pakem nebo Armor-V od MP. Je mezi nimi rozdíl dvou stovek. Je tenhle rozdíl hodně znát na kvalitě ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|