|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 11:10 pm Předmět: |
|
|
pneu kupuji rajpneu nebo k&K pneu.
Přezul bych už teď. Na firemním mám zimáky od pondělí. Příští pátek hodím zimní i na soukromé.
Pokud budeš kupovat gumy - podívej se do TP a najdi si, zda ford nabízí i alternativní rozměry - např. 16ky můžou být v různých šířkkách apod. Pak bych zvolil tu levnější variantu, kterou ještě obuji na stávající disk a je zapsána ve velkém TP.
Na citroenu mám jen jeden rozměr a pneu stojí trojku až čtyřku - takže prostě paráda:o))
Na octavii jsem s cenou na polovině a v pohodě:o (
rozmrazování je u fordu super - u citroenu je cosi pseudotakového (C5) ale je to tisíckrát horší než u fordu - tam je to dokonalé.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 12:47 am Předmět: . |
|
|
jako trojku až čtyřku jedna zimní a nebo celý komplet  ? Má smysl to koupit externě tam, kde píšeš, a přivézt si je na přezutí?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 12:51 am Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | jako trojku až čtyřku jedna zimní a nebo celý komplet ? Má smysl to koupit externě tam, kde píšeš, a přivézt si je na přezutí? | Tak já kupuji vždy jinde než přezouvám. Ale netahal bych pneu někde z daleka. pokud jsi v brně - je am tuším nejlevnější pneu.cz nebo levnepneu.cz rajpneu.cz Najdeš i jiné.
Vždy koupím gumu a domluvím se na přezutí a vyvážení. po zimě nechám udělat geometrii (pokud lítám do děr a tak). Není špatné koupit zimní nápl%n do ostřikovačů-aby nezmrzla jako mě vloni:o)
V autokelly dělají tuším za kilo zimní prohlídku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 8:04 am Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | jako trojku až čtyřku jedna zimní a nebo celý komplet ? Má smysl to koupit externě tam, kde píšeš, a přivézt si je na přezutí? |
Bylo mi řečeno, že si často můžeš domluvit slevu na přezutí, pokud to budeš kupovat u daného pneuservisu. Porovnej si nabídky a zavolej si do pneuservisu zda v případě nákupu tuto slevu nabízí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 8:35 am Předmět: |
|
|
Slevu většinou dávají, jenže koupíš gumu za 1500 Kč a dostaneš slevu 100 kč na přezutí kola nebo bez slevy a gumu např. za 1200. Je třeba to spočítat. Skoro vždy vyjde levněji koupit gumy jinde. ( i kdyby bylo přezutí zadarmo, tak ten rozdíl 1200 Kč na gumách bude víc než cena přezutí).
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 12:09 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: |
Jo a odpověď na dotaz výše, jezdím za 8l a benzínu, nechci těch 15.000 km počítat na peníze |
42 000,- +- Není zač
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 12:32 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Spazik napsal: | | Freimen napsal: |
Jo a odpověď na dotaz výše, jezdím za 8l a benzínu, nechci těch 15.000 km počítat na peníze |
42 000,- +- Není zač |
hmm, teda 9.000 Kč měsíčně na benzín...a pak tu přemýšlím, jestli jeden telefon nebo druhý, který je o 2.000 levnější
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 12:34 pm Předmět: |
|
|
Týden nejezdi a máš na ten dražší:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 12:41 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Týden nejezdi a máš na ten dražší:o) |
přesně tuhle strategii jsem zvolil
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st listopad 13, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
No věřím Freimene:o)
já byl dnes se služební octavií v servisu po 60 tis. km. Z auta teče olej. Prý konstrukční vada 1,6 TDi. Prý mi to opraví v rámci záruky, která končí: 17.11.2013
Přijít o týden později, tak to bylo těsně po záruce.
Je to normální? Aby z auta za půl mega s 60 tis. Km valil olej?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: st listopad 13, 2013 7:16 pm Předmět: |
|
|
Dneska je možné skoro vše co se týče aut  Takže bych se tomu nedivil. Jinak Škodovka opravuje tyhle závady i po záruce, není s tím problém. Jen je nutné dodržovat servisní intervaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 3:55 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | No věřím Freimene:o)
já byl dnes se služební octavií v servisu po 60 tis. km. Z auta teče olej. Prý konstrukční vada 1,6 TDi. Prý mi to opraví v rámci záruky, která končí: 17.11.2013
Přijít o týden později, tak to bylo těsně po záruce.
Je to normální? Aby z auta za půl mega s 60 tis. Km valil olej? |
Máš si koupit auto (=benzin) a ne traktor
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 4:20 pm Předmět: |
|
|
ako pise vyssie,je to sluzobne auto, tam si nevyberes  ale je to kram, to ano _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: čt listopad 12, 2015 1:02 pm Předmět: koupě ojetiny |
|
|
Ahojte všichni. Nechci zakládat zbytečně další vlákno, tak se zeptám přímo.
CHCI (musím) koupit ojetý auto a mý požadavky jsou - stáří cca 3 roky, jenom benzín, obsah 1,6, spotřeba kolem 5 až 6l, a cena okolo 180 tisíc. Je mi jedno jestli to bude jakákoliv značka, na té mi nesejde. Nebo by mělo? Víc než 180t dát nemůžu, strop. Dík za názory a tipy. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|