Dnes mi váha po dvou letech ukázala trojciferné číslo. Rovných 100kg, kdo y to řekl zrovna u CrossFitu. A to mám na pohled míň tuku na břiše i kdekoliv jinde než jsem měl na konci září, po mesíci proleženém v papírech kvůli státnicím.
Dnes mi váha po dvou letech ukázala trojciferné číslo. Rovných 100kg, kdo y to řekl zrovna u CrossFitu. A to mám na pohled míň tuku na břiše i kdekoliv jinde než jsem měl na konci září, po mesíci proleženém v papírech kvůli státnicím.
Stejná jako CF 21, akorát místo JR jsem jel DU 60/40/15
Skill+Str.
KB Turkish get up E
3x5x20kg
WOD FT 5 rounds 20kg KB
20x KB 2 chin
10x KB push ups
20x KBS
10x KBSQ
Time: 17 33
Byl jsem nasranej, po 3 seriích jsem nebyl skoro vůbec unavenej, ale úplně mi odešli záda (asi unavený po těch včerejších cleanech) a měl jsem problém se pro KB i ohnout. Po WODu 5 minut protahovačka a těď, 3 hodiny po treningu, se zdaj bejt úplně v pohodě. :) Tak uvidíme zejtra, to plánuju jen něco silovýho popřípadě na hrazdě, pokud přijdou už ty gripy.
Chill-out
50x KB side 2 side E 20kg
Skill Bar MU
0-0-0- 1-1
Aspoň tim jsem si zlepšil náladu. Zase jsem se naučil něco novýho.
_________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
Ještě jedna fotka k dnešnímu dni, konečně došly gripy. Musel jsem si na ně trochu zvyknout, ale super, při těch muscle-upech bych si zas určitě nějakej mozol urval. :)
_________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
Naposledy upravil Dm683 dne pá listopad 15, 2013 11:25 am, celkově upraveno 1 krát
Jel jsem to v klídku, kdybych to jel na krev, tak se pod teď 7minut dostanu v pohodě, si myslim. Zejtra chci totiž jet Qualifier #1 z London Battlu, tak jsem se nechtěl utahat. :)
Chill out
3mins Hollow rock position
2mins Handstand
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru