|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
shooter

|
Zaslal: st listopad 20, 2013 10:43 pm Předmět: |
|
|
Středa: - bez soli
Jídelák: 3l vody, 2x zel. čaj, 30g bcaa, 8g glutaminu (zrovna došel) , Multivit, C jsem vysadil obsahuje jakousik sůl, 4 vejce, 2 bílky, 600g hovězí zadní, 50g rýže
Tak dneska už to na mě padlo. Od rána jak když mě trefí cihlou po hlavě. Chodil jsem tak vláčně a tělo jako by vážilo tunu.
Poslední trénink před soutěží:
Prsa:
Bench:
1x10..80kg
1x10..80kg
1x10..80kg
1x8+2..80kg
1x5+1..80kg
1x8..70kg
Borec co mě jistil tak z něho teklo jak z prasete a kapka jeho potu mi přistála přímo v oku áááá myslel jsem že ho zabiju, ale ovládl jsem se a nezařval jsem. Odložl jsem činku a řekl mu v klidu at se utře!
Rozpažky: - kontakce
1x12..17,5kg
1x10..22,5kg
1x10..22,5kg
1x10..22,5kg
Protisměrky + kliky:
1x15..21kg + 12
1x20..24kg + 12
1x20..24kg + 12
Biceps:
EZ: kontrakce
1x10..28kg
1x10..28kg
1x10..28kg
1x10..28kg
1x10..28kg
"21"
2x20kg
Břicho:
Zkracovačky:
40, 20, 20, 20
Aerobka:
20 minut rychlo chůze do kopce
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Johan

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 9:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 9:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 9:53 pm Předmět: |
|
|
Pátek: - bez soli
Jídelák: 0,3l vody, 0,6l urologického čaje do 12:00, 200g ovesných vloček, 100g brambor, 100g rýže, 320g rácio
Jojo je to unavující ty cukry. Dneska jsem dal zase pózovačku poslední před soutěží. Opět jsem fotil snad půl hodiny než z toho vznikla dobrá fotka. Pak jsem nanesl první soutěžní barvu...říkám si to je nějaký světlý. Natírala mě ségra. Kouknu po nátěru do zrcadla a to co jsem viděl bylo neuvěřitelný. Hned mě to zvedlo tak náladu, že asi do rána neusnu. Vypadá to bombasticky. A nebyl bych to já kdybych se o to nepodělil  jen musím ještě upravit ten obličej, nanesl jsem tam toho hodně.
A doufám, že ráno to bude ještě sušší a lepší.
Myslím si, že jsem do té přípravy dal maximum jak v tréninku tak jídlem. Vše jsem dodržoval přesně na čas, hlavně jídlo, i když jsem porušoval pracovní řád  Nic mi nesmí bránit splnit si svůj sen a ten den D bude právě zítra. Jsem plný očekávání co tam bude. Držte všichni palečky začínáme zítra od 12-17hodin a koukejte
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 10:14 pm Předmět: |
|
|
Tak držím palce! Celou dobu jsem sledovala tvůj log! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 10:21 pm Předmět: |
|
|
pecková forma, držím palce _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: so listopad 23, 2013 4:12 am Předmět: |
|
|
také držím palce, ať ti to dobře dopadne _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so listopad 23, 2013 10:44 am Předmět: |
|
|
Veľa zdaru a potom očakávame obšírny riport:)! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
strejda.
|
Zaslal: so listopad 23, 2013 12:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so listopad 23, 2013 5:22 pm Předmět: |
|
|
Takže první report
Nezúčastnil jsem se  Jsem totálně nasranej.
Podle mě to měli špatně zorganizovaný oni. Ráno kolem 12 jak se pouštělo k pódiu (měli zpoždění ještě uklízeli) tak jsem šel ke stolu kde seděli 2 paní které zapisovali. Organizátor co stál vedle mě jim řekl, že zapisují jen physique, juniory a dorost. Mě řekl, že si mám jít vzít číslo a jít vedle kde se zapisuje moje kategorie. Tak jsem tam šel, dal jim občanku, číslo který jsem si vybral č.7, odškrtli si moje jméno, zaplatil jsem 100kč a šel jsem do šatny nebo rozcvičovny , trerá byla umístěna ve skepě. Byl jsem tam celou dobu, organizátor chodil dolů a vyvolával kategorie a čísla. Tak jsem čekal kdy bude moje. Nikdo nic nevěděl, kdo nebo kdy nastupuje. Rozpumpoval jsem se, šel jsem nahoru a zeptal jsem se kdy už bude moje kategorie. Organizátor mi zdělil, že už jsou na pódiu..říkám co? já jsem tam měl být taky. A on prej, že mě tam nemají zapasnýho, že se nedá nic dělat. A to jsem na startovkách byl napsanej. Naštěstí se šel zeptat jestli můžu do mužů nad 30, Neschváleno. Naštěstí jsem se se ním dohodl, že zítra mám přijet do Krnova přihlášky, hudbu a vstup řešit nemusím. Vím že spát 100% nebudu bo budu řešit co se stalo.
Nechce se mi ani o tom psát, budu rád když vydržím do zítřka
Takže zítra Krnov doufám, že ta forma vydrží A NIC SE NEPOSERE
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|