Do posilovny ve 14 letech

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Do posilovny ve 14 letech  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Do posilovny ve 14 letech
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
raw

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Raw: vůbec mě neznáš, tak pomlč o tom, kdo je osel

Tom3: já nic nenamítám proti kalisthenice, jen se mi právě nelíběj tyhle modní debility jako seberevolat apod.

za prve si protirecis (zkus si precit po sobe co pises) a za druhe - ze si osel soudim z tvych nazoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Riku

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo už vím, protiřečím si s tím o Seberevoltě.
Jak bych to řekl, myšlenka je to hezká ale tím to končí
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:
...V neposlední řadě bych se zamyslel, proč zřejmě nejvíc nejvíc úrazů (poškození) v posilovnách se děje při mrtvole a na legpressu.
Stačí se otočit a kdo má pořád trenéra za zadkem?...

Lebo ľudia majú väčšie ego než je zdravé a práve na týchto cvikoch sa dá poriadne poštekliť Vždy je to o prístupe konkrétneho jedinca.

P.S. Existuje tá literatúra na ktorú si sa odvolával aj niekde na nete v PDF? Určite mám v tomto smere medzery, takže nebolo by zlé vyplniť ich.
kid

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
kid napsal:
...V neposlední řadě bych se zamyslel, proč zřejmě nejvíc nejvíc úrazů (poškození) v posilovnách se děje při mrtvole a na legpressu.
Stačí se otočit a kdo má pořád trenéra za zadkem?...

Lebo ľudia majú väčšie ego než je zdravé a práve na týchto cvikoch sa dá poriadne poštekliť Vždy je to o prístupe konkrétneho jedinca.

P.S. Existuje tá literatúra na ktorú si sa odvolával aj niekde na nete v PDF? Určite mám v tomto smere medzery, takže nebolo by zlé vyplniť ich.

To není literatura, to jsou okruhy problematiky podle kterých se to dá hledat,
Pete_GSG

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku: Podle mě jsou tvoje názory dost omezené. Házíš to všechno do jednoho pytle, tak jak se ti to hodí a vysmíváš se tomu.

Lidi tady na Ronnie svoje fotky nabušených postav snad nemají? Když přijdeš do fitka, tak tam nepotkáš vždycky alespoň pár jedinců, kteří mají v tréninku vždy zařazeno několik sérií obdivování se v zrcadle? No a jak vypadají závody v kulturistice, to už radši vůbec nerozebírám, i když bych to samé mohl otočit druhým směrem, ale neudělám to, prtože vím, že to je kravina.

Pro mě je důležité to, že teď lidi prakticky v každém větším městě začali zakládat skupiny, stavět streetworkoutová hřiště a má to REÁLNÝ dopad, nejsou to jen kecy na netu. A pokud k tomu chceš přitáhnout mladé kluky, tak z toho módní záležitost prostě udělat musíš.

A tou komunitou jsem myslel taky to, že to dělají právě kluci v jeho věku a myslím, že je fajn, když se s tréninkem seznámí venku na hrazdě s nějakým super primitivním systémem a pár cviky jako dřep,klik,shyb,dip a do posilovny případně přijde, až se mu trochu zklidní hormony a bude chtít nad tréninkem přemýšlet z trochu vyzrálejšího úhlu pohledu.

PS.: A že bude mít z hrazdy a tréninku břicha na ní například přednožováním lepší výsledky než ze zkracovaček 3x20 ve fitku na zemi, to bych se klidně vsadil
Riku

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se vysmívám těm pavoukům co si myslí že mají svaly. Já nejsem žádná vazba, ale aspoň si nedávám fotky břišáků na net.

Tady do aktuálek dávají chlapi fotky, jenže ti mají aspoň co ukazovat

A venkovní "posilovny" tady byly dávno už z dob komančů co si pamatuju jako malej, na každým sídlišti to bylo.
kubaz

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz si to clovek veme obecne tak to takhle funguje dneska u strasne moc veci, veme se neco stareho, co existuje uz nekolik desitek let, da se tomu novy cool nazev potiskne se tim tricko udela se fb fan stranka a je novy fenomen
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pánové, to už je ale dost mimo téma, ne?
Riku

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trochu
kubaz

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

děcka rychle, úča je tady
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No - nevím jestli tahle debata nějak pomůže zakladateli tématu. Teda vím.
Magumi

PříspěvekZaslal: pá listopad 08, 2013 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem uvažoval nad tím doporučit kalisteniku, podle mně je to pro mladé kluky super. Má jedinou nevýhodu - špatně se tak cvičí nohy, můžeš hopsat, dělat dřepy na jedné noze, ale po čase to přestane stačit a budeš potřebovat nějaké závaží.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Riku

PříspěvekZaslal: pá listopad 08, 2013 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím si, že než udělá pořádně pistol squat tak mu to nějakou dobu vydrží, případně si může vzít do ruky medicinbal či kettlebell až mi budou připadat pistol squats lehlé :) Možností je hodně. Na začátek je to super.
Marr

PříspěvekZaslal: pá listopad 08, 2013 7:03 pm    Předmět: Re: Do posilovny ve 14 letech Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Proboha proč? Měl by snad cvičit mrtvé tahy? Já bych je tam jistě nechal. Každý začátečník potřebuje posílit střed těla a ve štrnácti bych tam na spodek zad viděl právě ty hyperextenze.

Vše už bylo řečeno. Pro mě taky naprosto zbytečný cvik. Za to řadu let co vidím v posilovnách jezdit ty extenze , tak stejně se polovina lidí tak šíleně prohybá v těch zádech, že si spíš ublíží (podle pravidla čím víc tím líp a nejlépe s kotoučem ještě). Jak si viděl určitě jsem neradil jezdit MT i když přesně jak píše koule nevidím důvod proč by nemohl začít klidně i s ketbelem nebo jednoručkama. Všechny ty články atd odrazují mladé ne protože by jim samotný cvik jim ublížil, ale kvůli techniky a nadměrné zátěže. Taky jsem byl mladý a převáděl jsem se. Navíc na bederní p. je celá řada "rehabilitačních" posilovacích cvičení, které by mu bohatě stačily.
rrrrrreeyy

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud budeš sto se naučit správnou techniku MT, nevidím problém v tom jej zařadit do tréninku. Samozřejmě pokud techniku nezvládneš a budeš tlačit velké váhy, tak ty záda místo posílení zničíš.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Do posilovny ve 14 letech Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: