Tahy z 15 cm
10 x 60 kg
10 x 90 kg
10 x 130 kg
6 x 170 kg
6 x 210 kg
6 x 230 kg
3 x 250 kg
3 x 270 kg
2 x 280 kg + 0,5 x 280 a 0,5 x 275 kg (při třetím opáčku mi zhruba v půlce spadla jedna pětka)
2 x 290 kg třetí už jsem ani nezkoušel, druhý už bylo dost na krev
8 x 250 kg
Přemko
4 x 60 kg
4 x 90 kg
4 x 110 kg
2 x 120 kg OR 3 op. miss
Poprvé od ligy těžší tahy. Rozhodl jsem se, že (pokud mi do toho něco nepřijde) půjdu raw trojboj 21.12. u Zlobrů v Sedlčanech. Ted po dnešním tréninku jsem z toho teda lehce vykulenej, protože jak už jsem kdysi psal, z těžších raw sumo tahů mi berou kyčle. Při tréninku jsem to ani moc necítil, ale ted mě pálí obě takovým způsobem, že jsem nemohl ani obejít barák se psama. Další problém je, že mi po včerejších benčích trochu píchalo v pupíku a ted po tazích se to ozvalo zas a nahmatám si tam nějakou měkkou bulku, která jde jakoby zatlačit dovnitř a po chvilce se zase nafoukne. Úplně se modlím aby to nebyla pupeční kýla.
že jo? Tohle tu ještě nebylo. Ale musím zaklepat, bolestivý to dnes není a řekl bych že se to i trošku vrátilo. Dám tomu pár dní, když se to nezlepší radši zaběhnu k dr. Trénink pro jistotu vynechám.
Ja bych v tomhle pripade na nic necekal a sel hned. Podle mne neni co resit.
Podávám hlášení. Dnes dorazil pan bratr, budoucí dr. a podle něj jsem si zase něco natrh v pupku jako minule. Prý to je na 99% jen nějakej otok. Je fakt, že dnes je to zase o chlup menší cítím tahání až ke tříslu tak snad to bude do víkendu v poho.
Jinak mám dilema, povedlo se mi pozjistit předběžný přihlášky a do 110 už je přihlášeno 11 lidí, nad 110 jen 5. A ted babo raď. Dnes po ránu 112. Vyžrat se nebo shodit?
takže jsem viděl startovku i se jmény a pokud se to na poslední chvíli nedoplní, je pro mě výhodnější startovat nad 110 kg. Takže prasím a uvidíme jestli to v den D bude dobrá volba.
Ja bych v tomhle pripade na nic necekal a sel hned. Podle mne neni co resit.
Podávám hlášení. Dnes dorazil pan bratr, budoucí dr. a podle něj jsem si zase něco natrh v pupku jako minule. Prý to je na 99% jen nějakej otok. Je fakt, že dnes je to zase o chlup menší cítím tahání až ke tříslu tak snad to bude do víkendu v poho.
Jinak mám dilema, povedlo se mi pozjistit předběžný přihlášky a do 110 už je přihlášeno 11 lidí, nad 110 jen 5. A ted babo raď. Dnes po ránu 112. Vyžrat se nebo shodit?
Jestli mel bratr pravdu ukaze cas. U nas meli kylu v posilovne uz 2 kluci a pro doktory nebylo kupodivu uplne jednoduchy to rozpoznat. Otazka je, jestli ti doktori nebyli neschopni, coz jako laik samozrejme nedokazu posoudit :)
Díky špekoune, ale vypadá to dobře. Snad to bylo zase jen něco nataženýho.
Dnes VC Klatov v benčpressu.
Potkali jsme se tam s Vencou.V, malý velký muž, sympaťák a strašně skromnej a fajn kluk. Neuvěřitelný kde se v 72 kilech váhy bere taková síla!!!
Další bombardák se kterým jsem si konečně potřás pravicí je Sedlčanskej golem Petr Toman. Hroznej řízek a hlavně jsme zjistili, že bydlí snad blíž od nás než od Sedlčan. Asi ho přetáhnem k nám! Ne, dělám si samozřejmě srandu... no i když... Co Jiříku?
Na soutěž jsme jeli s kámošem Andreasem Altmanem, který šel závodit jen pro srandu a dal bez tréninku! (opravdu benč vůbec nejezdí) pěkných 170 kg a celou soutěž se o nás perfektně staral kámoš z největších Big John Šleis. V týhle sestavě to bylo opravdu vražedné odpoledne! Mám namožený břišní svaly! Smíchy samozřejmě!
Navážil jsem 114,1 kg.
rozcvíčo:
15 x 50 kg
8 x 90 kg
5 x 110 kg
3 x 130 kg
2 x 130 kg
1 x 150 kg
1 x 150 kg
šel jsem toho tolik abych nevychladl. Začal jsem se rozcvičovat moc brzo, nepočítal jsem s 10 min pauzou mezi skupinama.
Soutěž:
1.pokus 170 kg platný 2.pokus 182,5 kg neplatný
moje blbost, zvedl jsem prdel. Sice prý kousek a na setinu vteřiny. Mrzí mě na tom to, že tam byly uznaný některý pokusy se zvedlým zadkem 5 cm po celou dobu pokusu.
3.pokus 185 kg platný
chtěl jsem jít třetím aspon 187,5, ale ten druhej neplatnej mě tak rozhodil, že jsem dal radší mín a pak mě to stálo 3 místo! Blbec!
4.pokus 187,5 kg platný OR
tady jsem si dal to co jsem chtěl ve třetím, bohužel 4.p už se nezapočítával do výsledků
takže bohužel 4 místo se stejným výkonem jako 3. Můžu si za to sám, protože jsem za prvé udělal školáckou chybu a za druhé jsem si to nepohlídal. Ani ve snu mě nenapadlo, že ten nadupanej borec na třetím místě je lehčí než já! Vypadal strašně velikej, typoval jsem ho tak na 120 kg a navážil jen nějakých 111.
nevim co mam s kamerou, ale zase to je nějaký tmavý kurňa...
to nebude kamerou, ale kameramankou. Markovi stihla behem okamziku neznamym zpusobem totalne zablokovat telefon
Jo, a jinak ses posledni dobou nejak moc silnej
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru