|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
joni
|
Zaslal: so listopad 23, 2013 8:26 am Předmět: spalovače |
|
|
Extrakt z rostliny (nebo kury) jsou temer vsechny zakazane latky!! At je to Mahuang (efedrin), DHEA,DMAA,YOHIMBINE,atd. Takze extrakt fakt zadne zlehcovani neni!!! Tak mozna to nekdo pestuje ve skleniku kdyz to neni z Ciny!Cinani to ale casto napali syntetikou at to funguje a to je pak pruser. Vzdyt i vas moderator Bara tady nedavno psal ze je temer vse z Ciny. Ale on myslel asi jen Cesko. Protoze kvalitni firmy kupuji treba prvotridni Arginin v Japonsku a stejne tak kvalitni BCAA s ochrannou znamkou AJIPURE na certifikatu. Ty neplavou porad nahore...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
frantacz
|
Zaslal: út listopad 26, 2013 2:16 pm Předmět: 7-Phenyl Stack - Stacker |
|
|
7-Phenyl Stack - Stacker
Máte někdo zkušenost? Případně jakou.. thx
|
|
| nahoru |
|
 |
kenyxxx1
|
Zaslal: so listopad 30, 2013 8:34 am Předmět: |
|
|
Nějaký tip když to přeženu s kofeinovýma tabletama co dát a´t přestanou působit a dá se spát v noci. Včera 16:30 dvě tablety a celá noc probdělá :- (
díky
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 9:15 am Předmět: |
|
|
| kenyxxx1 napsal: | Nějaký tip když to přeženu s kofeinovýma tabletama co dát a´t přestanou působit a dá se spát v noci. Včera 16:30 dvě tablety a celá noc probdělá :- (
díky |
Já taky dávám kofeinové tablety (od SURVIVALU) nebo prostě janom kávu kolem 17:00 a do 23:00 usnu...a to dávám taky často 2 tablety...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 7:56 pm Předmět: |
|
|
MusclePharm New Assault™ + 10g BCAA
Příchuť: Ananas/Mango - v pohodě, klasická ovocná chuť, ředěno v 200ml vody.
Rozpustnost: Párkrát jsem zaštěrchal shakerem a hotovo
Stravitelnost: Úplně v pohodě, asi po 10min. jsem pár minut cítil že se jakoby něco děje v žaludku ale hned to odeznělo a už nic, oproti C4 - po které mě bylo fakt blbě a po tréninku na blití, tady nic.
Složení: Tady se mě hlavně líbí skoro absence sacharidů a použití nitrátů, díky kterým tu možná nepociťuju žádné zažívací potíže.
A teď k samotnému Assaultu - Asi po 10minutách od vypití nával energie/srdce v krku/mravenčení uší/návaly tepla a chladu... musel jsem vstát a začít chodit, byl jsem jak u vytržení. Nikdy jsem nic takového nezažil. Oproti C4, po které mě bylo akorát blbě a nic mě nedělala je tohle naprosto exklusivní a zatím nejlepší nakopávač co jsem měl.
Na tréninku jsem měl energie jak nikdy a síly stejně tak. Celou dobu jsem valil na maximální výkon s minimálníma pauzama, prostě jsem nevěřil co to se mnou dělá.
Za mě 10/10 _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 8:35 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | MusclePharm New Assault™.... |
Mel nekdo i predchozi verzi Assaultu, aby mohl porovnat ucinek?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 8:50 pm Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | | Spam napsal: | | MusclePharm New Assault™.... |
Mel nekdo i predchozi verzi Assaultu, aby mohl porovnat ucinek? |
Myslím že Luster a ten si ho taky nemůže vynachválit podle toho co píše v logu.
Ale u nakopávačů je to dost individuální věc, co někomu sedí dokonale druhýmu může úplně naopak. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so prosinec 14, 2013 9:58 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: |
Ale u nakopávačů je to dost individuální věc, co někomu sedí dokonale druhýmu může úplně naopak. |
To je právě ono no, proto se mi nechce vyhazovat x stovek za něco co se mnou nic neudělá a hlavně mám od narození "slabé" srdce, z hlavy nevím přesně co, ale prý tam mám dírku jako je špendlíková hlavička, už jako malej jsem s tím chodil do nemocnice, ale v dietě jsem občas dával i 600mg coffeinu a v pohodě, ale teď jsem starší a možná i rozumější a nechci si moc zahrávat, ale ten assault by mě zajímal, když to všichni tak chválej.
Neprodávají se někde samostatně vzorky? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Solaris
|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 12:53 pm Předmět: |
|
|
Co říkáte na Fat Destroyer Liquid nebo Fat Stove Gel?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 1:01 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Kupuji prvotřídní Arginin ze Sigma Aldrich-tedy top firmy na chemikálie. Na obalu je uvedeno, že chemikálie byla vyrobena v Číně-takže asi tak. Arginin je arginin a pokud je čistý bez nežádoucích nečistot, je jedno zda ho vyrobí v Japonsku nebo Horním Benešově. Před cca pěti lety jsem tu psal o tom jak L-carnitin funguje (nefunguje na spalování tuku a byl jsem tady jeden z mála. Za pár let hodně lidí zjistí jak se to má s Argininem |
Co tak vidím reklamy na spalovače, tak L-carnitin je stále marketingovým tahákem.
Docela by mě zajímalo (a asi každého špekouna) jakou účinnost mají jednotlivé složky spalovačů. Třeba zelený čaj, který se teď objevuje všude.
|
|
| nahoru |
|
 |
Solaris
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Solaris napsal: | @Mablung mno zelený čaj spíše pro stimulaci + hodné věcí okolo jako antioxidant, obsah EGCG atd. a další + na to lidí hodně slyší |
Co si můj sklerotický mozek vzpomíná, tak zatím jediný účinný spalovač na kterém se lidé shodli, byl myslím efedrin+kofein. Efedrin je těžko k sehnání (špatné pro mě, dobré pro lidi kteří by rádi piko). Proto se zajímám o další látky (ale nečekám moc úspěch)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|