|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Luster

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 7:42 pm Předmět: |
|
|
myslim, ze mas posledni dobou otazky, jak kdyby ses tady registroval pred tejdnem _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: po listopad 04, 2013 8:31 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | Připravuji vzorek testrů pro smíšenou skupinu sportujících lidí.Jedná se o novou řadu Nutrend Compress expand.Ozkoušíte a dáte zpětnou vazbu.Prosím zájemce aby se mi ozvali po PM a uvedli i pár základních údajů o sobě.Hlavně Výšku a váhu,sport a stupeň,spotřebu doplňků pro trénink.Díky...samozřejmě to bude omezeno počtem lidí,tak se předem omlouvám těm, na které to nevyjde
První kolo naplněno!! |
Muzu se zeptat kdy budou ty nove produkty Nutrend Compress Expand na trhu? melo to byt v listopadu zatim nic...vim jenom ze tam je novej creatin to mel na strankach Martin Mester co tam bude dal bude tam i protein?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 3:29 pm Předmět: |
|
|
| CharlesWood napsal: | | Bara napsal: | Připravuji vzorek testrů pro smíšenou skupinu sportujících lidí.Jedná se o novou řadu Nutrend Compress expand.Ozkoušíte a dáte zpětnou vazbu.Prosím zájemce aby se mi ozvali po PM a uvedli i pár základních údajů o sobě.Hlavně Výšku a váhu,sport a stupeň,spotřebu doplňků pro trénink.Díky...samozřejmě to bude omezeno počtem lidí,tak se předem omlouvám těm, na které to nevyjde
První kolo naplněno!! |
Muzu se zeptat kdy budou ty nove produkty Nutrend Compress Expand na trhu? melo to byt v listopadu zatim nic...vim jenom ze tam je novej creatin to mel na strankach Martin Mester co tam bude dal bude tam i protein? |
Je tam například nový protein Izolat 90
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt listopad 07, 2013 4:29 pm Předmět: |
|
|
Arnold Schwarzenegger Series - Iron Whey (Ultra-Microfiltered Whey Protein)
jde o smes syrovatkovyho koncentratu, izolatu a hydra, takze spis rychlejsi protein.. tomu odpovida i bezproblemova stravitelnost (+ enzym Laktaza), zkousel sem ho jak ve vode, tak v mliku (ano, fakt piju protein v mliku a nemam s tim problem  ) ve vode je dobrej, ale s mlikem se posouva na uplne jinej level  celkove si myslim, ze bude hodne dobrej v ruznejch kombinacich s kasi apod. (v mym pripade treba rejzovy vlocky, oves nezeru)) a nebo ruzny mlecny shaky budou chutnat perfektne  kdybych mel srovnavat s Combatem a treba Cellucorem, tak chutove s vodou u me vedou, ale s mlikem je plne srovnatelnej a myslim, ze stoji za zkousku.. btw, kdo by nechtel mit doma tuhle pikslu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so listopad 09, 2013 11:15 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Teď jsem zrovna nedávno stévii řešil s jedním výrobcem (ve smyslu, aby ji jako sladidlo použil), ale ona má prý divný chuťový ocas a (relativně) nízkou sladivost, proto se povětšinou (třeba zatím?) nepoužívá. |
Píšu pokračování k tématu, co jsme začali o pár stránek zpět.
Vlastně hned od chvíle, kdy se tady téma použití stévie rozvádělo, jsem to řešil s jedním, později se dvěma výrobci a mají (máme:) reálný výsledek. Vznikl protein, kde je stévie použita jako hlavní sladidlo a výsledek je co do chuti velmi dobrý. Na první pocit je sladký, na druhý pocit tam je náznak lehké hořkosti, ale ten je tam zapříčiněn spíš použitým hydrolyzátem se stupněm DH32. Vzorky mám tady u sebe a jak čokoláda, tak i vanilka jsou fajn. Na trhu by teoreticky měl být dost možná už za 10 - 14 dní, hezky zabalené vzorky potom za další týden nebo dva, tak pak rád rozposílám na vyzkoušení. Myslím, že by se na trhu (z maličké části kvůli té stévii, z větší pak kvůli zbývajícímu složení, které je povedené) mohl dost dobře chytit a získat si dlouhodobou oblibu. Rozhodně je na tom ale také hezké, že takovouhle věc může diskuse na našem fóru způsobit:).
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 5:10 am Předmět: |
|
|
tak to zní fajn, ačkoliv si myslím, že cukraloza kterou ted výhradně používám, je taky naprosto nezávadná a chutí mi prostě sedí víc, sladí jako cukr. Věřim i aspartamu (nevěřim cyklamátům a sacharinu), ale přece jen je kontroverzní. Cukraloza je taky 100% bezpečná.
Nic to ale nemění na tom, že určitě ani stevie neni špatná a na nový protein se těšim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 5:21 am Předmět: |
|
|
Jinak Nutrend už má na stránkách ty svou novou řadu. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 8:15 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Jinak Nutrend už má na stránkách ty svou novou řadu. |
Jde do prodeje
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 10:54 am Předmět: |
|
|
V tom případě by mě dost zajímalo, k čemu bylo tohle:
Chcete vše vidět jako první? Zadejte e-mailovou adresu: na https://obchod.ronnie.cz/compress-expand-new
protože nepřišlo absolutně nic. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 11:11 am Předmět: |
|
|
nejake zkusenosti s milk komplex od scitecu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 11:34 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | V tom případě by mě dost zajímalo, k čemu bylo tohle. |
Přijde ve chvíli naskladnění, což bude nejspíš zítra, společně s nějakou hezkou individuální výhodnější nabídkou.
Jinak ale některé prvky načasování nevyšly, jak se původně plánovalo, to bohužel ano.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 3:21 pm Předmět: |
|
|
ceny za ten novej Nutrend sou opravdu zajimavy _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 8:00 pm Předmět: |
|
|
viceslozkovej protein, ochutnal sem cokoladu i vanilku a oba vyborny, i ve vode krasne husty.. no dobrota  rozpustnost a stravitenost perfektni, dobra alternativa napr. k syntha6 nebo combatu, resp. neco mezi _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: po listopad 11, 2013 8:57 pm Předmět: |
|
|
combat coko pro me osobne velke zklamani, chutove mi vubec nesedi.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|