|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Chrysanthopoulos

|
Zaslal: st listopad 27, 2013 12:56 pm Předmět: |
|
|
Myslím si, že 4x za týden je nejideálnější. _________________ Pokud nechcete investovat moc, pak porážka nebolí moc a vítězství není příliš vzrušující.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st listopad 27, 2013 2:11 pm Předmět: |
|
|
Více není lépe. Jen více.
Pokud chceš trénovat 5× týdně, volil bych Easy Strength.
V opačném případě bych trénoval 3× týdně a zbylé 4 dny využil na kvalitní regeneraci. Čím víc na tělo tlačíš, tím víc tlačí zpátky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st listopad 27, 2013 6:30 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | Více není lépe. Jen více.
V opačném případě bych trénoval 3× týdně a zbylé 4 dny využil na kvalitní regeneraci. Čím víc na tělo tlačíš, tím víc tlačí zpátky... |
AMEN _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sabonis
|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 9:16 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | Více není lépe. Jen více.
V opačném případě bych trénoval 3× týdně a zbylé 4 dny využil na kvalitní regeneraci. Čím víc na tělo tlačíš, tím víc tlačí zpátky... |
Vice neni vzdy lepe, ale velmi casto je.
Kdyz nekdo rika ze 5 krat je lepsi nez 3 krat, to ne znamena ze tvrdi, ze vice je lepe. Tvrdi jenom, ze 5 krat je lepsi nez 3 krat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 6:10 pm Předmět: |
|
|
| Sabonis napsal: |
Kdyz nekdo rika ze 5 krat je lepsi nez 3 krat, to ne znamena ze tvrdi, ze vice je lepe. Tvrdi jenom, ze 5 krat je lepsi nez 3 krat. |
cetl jsem to 10x za sebou, a porad mi vychazi ze pokud nekdo rika, ze 5x tydne je lepsi nez 3x, tvrdi, ze vice je lepe _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 6:21 pm Předmět: |
|
|
Já pořád nechápu, co je na tréninku 4x nebo 5x týdně špatně. Když to človek uregeneruje a přidává na vahách, tak proč ne? Já jel v dietě 5x týdně a dával na něco i PRka.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 6:46 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Sabonis napsal: |
Kdyz nekdo rika ze 5 krat je lepsi nez 3 krat, to ne znamena ze tvrdi, ze vice je lepe. Tvrdi jenom, ze 5 krat je lepsi nez 3 krat. |
cetl jsem to 10x za sebou, a porad mi vychazi ze pokud nekdo rika, ze 5x tydne je lepsi nez 3x, tvrdi, ze vice je lepe |
A co když si trénink 3x týdně rozdělíš do 5 tréninkových jednotek, tzn., že budeš mít víc energie na poslední cviky z 3x týdně, na který už můžeš být trochu unavenej? Nebude to tak lepší? Tzn. nebude to více, ale lépe. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 6:47 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | Já pořád nechápu, co je na tréninku 4x nebo 5x týdně špatně. Když to človek uregeneruje a přidává na vahách, tak proč ne? Já jel v dietě 5x týdně a dával na něco i PRka. |
trening neni spatne
ale ne pro nekoho bez zkusenosti
a dat Pr nezmamena, ze telo stiha regenerovat a ze rostou svaly
a pokud ano, jak dlouho tento stav trva? mesic? 3mesice?
podle me (ale je to osobni nazor) neni vhodne tolik trenovat u zacatecnika a lehce pokrocileho, pokud je pro nej primarni narust hmoty _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 6:58 pm Předmět: |
|
|
No podle mě zase dát PR znamená, že je vše ok a tělo stíha regenerovat :). Samozřejmě, že začátečník si nedá trénink 5x týdně to da rozum, ale jak říkam. Nevidím důvod, když to někomu vyhovuje a stihá regenerovat, proč tak necvičit. Být zarputilý zastánce 3x týdně FB v domění, že je to nejlepší pro každýho je nesmysl a jak napsal Madball,tak tak nějak to bude :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 7:05 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | No podle mě zase dát PR znamená, že je vše ok a tělo stíha regenerovat :). Samozřejmě, že začátečník si nedá trénink 5x týdně to da rozum, ale jak říkam. Nevidím důvod, když to někomu vyhovuje a stihá regenerovat, proč tak necvičit. Být zarputilý zastánce 3x týdně FB v domění, že je to nejlepší pro každýho je nesmysl a jak napsal Madball,tak tak nějak to bude :) |
nesouhlasim
protoze silovy rust a svalovy rust neni jedno a to same
ano zatatecnik ne 5x tydne, ale jak hodnotis autora???
nejsem zarputilym zastancem 3x tydne FB
jsem zastancem 5x tydne FB (ale neocekavam od toho svalove objemy, a po nejakych rekneme 14 letech cviceni se nepovazuju zazacatecnika) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 7:12 pm Předmět: |
|
|
No jak máš v podpisu. Z velkých vah rostou velké svaly a z malých vah malé a i já jsem přesvedčen o tom,že čím víc zvednu (nemyslim tim 1rep), ale v sérii, tím vetší stimul a sval bude. Neříkam tu,že jsi začátečník, to rozhodně nechci tvrdit. Mně spíš přijde, že to bereš dost všeobecně a ne jen co se týče autora.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | No jak máš v podpisu. Z velkých vah rostou velké svaly a z malých vah malé a i já jsem přesvedčen o tom,že čím víc zvednu (nemyslim tim 1rep), ale v sérii, tím vetší stimul a sval bude. Neříkam tu,že jsi začátečník, to rozhodně nechci tvrdit. Mně spíš přijde, že to bereš dost všeobecně a ne jen co se týče autora. |
to je stary podpis, musim najit neco aktualnejsiho
ano svaly (obecne) rostou z vah odpovidajici (priblizne)80% 1RM, s tim udela trenovany clovek od 5 do 10 opakovani (podle treningu, pomeru svalovych vlaken etc)
ale stejne tak musi sval regenerovat
ano, muzes svalove partie stridat, ale malo kdy se ti povede je oddelit tak aby mely tech svych 24-48 klidu
a ano, regeneraci muzes ruzne pomoci _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 7:23 pm Předmět: |
|
|
Však o to jde, pokud to rozumně poskládáš tak i při tréninku 4-5x týdně, budeš stihat krásně regenerovat a tím bych to uzavřel :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 7:25 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | Však o to jde, pokud to rozumně poskládáš tak i při tréninku 4-5x týdně, budeš stihat krásně regenerovat a tím bych to uzavřel :) |
ano, kapituluju
ale duraz bude na slove ROZUMNE _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sabonis
|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 9:46 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Sabonis napsal: |
cetl jsem to 10x za sebou, a porad mi vychazi ze pokud nekdo rika, ze 5x tydne je lepsi nez 3x, tvrdi, ze vice je lepe |
Kdyz reknu, ze 5x je lepsi nez 3x, tak nerikam ze i 7x je lepsi nez 5x.
Proste porovnavam jenom ty dve moznosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|