PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 497, 498, 499 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 4:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kilovka za 1080Kč? Já vím, je to devadesátka, ale přijde mi to cenově nasazené hodně vysoko.

https://obchod.ronnie.cz/s-5141-compress-iso-whey-90.html

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jachym

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 5:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JJ souhlasim, to je pomalu dvojnásobek než co stojí Whey Core 100 a pochybuju, že bude kvalitou o tolik řádů výš...
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak kolostrum taky neco stoji.Jinak jsem si teda ted koupil ten scitec whe complex, prichut granatove jablko bila coko a super, chut excelentni, lehky,neprasi.Jako vzorek jsem dostal whey proffesional vanilka malina a taky super.Nic jineho nez scitec ted dlouho nekoupim.Naposledy jsem mel synthu,combat a hydro od php a u vseho vetry, u scitecu nic a chutove o deset trid jinde.
TheCory

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Kilovka za 1080Kč? Já vím, je to devadesátka, ale přijde mi to cenově nasazené hodně vysoko.

Tak na to koukám jako puk. Chápu, že reklama se musí někde zaplatit, ale za kilo proteinu dát přes 1000 korun, to si může dovolit málokdo. Neupírám, že je třeba o třídu výše, ale pro kondiční nadšence...no uvidíme.
Riku

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

By chtělo nějakou recenzi. Nevím no, zrovna za Nutrend bych ty prachy navíc nedal po zkušenostech s proteiny a gainery od nich. Třeba se polepšili, ale chce to recenzi nebo nějaký vzorky. Se divím, že Whey Core je pořád mezi nejprodávanějšími.
Bara

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TheCory napsal:
daymoon napsal:

Tak na to koukám jako puk. Chápu, že reklama se musí někde zaplatit, ale za kilo proteinu dát přes 1000 korun, to si může dovolit málokdo. Neupírám, že je třeba o třídu výše, ale pro kondiční nadšence...no uvidíme.

Bohužel izolát s tímto složením asi za pár kaček vyrobit nelze..profi sportovci izolát určitě ocení a zbytek se spokojí s Core 100.Já ho beru a jsem spokojen
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bara

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
By chtělo nějakou recenzi. Nevím no, zrovna za Nutrend bych ty prachy navíc nedal po zkušenostech s proteiny a gainery od nich. Třeba se polepšili, ale chce to recenzi nebo nějaký vzorky. Se divím, že Whey Core je pořád mezi nejprodávanějšími.

Pokud bys koukl o kousek dozadu,tak jsem sbíral adresy zájemců a těmto cca 30 lidem,kteří se ozvali jako první,pošleme vzorky nové řady.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Riku

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nojo jsem slepej, už to vidím sorry To mě by stačilo kdyby se dal koupit malej sáček na zkoušku, nerad si píši o něco zadarmo

No počkám na ohlasy těch co dostanou vzorky, ale stejnak nejlepší je si to zkusit na sobě, každýmu vyhovuje něco jiného.
Bara

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Nojo jsem slepej, už to vidím sorry To mě by stačilo kdyby se dal koupit malej sáček na zkoušku, nerad si píši o něco zadarmo

No počkám na ohlasy těch co dostanou vzorky, ale stejnak nejlepší je si to zkusit na sobě, každýmu vyhovuje něco jiného.

Pošli mi do PM adresu
Spam

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnold Schwarzenegger Series - Iron Whey

- Syrovátkový mix (60% koncentrát, 30% izolát, 10% hydro)
- Příchuť čokoláda
- S vodou parádní chuť, ani moc sladká, tak akorát a to je dobré, nepřepije se.
- S mlékem jak nějakej krémovej shake - luxus
- Stravitelnost výborná (nemám problém s žádným proteinem)
- Rozpustnost taky bez problémů, nic nezůstává v shakeru a skoro bez pěny.

Celkově hodnotím suprově ve všem směrech a myslím že MP tímhle proteinem neprohloupilo.
vejdy

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dotaz pro zkušené: do dnes jsem si dávál po probuzení protein a prej dělám chybu...?!
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Dotaz pro zkušené: do dnes jsem si dávál po probuzení protein a prej dělám chybu...?!

pridal bych k nemu krapet cukru
Bara

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:

Kdo ti to řekl?
vejdy

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Řekl mi to kluk který cvičí docela dlouho,mě se to zdá jako blbost,ale i po slušné výměně názoru pořád na tom trval.
Já osobně hned po probuzení si dám odměrku proteinu a do půlhodinky snídani.
Bara

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Řekl mi to kluk který cvičí docela dlouho,mě se to zdá jako blbost,ale i po slušné výměně názoru pořád na tom trval.
Já osobně hned po probuzení si dám odměrku proteinu a do půlhodinky snídani.

Jde o to jaký to je protein a hlavně jaký jsi ty typ.Ale všeobecně bych protein po ránu doporučoval,ale dej třeba 60-ku.Jinak po probuzení jsou ideální BCAA.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 497, 498, 499 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: