|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út listopad 12, 2013 4:32 am Předmět: |
|
|
Kilovka za 1080Kč? Já vím, je to devadesátka, ale přijde mi to cenově nasazené hodně vysoko.
https://obchod.ronnie.cz/s-5141-compress-iso-whey-90.html _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: út listopad 12, 2013 5:18 am Předmět: |
|
|
JJ souhlasim, to je pomalu dvojnásobek než co stojí Whey Core 100 a pochybuju, že bude kvalitou o tolik řádů výš...
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út listopad 12, 2013 8:31 am Předmět: |
|
|
tak kolostrum taky neco stoji.Jinak jsem si teda ted koupil ten scitec whe complex, prichut granatove jablko bila coko a super, chut excelentni, lehky,neprasi.Jako vzorek jsem dostal whey proffesional vanilka malina a taky super.Nic jineho nez scitec ted dlouho nekoupim.Naposledy jsem mel synthu,combat a hydro od php a u vseho vetry, u scitecu nic a chutove o deset trid jinde.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: út listopad 12, 2013 9:50 am Předmět: |
|
|
Tak na to koukám jako puk. Chápu, že reklama se musí někde zaplatit, ale za kilo proteinu dát přes 1000 korun, to si může dovolit málokdo. Neupírám, že je třeba o třídu výše, ale pro kondiční nadšence...no uvidíme. _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út listopad 12, 2013 10:25 am Předmět: |
|
|
By chtělo nějakou recenzi. Nevím no, zrovna za Nutrend bych ty prachy navíc nedal po zkušenostech s proteiny a gainery od nich. Třeba se polepšili, ale chce to recenzi nebo nějaký vzorky. Se divím, že Whey Core je pořád mezi nejprodávanějšími.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út listopad 12, 2013 10:31 am Předmět: |
|
|
| TheCory napsal: |
Tak na to koukám jako puk. Chápu, že reklama se musí někde zaplatit, ale za kilo proteinu dát přes 1000 korun, to si může dovolit málokdo. Neupírám, že je třeba o třídu výše, ale pro kondiční nadšence...no uvidíme. |
Bohužel izolát s tímto složením asi za pár kaček vyrobit nelze..profi sportovci izolát určitě ocení a zbytek se spokojí s Core 100.Já ho beru a jsem spokojen
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út listopad 12, 2013 10:32 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | By chtělo nějakou recenzi. Nevím no, zrovna za Nutrend bych ty prachy navíc nedal po zkušenostech s proteiny a gainery od nich. Třeba se polepšili, ale chce to recenzi nebo nějaký vzorky. Se divím, že Whey Core je pořád mezi nejprodávanějšími. |
Pokud bys koukl o kousek dozadu,tak jsem sbíral adresy zájemců a těmto cca 30 lidem,kteří se ozvali jako první,pošleme vzorky nové řady.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út listopad 12, 2013 10:37 am Předmět: |
|
|
Nojo jsem slepej, už to vidím sorry  To mě by stačilo kdyby se dal koupit malej sáček na zkoušku, nerad si píši o něco zadarmo
No počkám na ohlasy těch co dostanou vzorky, ale stejnak nejlepší je si to zkusit na sobě, každýmu vyhovuje něco jiného.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út listopad 12, 2013 10:40 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Nojo jsem slepej, už to vidím sorry To mě by stačilo kdyby se dal koupit malej sáček na zkoušku, nerad si píši o něco zadarmo
No počkám na ohlasy těch co dostanou vzorky, ale stejnak nejlepší je si to zkusit na sobě, každýmu vyhovuje něco jiného. |
Pošli mi do PM adresu
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út listopad 12, 2013 12:59 pm Předmět: |
|
|
Arnold Schwarzenegger Series - Iron Whey
- Syrovátkový mix (60% koncentrát, 30% izolát, 10% hydro)
- Příchuť čokoláda
- S vodou parádní chuť, ani moc sladká, tak akorát a to je dobré, nepřepije se.
- S mlékem jak nějakej krémovej shake - luxus
- Stravitelnost výborná (nemám problém s žádným proteinem)
- Rozpustnost taky bez problémů, nic nezůstává v shakeru a skoro bez pěny.
Celkově hodnotím suprově ve všem směrech a myslím že MP tímhle proteinem neprohloupilo. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: út listopad 12, 2013 6:06 pm Předmět: |
|
|
Dotaz pro zkušené: do dnes jsem si dávál po probuzení protein a prej dělám chybu...?!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út listopad 12, 2013 6:22 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Dotaz pro zkušené: do dnes jsem si dávál po probuzení protein a prej dělám chybu...?! |
pridal bych k nemu krapet cukru
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út listopad 12, 2013 6:32 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Dotaz pro zkušené: do dnes jsem si dávál po probuzení protein a prej dělám chybu...?! |
Kdo ti to řekl?
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: út listopad 12, 2013 7:13 pm Předmět: |
|
|
Řekl mi to kluk který cvičí docela dlouho,mě se to zdá jako blbost,ale i po slušné výměně názoru pořád na tom trval.
Já osobně hned po probuzení si dám odměrku proteinu a do půlhodinky snídani.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út listopad 12, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | Řekl mi to kluk který cvičí docela dlouho,mě se to zdá jako blbost,ale i po slušné výměně názoru pořád na tom trval.
Já osobně hned po probuzení si dám odměrku proteinu a do půlhodinky snídani. |
Jde o to jaký to je protein a hlavně jaký jsi ty typ.Ale všeobecně bych protein po ránu doporučoval,ale dej třeba 60-ku.Jinak po probuzení jsou ideální BCAA.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|