New steps to the future

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 127, 128, 129  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - New steps to the future  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> New steps to the future
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
shooter

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže jaký je plán na tento týden? Plán je takový, že budu startovat ještě v neděli v Brně. Superkompenzaci psát nebudu, protože je obrácená, vymyšlená mistrem trenérem. Ať taky něco zůstane pod pokličkou.
Dneska jsem rozbitej po tom těžkým týdnu.
Včera jsem si dopřával dobrůtky, pil zlehka at si zase na to zvyknu jen litr, dneska 2litry. Jídelníček normální rejže, maso ovesný vločky, protein atd, jinak mám celkem dost rozdrásanou hubu z těch rácií, jsem to valil ve velkým.
Takže od zítřka začínáme

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
caladan

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
No mě snadno přehlédneš,jsem nenápadnej
Obzvlášť, když si při vystoupení bikini fitness stoupne rovnou před kameru v tričku nutrend.

Jinak ta Shooterova patálie, úplně jsem se v tom viděl...:-) Hezky jsem si u toho zavzpomínal.

GL v Brně Shootere
Bara

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

caladan napsal:
Bara napsal:
No mě snadno přehlédneš,jsem nenápadnej
Obzvlášť, když si při vystoupení bikini fitness stoupne rovnou před kameru v tričku nutrend.

Jinak ta Shooterova patálie, úplně jsem se v tom viděl...:-) Hezky jsem si u toho zavzpomínal.

GL v Brně Shootere

To byly moje holky Já jsem musel udělat pár fotek do Nutrend alba a to bylo jediný místo..hned jsem zmizel
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jnerez

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda úplně sem to hltal ten příběh z těch víkendových soutěží. Shootere určitě klobok dolů před tebou za to, že si se dokázal pěkně nachystat a soutěžit na pódiu. Ty zmatky kolem tebe jsou velký poučením pro příště. Ale tak příště už to bude v malíku, teďka v Brně. Možná tam budu...
shooter

PříspěvekZaslal: út listopad 26, 2013 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Úterý:

30g BCAA MP

Nohy:
Hacken na úzko na hor. legpresu: - nepropínám nohy, pěkně at je to v záběru celou dobu
1x15..90kg
1x15..100kg
1x15..100kg
1x15..100kg
1x13..100kg
Předkopy + dřepy bw:
1x12..45kg + 3x5
1x12..40kg + 3x5
1x12..40kg + 3x5
1x12..40kg + 3x5

Hamy:
Zákopy: - snažím se nemít zatnuté lýtka, je to o hodně těžký a krásně to procítím
1x15..24kg
1x15..24kg
1x15..24kg
1x15..24kg

Lýtka:
Výpony ve stoje: pomaličku dolů a nahoru plnej rozsah
1x15..40kg
1x15..40kg
1x15..40kg
1x15..40kg

Břicho:
Přítahy nohou ve visu:
10, 10, 10, 8

Aerobka:
20 minut švihadlo -
byl jsem rád, že jsem ten trénink přežil hlavně aerobku. Nohy rozsekány, úplně vyklepany

shooter

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Středa:

22g BCAA MP

Záda:
Shyby na široko:
1x10
1x10
1x10
1x8
1x8
Přítahy jč v předklonu:
1x15..27,5kg
1x12..27,5kg
1x12..25kg
1x10..25kg
Stahování napnutý + protisměrky:
1x15..24kg + 1x12..24kg
1x15..24kg + 1x12..24kg
1x15..24kg + 1x12..24kg

Ramena:
Tlaky jč v sedě:
1x10..22,5kg
1x8..27,5kg
1x8..22,5kg
1x10..20kg
1x10..20kg
Rozpažky + rozpažky v předklonu:
1x10..10kg + 1x10..7,5kg
1x10..7,5kg + 1x10..7,5kg
1x10..7,5kg + 1x10..7,5kg

Triceps:
Francouz + vrch. kladečka:
1x12..33kg + 1x10..50kg
1x12..28kg + 1x10..40kg
1x12..28kg + 1x10..30kg

Aerobka:
20 minut orbitrek

Čtvrtek:

22g BCAA MP

Jak nemám glutamin a mám málo energie, tak ta síla jde fakt doháje. Všechno těžký jak kdybych tam byl poprvé.
Dneska jsem totálně rozbitej, svalová bolest trvá dýl. Hlavně ty nohy Po práci jsem si musel lehnout
Na tréninku od bicáku to už byl konec. Už jsem to chtěl mít za sebou a vypadnout. Ještě mě čekal orbitrek takovou nechuť jsem snad nikdy neměl. Ještě že to je poslední trénink před nedělí. Ukáže se jestli budu odvodněnej, ale mám pochyby. Po soutěži si budu dopřávat co mi hrdlo ráčí celej týden, nebudu se v ničem omezovat. Dám asi aspoň na týden volno protože už to fakt potřebuju.

Prsa:
Bench:
1x15..60kg
1x10..70kg
1x8..75kg
1x9..70kg
1x8..70kg
Rozpažky v leže: kontrakce
1x12..17,5kg
1x12..17,5kg
1x12..17,5kg
1x12..17,5kg
Protisměrky + kliky:
1x15..24kg + 12
1x13..24kg + 12
1x12..24kg + 12

Biceps:
EZ:
1x10..28kg
1x10..28kg
1x10..28kg
1x10..28kg
1x10..28kg
"21"
2x 20kg

Břicho:
Zkracovačky:
25, 20, 20, 15, 10, 5

Aerobka:
20 minut orbitrek

Neměl jsem sílu ani na pózing

Poman

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

makej makej v neděli chci vidět na podium bestii
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
makej makej v neděli chci vidět na podium bestii

Myslis I. Fajkusa?

shooter - dobry pristup, snazis a ides dalej, tak to ma byt, vela ludi by po tom prvotnom fiasku hodila flintu do zita...
shooter

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ivo Fajkusem jsem byl nazván na začátku roku Turakamem a změnil jsem to

Darkkiller

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak Shootere, makej! Možna si ani neuvedomujes, kolik lidi te tu sleduje . Pro me jsi v nějakých věcech inspirací, kdyz čtu tvůj log, určitě bych jednou chtěl také zkusit vlizt na prkna.
shooter

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Přesně tak Shootere, makej! Možna si ani neuvedomujes, kolik lidi te tu sleduje . Pro me jsi v nějakých věcech inspirací, kdyz čtu tvůj log, určitě bych jednou chtěl také zkusit vlizt na prkna.

Díky, a jsem za to rád, když mě sleduje tolik lidí. Co jsem tak propočítával, tak to bylo cca 500 shlédnutí za 6 hodin což jsem fakt hleděl

Turakam

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter
shooter

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smart-labs cup Brno:

Dojeli jsme na místo, v těch jednosměrkách se vyznat je umění Jezdili jsme kolem toho snad 20 minut, než jsme to našli. Ještě že tam byli nějací kolem jdoucí tak jsme se ptali. Dojeli jsme na místo asi 15 minut do ukončování prezentace. Tak jsem vystoupil z auta, vzal věci a letěl jsem na místo abych se převlékl a zaplsal. Ségra mezitím zapoarkovala a pak přišla.
Při vchodu stál Michal Kinc se zlomenou rukou a ralil ostatním kam máme jíst do šatny a kde se máme zapsát. Převlečenej. Jdu k zápisu. Moog mě zdraví a podává ruku to samé i Ing. Martin Jebas. Už si tykáme . Zapisuju se a vidím, že jsem vyřazenej. Martin povídá, že mu někdo večer volal a omlouval se, že nepřijede kuli nemoci, ale nepředstavil se. Tak si Martin vybral ze seznamu a škrtl mě. Že by mi přání nepřálo? Zaplatil jsem, nahlásil že tam opravdu jsem, odškrtli si mě. Odcházím do šatny se připravovat. Ségra mě maže. Minule jsem byl moc světlej, tak jsme dali 3 vrstvy. Už to bylo OK. Zezačátku jsem seděl se ségrou v hledišti a díval se na děcka. Chodil jsem se informovat, kdy začne naše skupina. A furt tak dokola.
Připravovali se junioři a to mi říkalo, že bych se měl jít připravit. Letím nahoru beru pár věcí a slyším:"za 5 minut začínají muži do 30, tak Vás chci mít dole v rozcvičovně připravený. Odcházíme!" Ségra mě natírá olejem v rychlosti. Opět nenapumpovanej. Nastupujeme podle čísel. Naše skupina je opravdu našláplá oproti ostatním. Zezačátku se představujeme a každý nastupuje do prostřed, protože je nás hrozně moc. Máme problém se vedle sebe poskládat.
Opět vyvolán, neslyšel jsem svoje číslo zamyšlenej, ostatní se na mě koukají. Za chvilku mi to došlo a valím tam. Projedeme všechny pózy. Vracíme se na svá místa. Přišlo mi to hrozně moc dlouhý tam stát a mít zatnuté všechny svaly. Stál jsem tam snad 10 minut.
Odcházíme po schodech dolů. Začnu opět jíst podle harmonogramu co mi napsal Pálenda. Dneska jsem měl problém to do sebe nasoukat. Po hodině zjišťuju, že jsem se do finále nedostal. Nevadí . V hledišti potkávám známý lidi z tohoto fóra. Ještě tam byl Vláďa Pájíč, Tomáš Bureš a Lukáš Roubík.

Z těchto závodů mám dobrý pocit, ale jiný než minule. Prostě jsem už věděl, co a jak dělat.
Tahle superkompenzace se mi moc nepovedla. Byl jsem moc zalitej. Vrch dobrej, ale spodek. Ráno jsem se koukl na výsledky
a skončil jsem na VÝBORNÉM 8 MÍSTĚ z 12 borců . 4 jsem nechal za sebou. Největší spokojenost. Oproti ostatním jsem se tam moc nestrácel, svaly jsem měl plný naplněný glykáčem, ale nevysekán jak minule.

Cíle do dalších let:
- zůčastnit se příští rok 2014 pokud možno všech soutěží
- posunout se do top 6
- nabrat 3-4kg svalů. To bude oříšek
- nezprasit se, udržovat se kolem 80kg, víc už pro mě nemá smysl chodit
- at vydrží záda a zdraví
- věnovat více času organizaci závodů, abych nezaspal

Krnov - Brno

Naposledy upravil shooter dne út prosinec 03, 2013 10:13 am, celkově upraveno 1 krát
jnerez

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrá práce Shootere máš múj obdiv .
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě bych do těch plánů dopsal další bod:

* věnovat čas organizaci závodů, nesedět v sále, když mám být mezi závodícími kolegy a už jen tou přítomností získám mnoho informací a zkušeností. Pak začít přípravu na prezentaci na pódiu včas a nemůže se mi stát, že se tam nedostavím vůbec nebo nepřipraven

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

Naposledy upravil daymoon dne út prosinec 03, 2013 9:37 am, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - New steps to the future Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 127, 128, 129  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: