|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
Zaslal: út listopad 19, 2013 2:08 pm Předmět: |
|
|
přístup k práci dnešních řemeslníků v Praze, to je tragédie, před 2-3 měsíci dělali novou koupelnu, dosrali lištu u vany tak, že se odlepovala a samozřejmě se tam pod to dostávala voda, která tam pak hnije, přišli a chtěli to fušeři jenom zaplácnout silikonem, kdybych jim neřekl, že to mají strhnout a položit znovu, tak by to snad byli schopní opravdu jenom zaplácnout, toto fakt ne, aby si člověk všechno nastudoval, koupil nářadí a dělal v bytě sám...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: čt listopad 21, 2013 12:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt listopad 21, 2013 1:31 pm Předmět: |
|
|
Letos třetí ortoped a konečně to vypadá nadějně.
Poslal mě na rezonanci a znova na RTG. Ani na chvíli mi nedal naději a rovnou řekl, že to vypadá, že bude muset přišít šlachu ke svalu a udělat něco s tím artritickým ramenem.
Rozhodně prý nemám rameno zatěžovat-tj. do ledna nic, pak operace a někdy v dubnu pokud to dobře půjde do fitka-chjo. Co se dá dělat. začínám tedy běhat. Njak se hýbat musím a rameno by to mělo snad vydržet (doufám). Když se něco ser...kazí, tak všechno:o (
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út listopad 26, 2013 8:22 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Hmmm zase mě bolí rameno |
To mi povídej. Včera jsem raději nedocvičil benchpress.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út listopad 26, 2013 8:54 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Já to mám dneska v takovým stavu, že mě bolí i když zvedám ruku když piju z lahve... |
Já jsem naštěstí omezený jen tím, že si ho nechci rozmrdat. Před asi 8 měsíci jsem ho měl operované a bohužel není úplně v pořádku. Takže když nastanou problémy, raději to stopnu než abych něco riskoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út listopad 26, 2013 9:01 am Předmět: |
|
|
Hm já se bojím že časem asi taky půjdu na operaci, fyzioterapeutka jaksi není schopná mi nějak pomoci a myslí si, že když mi zatejpuje rameno, tak mi to nějak pomůže...
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 9:05 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Riku napsal: | Já to mám dneska v takovým stavu, že mě bolí i když zvedám ruku když piju z lahve... |
Já jsem naštěstí omezený jen tím, že si ho nechci rozmrdat. Před asi 8 měsíci jsem ho měl operované a bohužel není úplně v pořádku. Takže když nastanou problémy, raději to stopnu než abych něco riskoval. |
Takto take uvazuju.
Cviceni je sice super, ale znicit si kolena, zada, klouby atd.. riskovat, ze v 50ti a vic me to omezi v bezne cinnosti, za to to cviceni prece nestoji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út listopad 26, 2013 10:10 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Hm já se bojím že časem asi taky půjdu na operaci, fyzioterapeutka jaksi není schopná mi nějak pomoci a myslí si, že když mi zatejpuje rameno, tak mi to nějak pomůže... |
Změň doktora/fyzioterapeuta a nech se pořádně vyšetřit. Já třeba měl v ramením kloubu výrůstky (nevím jak se to jmenuje přesně), tudíž by mi žádné cvičení nepomohlo. Museli se zbrousit. Chce to RTG + magnetickou rezonanci abys věděl na čem jsi a pokud na operaci nemusíš, schopného fyzioterapeuta. Pokud jsi blízko Brna, tak zkus Pomana, pokud daleko, tak si třeba od něj zkus nechat poradit jestli nezná blízko tvého bydliště něco rozumného. A počítej s tím, že tě to bude něco stát. Každopádně, operaci bych bral jako poslední možnost. Je slušná šance že ti operace rameno rozesere a nebo stav jen o něco zlepší, ale nebude to ono. Dokud je stav takový že může pomoci fyzioterapeut, držel bych se jeho (a jak píšu, sháněl bych schopného a počítal bych že budu cálovat)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st listopad 27, 2013 4:16 pm Předmět: |
|
|
Ku*va. Knížka, která měla vyjít v prosinci a byla plánována jako hlavní vánoční dárek je přesunuta až na březen. Ku*vaaaaa. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st listopad 27, 2013 4:36 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Ku*va. Knížka, která měla vyjít v prosinci a byla plánována jako hlavní vánoční dárek je přesunuta až na březen. Ku*vaaaaa. |
tak si ji ztáhni na internetu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st listopad 27, 2013 4:47 pm Předmět: |
|
|
Tak to bylo z toho slabšího soudku.
Já jsem starší člověk a některé tituly (a vůbec knihy celkově) mám rád v klasické papírové podobě. Takhle teda existuje v angličtině, ale těšil jsem se na českou verzi. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st listopad 27, 2013 6:00 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Ku*va. Knížka, která měla vyjít v prosinci a byla plánována jako hlavní vánoční dárek je přesunuta až na březen. Ku*vaaaaa. |
Čistě ze zvědavosti, není doufám řeč o Red country? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st listopad 27, 2013 7:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|