Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 205, 206, 207 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
owar

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 10:54 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Čili mi ani tak nejde o exkluzivní hry na konzole, ale spíše o to si splnit dětský sen, že přijdeš, vezmeš do ruky ovladač a paříš, u konzolí je super, že nemusíš nic řešit dalšího, ale u PC zase ten výkon a možnost si zahrát HL4 a stahovat

v tom pripade, jak uz zminil addaro, je konzole zbytecna investice, protoze to takhle se spravnou vybavou preci muze fungovat i u PC..navic PC samozrejme funguje jako multimedialni a multifunkcni platforma, takze mas jednu bednu na vsechno..o tom, ze casem muzes hardware menit, rozsirovat a tim padem vykon bude uz od zacatku uplne nekde jinde (nepredpokladam, ze bys chtel kupovat low-end sestavu) je zbytecny se bavit..

a treba si muzes zahrat i v eyefinity :D

Freimen

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 11:24 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

tak to si snad děláš prd...to je masakr
owar

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hehe..kdyz zainvestujes, muzes to mit taky :) nazivo je to opravdu bomba..
cipinek

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky jsem si z toho skoro ustříkl, dneska jsem si pouštěl videa finálových misí Warcraftu 2, soundtracky z DOOM 2, měl jsem nějakou nostalgickou náladu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
coder

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 3:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 7:59 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

co mě překvapilo, tak že jsem nemohl nalézt nikde žebříčky her na PS3, napadá Tě pár těch exkluzivních her na PS3, které by stálo za to si zahrát a proč si tu konzoli pořídit? Na internetu jsem zjistil, že díky nějaké síti na G si pak půjde na PS4 zahrát hry z PS3, přímá zpětná kmpatibilita nepůjde, ale pokud to bude fungovat jako steam, že si za plus minus 10$ stáhnu hry na PS3...čil ito je argument proč rovnou PS4 a po operaci si prostě číst

God of War III
Resistance 3
The Last of Us
Heavy Rain
Red Dead Redemption - je i na Xbox, ale je to only konzole a kvalitka. :)
Uncharted - 1,2,3
Metal Gear Solid

- já mám xbox, ale co tak nějak tuším tyhle hry jsou jen na PS3, určitě jsem samozřejmě nevypsal věechny.
addaro

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 8:51 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Freimen napsal:

co mě překvapilo, tak že jsem nemohl nalézt nikde žebříčky her na PS3, napadá Tě pár těch exkluzivních her na PS3, které by stálo za to si zahrát a proč si tu konzoli pořídit? Na internetu jsem zjistil, že díky nějaké síti na G si pak půjde na PS4 zahrát hry z PS3, přímá zpětná kmpatibilita nepůjde, ale pokud to bude fungovat jako steam, že si za plus minus 10$ stáhnu hry na PS3...čil ito je argument proč rovnou PS4 a po operaci si prostě číst

God of War III
Resistance 3
The Last of Us
Heavy Rain
Red Dead Redemption - je i na Xbox, ale je to only konzole a kvalitka. :)
Uncharted - 1,2,3
Metal Gear Solid

- já mám xbox, ale co tak nějak tuším tyhle hry jsou jen na PS3, určitě jsem samozřejmě nevypsal věechny.

Jop, já bych tam doplnil Gran Turismo 5, kvůli tomu jsem si letos koupil PS3 (nová za 6000 s tím největším HDD, no neber to), jsou to výborná auta, na PC nemají konkurenci.

Pak tedy God of War
Final Fantasy
Resistance 3
The last of us
Metal Gear Solid (tak dokonalá série, že mám některé díly na PS2, pak znovu na PS3 a pak znovu na PSV)
Demon Souls
Killzone
Ratchet and Clank
Diablo 3 ve čtyřech lidech na jedné televizi, masakr

Gaikaj - umožní stream PS3 her na PS4, ale to u nás ještě mrtě dlouho nebude a pro ČR bude určitě nějaký hodně vzdálený server, takže bych to moc růžově neviděl.

PSku se musí přiznat k dobru, že si zaplatíš jejich PS+ členství za 100Kč měsíčně a dostáváš každý měsíc 6-8 špičkových her, takže já jsem třeba letos koupil konzoli za 6k, k tomu pár her a zbytek jsem prostě dostal.

Další plus pro PS4 je PS Vita, cokoliv máš doma na PS4 si budeš moct zahrát přes remote play na Vitě. Takže jsi dejme tomu zavřený na služebce na hotelu, přes Vitu doma zapneš PS4 a valíš.

Ekonomicky nejvýhodnější varianta je ale pořád PC, koupíš nějaké dělo, k tomu bezdrátové ovladače a frčíš. Na nvidia kartách už funguje dobře 3D obraz, eyefinity, teď i beta nahrávání a streamování, a mají taky program, kdy lidé dělají databázi grafického nastavení her na různých sestavách, takže fakt je to jak konzole, jenom hru stáhneš a hraješ. A mezitím můžeš psát dizertaci, PC je tak úžasně flexibilní :) Akorát to jde fakt těžko, když mám u toho tolik her na ploše :)
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No vidíš GT jsem zapomněl, "my" máme zase Forzu, což si myslím, že je o dost více srovnatelné s GT, než nějaké trapné NFS, které má PC. :) Jinak jak píšeš o D ve 4, tak já sice nemám zkušenost s D ve 4, ale i jiné hry jsou super, třeba Halo nebo CoD BO2 - ten zombie mod.

Jinak teď si nejsem jistej, protože hraju bez live, ale tuším, že i mrkvosoft dává nějaké hry měsíčně "zadarmo".

BTW: Jak to, že nezminuješ Red Dead Redemption? A ještě jeden, oni jdou všechny hry na PC hrát přes gameped?
addaro

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě obědvám a v telce (Twitch.tv) se objevují první amíci streamující PS4 hry. Opravdu není zatím o co stát, dokud nevyjdou jarní pecky. Teď tam je jen nudný Killzone, AC4 vypadá hůř než PC verze, a pak pár hříček a F2P her z PC. Pořiď si slušné PC a budeš vysmátý.
prochm

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
AC4 vypadá hůř než PC verze

No ještě aby na PC vypadala hůř. To je snad jasné, že to na PC vypadá lépe.
Riku

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co jsem koukal na porovnání grafiky tak PS3 a PS4 se liší asi jen rozlišením. Možná trošinku lepší textury, ale nepatrně. Je to prostě jen PS3 hra portnutá na PS4.
Freimen

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm, díky za rady, tak si říkám, jestli nepořídit oboje, teď v klidu na tu operaci a relax přes zimu bazarové PS3 i s hrami a velkou televizi a pak v klidu na jaře něco našpapaného. Těch nabídek je koukám celkem dost.

http://pc.bazos.cz/inzerat/29355615/ps3-slim-160-gb.php
http://pc.bazos.cz/inzerat/29361683/Prodam-PS-3.php
http://pc.bazos.cz/inzerat/29408129/Novy-PS3-160-GB-v-zaruce--NHL-14-FIFA-13-a-ovladac.php

tohodle kluka mi je vyloženě líto, škoda, že je to až v Chomutově, ale není divu, že propadá, když maminka, která mu to chce celé vyhodit z domu napíše "jen vážní zájemcy"

http://pc.bazos.cz/inzerat/29396534/prodam-ps-3-slim-500-hdd.php

Kdyby to bylo v Brně, tak hned volám a jedu pro to
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doprčic to jsou vážně slušné ceny . Mám otázku. Doma mám jenom starou televizi a tak se chci zeptat, zda se dá nějakým způsobem ps3 propojit s PC. Díky moc za odpověď.
Freimen

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mr. Muscle napsal:
Doprčic to jsou vážně slušné ceny . Mám otázku. Doma mám jenom starou televizi a tak se chci zeptat, zda se dá nějakým způsobem ps3 propojit s PC. Díky moc za odpověď.

no pokud myslíš přes monitor tak HDMI, ne?
mysH

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v utery vychazi dalsi expansion nejlepsi MMO vubec :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 205, 206, 207 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: