Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 204, 205, 206 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Riku

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne to není kvůli COD, to jsem naposledy hrál Modern Warfare jedničku, taky nechápu jak to může někdo kupovat ale prostě přístup Microsoftu se mi vůbec nelíbí a Xbox one mě ničím nezaujal. Chci herní konzoli, takže si koupím PS4. Na ostatní věcí mám PC, nepotřebuji Xbox kterej si hraje na HTPC a stejnak umí hovno a ještě blbě a má menší výkon.

Takových her bude víc, který pojedou na PS4 v lepším rozlišení nebo s více fps. Já hlavně ani nedokážu hrát s tím xbox gamepadem, jsem asi postiženej, ale prostě mi to nejde
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Insano41

PříspěvekZaslal: út listopad 05, 2013 6:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

Už nějakou dobu to nesleduji, znamená to, že můžeš hrát komplet zadarmo nebo musíš mít zaplacenej nějakej "základní" live? A když máš flash jde to předělat na RGH nebo smůla?
Díky.

můžeš mít flash i rgh a zadarmo můžeš hrát budto pres ten LiNK, kterej je vlastne soucasti FSD (freestyle dashboard - nový db pro konzole s rgh) nebo pres Xbslink, což je vlastne program, ktery se spoji s tvym xboxem a na pc si vyberes co chces hrat a v xku pripojis. Bohuzel takove hry jako GTA Online atd. link nepodporuje
Freimen

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 5:52 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

btw. máte tu, prosím, někdo zkušenosti s propojením televize LED/LCD (četl jsem že koupit jednoznačně proti plazmě) a nadupaného PC? Zvažuji, jestli si počkat na PS4 (který bude v prodeji 3 dny potom, až už budu na operaci), koupit si pro srandu bazarový PS3 i s hrami od nějakého nadšence a nebo pořídit meganašlapaný desktop, který bych propojil s televizí a použil gamepad :D Jde např. na takové televizi kolem 50'' hrát při malé odezvě (pod 5ms, ideálně 2ms) i FPS? Třeba i CS:GO :) ? Člověk by si nemusel dělat starosti s nákupem her a s placením multiplayeru jako na ostatních konzolích. Tu televizi musím tak jako tak (nějaký tip 46 - 50 ''), doma mám 2 nb, televize jsem dosud odsuzoval a nepotřeboval, ale co bych pro ACIV neudělal

Sorry za hloupé dotazy, děkuju Vám :) (otázky na cvičení od Vás přijímám v pm :)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TV s PC mám propojeno HDMI kabelem. Plně dostačující a zřejmě nejlepší způsob. Hry nemám otestované, ale kamarád mi ukazoval na 46" Crysis 3 na plné detaily a málem jsem si cvrnknul. Full HD filmy taky hezký zážitek, ale k tomu už je potřeba nějakou slušnou audiovou výbavu, ať je to se vším všudy (zvuk se podílí na zážitku velkou měrou).
owar

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 6:56 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Jde např. na takové televizi kolem 50'' hrát při malé odezvě (pod 5ms, ideálně 2ms) i FPS? Třeba i CS:GO :) ?

chapu, ze chces velkou tv, ale premyslel jsi taky o nejakem lepsim lcd monitoru (27"/30") s lepsim rozlisenim (2560x1440/2560x1600) nez FHD tv? ten rozdil v zobrazeni mezi 50" FHD tv a treba tim 30" monitorem s WQXGA rozlisenim je logicky dost markantni..je to taky otazka penez samozrejme..
addaro

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 7:03 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
btw. máte tu, prosím, někdo zkušenosti s propojením televize LED/LCD (četl jsem že koupit jednoznačně proti plazmě) a nadupaného PC? Zvažuji, jestli si počkat na PS4 (který bude v prodeji 3 dny potom, až už budu na operaci), koupit si pro srandu bazarový PS3 i s hrami od nějakého nadšence a nebo pořídit meganašlapaný desktop, který bych propojil s televizí a použil gamepad :D Jde např. na takové televizi kolem 50'' hrát při malé odezvě (pod 5ms, ideálně 2ms) i FPS? Třeba i CS:GO :) ? Člověk by si nemusel dělat starosti s nákupem her a s placením multiplayeru jako na ostatních konzolích. Tu televizi musím tak jako tak (nějaký tip 46 - 50 ''), doma mám 2 nb, televize jsem dosud odsuzoval a nepotřeboval, ale co bych pro ACIV neudělal

Sorry za hloupé dotazy, děkuju Vám :) (otázky na cvičení od Vás přijímám v pm :)

Propojit to jde, mám doma 46 telku a PC a někdy na tom hraju, ale jak píše Owar nade mnou, kup si pořádný monitor s WQXGA a televizím se budeš smát.

Podstatnější mi přijde otázka, co vlastně chceš. Já si k PC koupil konzoli kvůli těm exkluzivním hrám. Taky tam nemusíš nic řešit, prostě se rozvalíš do gauče, chytneš bezdrátový ovladač a hraješ. Na PC je zase mrtě jiných her a hry jsou obecně podstatně levnější (Steam, GoG).
Freimen

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 7:12 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

můj sen je přesně co píšeš o tom přijít a rozvalit se do houpacího křesla, chytnout ovladač a prostě se odreagovat a pěkně si zahrát, zároveň si občas i užít kvalitní filmy, což na velké televizi asi bude větší zážitek...ale díky za tip, podívám se po recenzích a videích, jak to vypadá.

Čili mi ani tak nejde o exkluzivní hry na konzole, ale spíše o to si splnit dětský sen, že přijdeš, vezmeš do ruky ovladač a paříš, u konzolí je super, že nemusíš nic řešit dalšího, ale u PC zase ten výkon a možnost si zahrát HL4 a stahovat A do toho, že to PS4 vyjde až tak pozdě, samozřejmě bych to rád stihl koupit během prvního týdne v prosinci, abych pak mohl po návratu z nemocnice jen ležet a hrát

jako kdybyste měl někdo vyloženě chuť se zbavit PS3 i s hrami, asi bychom se domluvili
yura

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muzu se zeptat na jakou operaci jdes? Ja jdu ve stredu na první operaci v zivote a to vytahovani krecove zily.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím, zda tu někdo hraje WoW... ALE už bude nový datadisk co přinese 100 level!!!
krosař

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 8:30 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

Zajmalo by mě proč jednoznačně koupit proti plazmě LCD?
Freimen

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 8:34 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

krosař napsal:
Freimen napsal:

Zajmalo by mě proč jednoznačně koupit proti plazmě LCD?

četl jsem spoustu srovnání plazma vs. LCD, na hraní všude doporučují LCD, menší spotřeba proudu, nenchává stíny atd., samozřejmě to jde ale na obou, to neříkám, čerpám jen z toho, co jsem přečetl za recenze a srovnání
Judson

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Nevím, zda tu někdo hraje WoW... ALE už bude nový datadisk co přinese 100 level!!!

Ja tomu po temer 2 letech pauzi zase propadl, ale nastesti na free, ted tam mame WOTKL, ale po new roce nasadi CATU co uz par mesicu tuni.
Uz se tesim, sice je to prej blbost, ale but me to bude libit, nebo ro prestanu hrat, obe moznosti bych uvital.
addaro

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 9:25 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
můj sen je přesně co píšeš o tom přijít a rozvalit se do houpacího křesla, chytnout ovladač a prostě se odreagovat a pěkně si zahrát, zároveň si občas i užít kvalitní filmy, což na velké televizi asi bude větší zážitek...ale díky za tip, podívám se po recenzích a videích, jak to vypadá.

Čili mi ani tak nejde o exkluzivní hry na konzole, ale spíše o to si splnit dětský sen, že přijdeš, vezmeš do ruky ovladač a paříš, u konzolí je super, že nemusíš nic řešit dalšího, ale u PC zase ten výkon a možnost si zahrát HL4 a stahovat A do toho, že to PS4 vyjde až tak pozdě, samozřejmě bych to rád stihl koupit během prvního týdne v prosinci, abych pak mohl po návratu z nemocnice jen ležet a hrát

jako kdybyste měl někdo vyloženě chuť se zbavit PS3 i s hrami, asi bychom se domluvili

Pokud ti nejde o exkluzivky, tak se raději drž PC, k tomu si pořídíš bezdrátovou klávesku/myš/gamepad a uděláš si stejný zážitek. V letních a Vánočních slevách na Steamu nakoupíš všechny hry za pár Eček a nakonec k tomu pořídíš nějaký Intel tablet a budeš moct hrát i na cestách.

Z vlastní zkušenosti ale můžu říct, že právě ty exkluzivní hry jsou bomby, takže do PS4 půjdu, je to jen 10tis. ...
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
CZEBLADE napsal:

Ja tomu po temer 2 letech pauzi zase propadl, ale nastesti na free, ted tam mame WOTKL, ale po new roce nasadi CATU co uz par mesicu tuni.
Uz se tesim, sice je to prej blbost, ale but me to bude libit, nebo ro prestanu hrat, obe moznosti bych uvital.

Pokud si chceš Cataclysm vyzkoušet, tak zkus Arena tournament, kde cata jede dost dobře. Ale je tam jen PVP :D. Prý je i MoP na free, ale nevím jaká kvalita.
Freimen

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 10:35 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

addaro napsal:
Freimen napsal:

Pokud ti nejde o exkluzivky, tak se raději drž PC, k tomu si pořídíš bezdrátovou klávesku/myš/gamepad a uděláš si stejný zážitek. V letních a Vánočních slevách na Steamu nakoupíš všechny hry za pár Eček a nakonec k tomu pořídíš nějaký Intel tablet a budeš moct hrát i na cestách.

Z vlastní zkušenosti ale můžu říct, že právě ty exkluzivní hry jsou bomby, takže do PS4 půjdu, je to jen 10tis. ...

co mě překvapilo, tak že jsem nemohl nalézt nikde žebříčky her na PS3, napadá Tě pár těch exkluzivních her na PS3, které by stálo za to si zahrát a proč si tu konzoli pořídit? Na internetu jsem zjistil, že díky nějaké síti na G si pak půjde na PS4 zahrát hry z PS3, přímá zpětná kmpatibilita nepůjde, ale pokud to bude fungovat jako steam, že si za plus minus 10$ stáhnu hry na PS3...čil ito je argument proč rovnou PS4 a po operaci si prostě číst

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 204, 205, 206 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: