|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kejch
|
Zaslal: út listopad 26, 2013 5:54 pm Předmět: 5 dní v týdnu |
|
|
Zdravím, měl bych dotaz, jak by jste nejlepe zvolili cvičené partie na 5 dni ?
Aktualne mam prsa+triceps,bricho +nohy,zada+biceps,bricho +nohy,ramena+prsa a chtěl bych to nějak pozměnit každý můj trénink má 1,5-2h.Předem díky za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 6:03 pm Předmět: Re: 5 dní v týdnu |
|
|
| Kejch napsal: | Zdravím, měl bych dotaz, jak by jste nejlepe zvolili cvičené partie na 5 dni ?
Aktualne mam prsa+triceps,bricho +nohy,zada+biceps,bricho +nohy,ramena+prsa a chtěl bych to nějak pozměnit každý můj trénink má 1,5-2h.Předem díky za rady |
jestli mas aktualne tohle, co treba zkusit jenom 3x tydne cele telo? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Kejch
|
Zaslal: út listopad 26, 2013 6:15 pm Předmět: Re: 5 dní v týdnu |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Kejch napsal: | Zdravím, měl bych dotaz, jak by jste nejlepe zvolili cvičené partie na 5 dni ?
Aktualne mam prsa+triceps,bricho +nohy,zada+biceps,bricho +nohy,ramena+prsa a chtěl bych to nějak pozměnit každý můj trénink má 1,5-2h.Předem díky za rady |
jestli mas aktualne tohle, co treba zkusit jenom 3x tydne cele telo? |
3x týdně fullbody je podle mě obrovský krok zpět, který bych doporučil začátečníkovi, prsa a nohy jedu 2x týdně pouze z toho důvodu, že oproti zbytku těla lehce zaostávají. Chtěl bych mít v každém dnu maximálně 2 svalové partie
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 6:16 pm Předmět: Re: 5 dní v týdnu |
|
|
| Kejch napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Kejch napsal: | Zdravím, měl bych dotaz, jak by jste nejlepe zvolili cvičené partie na 5 dni ?
3x týdně fullbody je podle mě obrovský krok zpět, který bych doporučil začátečníkovi, prsa a nohy jedu 2x týdně pouze z toho důvodu, že oproti zbytku těla lehce zaostávají. Chtěl bych mít v každém dnu maximálně 2 svalové partie |
no prave proto, ze se soustredis jenom na dve partie zkus na nejakou dobu tuhle zmenu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Kejch
|
Zaslal: út listopad 26, 2013 6:33 pm Předmět: Re: 5 dní v týdnu |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Kejch napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Kejch napsal: | Zdravím, měl bych dotaz, jak by jste nejlepe zvolili cvičené partie na 5 dni ?
3x týdně fullbody je podle mě obrovský krok zpět, který bych doporučil začátečníkovi, prsa a nohy jedu 2x týdně pouze z toho důvodu, že oproti zbytku těla lehce zaostávají. Chtěl bych mít v každém dnu maximálně 2 svalové partie |
no prave proto, ze se soustredis jenom na dve partie zkus na nejakou dobu tuhle zmenu |
dobře zeptám se jinak jaký trénink by byl nejlepší na 5 tréninkových dnů, pro optimální zatížení a regeneraci všech partií a nejsem začátečník, takže to může být náročnejší než 3x týdně fullbody :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 6:34 pm Předmět: Re: 5 dní v týdnu |
|
|
zatracene: proc si vsichni mysli, ze vice je lepe?
proc je FB jenom pro zacatecniky?
a proc je FB snadne a split je narocnejsi? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Kejch
|
Zaslal: út listopad 26, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
pokud je tedy spatne, ze jedu nektere partie 2x tydne, predpokladam kvuli regeneraci, tak jak se ma telo zvladat regenerovat pri procvicovani kazde partie 3x ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Kejch napsal: | | pokud je tedy spatne, ze jedu nektere partie 2x tydne, predpokladam kvuli regeneraci, tak jak se ma telo zvladat regenerovat pri procvicovani kazde partie 3x ? |
protoze jsou tam dny kdy mas uplne volno
maas 2x tolik dnu volna
a je to zmena oproti stavajicimu, na zmeny musi telo reagovat
je blahove delat porad to same a ocekavat nejake zmeny _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: út listopad 26, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
Nějaké rozumné 3 x split (Prsa, triceps.....Zada, biceps....Nohy, ramena) a 2 x fullbody s tím, že první by byl výbušné zvedání rozumné váhy a ten druhý pomalé opakováné se soustředěním na danou svalovou partii....
Jen návrh...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 6:59 pm Předmět: |
|
|
| P4hill napsal: | Nějaké rozumné 3 x split (Prsa, triceps.....Zada, biceps....Nohy, ramena) a 2 x fullbody s tím, že první by byl výbušné zvedání rozumné váhy a ten druhý pomalé opakováné se soustředěním na danou svalovou partii....
Jen návrh... |
pripadne, jak to bylo nekde v casopise IRONMEN:
PO:prsa
UT: nohy
ST:ruce
CT: ramena
PA:zada _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: út listopad 26, 2013 7:31 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | P4hill napsal: | Nějaké rozumné 3 x split (Prsa, triceps.....Zada, biceps....Nohy, ramena) a 2 x fullbody s tím, že první by byl výbušné zvedání rozumné váhy a ten druhý pomalé opakováné se soustředěním na danou svalovou partii....
Jen návrh... |
pripadne, jak to bylo nekde v casopise IRONMEN:
PO:prsa
UT: nohy
ST:ruce
CT: ramena
PA:zada |
jestli by mu nevadilo, že procvičí partii "jen" jednou týdně, za to pořádně.....tak bych tomu dal like
|
|
| nahoru |
|
 |
Kejch
|
Zaslal: út listopad 26, 2013 9:04 pm Předmět: |
|
|
To by mi nevadilo, ale myslim si ze pro maximalni rozvoj svalstva je lepsi urcitou partii procvicit i dvakrat , jelikoz tyden na regeneraci je zbytecne moc. Verte mi ze i kdyz jedu split 2 partii tak je obe procvicim velmi peclive, vim ze je to pro telo zahul, ale jeste jsem nevidel nikoho kdo by se v cemkoliv stal dobrym bez maximalniho mozneho usili a pro uspech se proste musi prinaset i urcite obeti..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 9:07 pm Předmět: |
|
|
| Kejch napsal: | | To by mi nevadilo, ale myslim si ze pro maximalni rozvoj svalstva je lepsi urcitou partii procvicit i dvakrat , jelikoz tyden na regeneraci je zbytecne moc. Verte mi ze i kdyz jedu split 2 partii tak je obe procvicim velmi peclive, vim ze je to pro telo zahul, ale jeste jsem nevidel nikoho kdo by se v cemkoliv stal dobrym bez maximalniho mozneho usili a pro uspech se proste musi prinaset i urcite obeti.. |
ale sakra pochop, ze muzes drit jak kun, ale bez regenerace to neporoste
a jake obeti myslis?? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 9:13 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | a jake obeti myslis?? |
lidské
|
|
| nahoru |
|
 |
Kublejz

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 10:01 pm Předmět: |
|
|
tak když se ti fullbody 3x týdně zdá ideální pro začátečníky  tak zkus těžkolehkej split 4x týdně od Freimena je to celkem záhul ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|