SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
joni

PříspěvekZaslal: so listopad 23, 2013 8:26 am    Předmět: spalovače Odpovědět s citátem

Extrakt z rostliny (nebo kury) jsou temer vsechny zakazane latky!! At je to Mahuang (efedrin), DHEA,DMAA,YOHIMBINE,atd. Takze extrakt fakt zadne zlehcovani neni!!! Tak mozna to nekdo pestuje ve skleniku kdyz to neni z Ciny!Cinani to ale casto napali syntetikou at to funguje a to je pak pruser. Vzdyt i vas moderator Bara tady nedavno psal ze je temer vse z Ciny. Ale on myslel asi jen Cesko. Protoze kvalitni firmy kupuji treba prvotridni Arginin v Japonsku a stejne tak kvalitni BCAA s ochrannou znamkou AJIPURE na certifikatu. Ty neplavou porad nahore...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
frantacz

PříspěvekZaslal: út listopad 26, 2013 2:16 pm    Předmět: 7-Phenyl Stack - Stacker Odpovědět s citátem

7-Phenyl Stack - Stacker
Máte někdo zkušenost? Případně jakou.. thx
kenyxxx1

PříspěvekZaslal: so listopad 30, 2013 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějaký tip když to přeženu s kofeinovýma tabletama co dát a´t přestanou působit a dá se spát v noci. Včera 16:30 dvě tablety a celá noc probdělá :- (
díky
člověk

PříspěvekZaslal: so listopad 30, 2013 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kenyxxx1 napsal:
Nějaký tip když to přeženu s kofeinovýma tabletama co dát a´t přestanou působit a dá se spát v noci. Včera 16:30 dvě tablety a celá noc probdělá :- (
díky

Já taky dávám kofeinové tablety (od SURVIVALU) nebo prostě janom kávu kolem 17:00 a do 23:00 usnu...a to dávám taky často 2 tablety...
Spam

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MusclePharm New Assault™ + 10g BCAA

Příchuť: Ananas/Mango - v pohodě, klasická ovocná chuť, ředěno v 200ml vody.
Rozpustnost: Párkrát jsem zaštěrchal shakerem a hotovo
Stravitelnost: Úplně v pohodě, asi po 10min. jsem pár minut cítil že se jakoby něco děje v žaludku ale hned to odeznělo a už nic, oproti C4 - po které mě bylo fakt blbě a po tréninku na blití, tady nic.
Složení: Tady se mě hlavně líbí skoro absence sacharidů a použití nitrátů, díky kterým tu možná nepociťuju žádné zažívací potíže.

A teď k samotnému Assaultu - Asi po 10minutách od vypití nával energie/srdce v krku/mravenčení uší/návaly tepla a chladu... musel jsem vstát a začít chodit, byl jsem jak u vytržení. Nikdy jsem nic takového nezažil. Oproti C4, po které mě bylo akorát blbě a nic mě nedělala je tohle naprosto exklusivní a zatím nejlepší nakopávač co jsem měl.
Na tréninku jsem měl energie jak nikdy a síly stejně tak. Celou dobu jsem valil na maximální výkon s minimálníma pauzama, prostě jsem nevěřil co to se mnou dělá.

Za mě 10/10
duke.dukem

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
MusclePharm New Assault™....

Mel nekdo i predchozi verzi Assaultu, aby mohl porovnat ucinek?
Spam

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

duke.dukem napsal:
Spam napsal:
MusclePharm New Assault™....

Mel nekdo i predchozi verzi Assaultu, aby mohl porovnat ucinek?

Myslím že Luster a ten si ho taky nemůže vynachválit podle toho co píše v logu.
Ale u nakopávačů je to dost individuální věc, co někomu sedí dokonale druhýmu může úplně naopak.
Luster

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mel vsechny verze u ty nejnovejsi mi staci 1 odmerka a cejtim to fakt paradne a kdyz k tomu pridam jeste 1g agmatinu (infinite labs), tak to je zdaleka nejlepsi pre-workout kombo, co sem kdy zkousel
jinak ta starsi verze mi slapala taky dobre, ale je fakt, ze sem toho daval pak uz trochu vic btw, ted je za dost dobry penize v akci na jednom eshopu kde uz bohuzel nemaj extrifit
duke.dukem

PříspěvekZaslal: so prosinec 14, 2013 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jj, diky za info. o te akci vim, proto uvazuji, ze ho vyzkousim
MAST3R

PříspěvekZaslal: so prosinec 14, 2013 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:

Ale u nakopávačů je to dost individuální věc, co někomu sedí dokonale druhýmu může úplně naopak.

To je právě ono no, proto se mi nechce vyhazovat x stovek za něco co se mnou nic neudělá a hlavně mám od narození "slabé" srdce, z hlavy nevím přesně co, ale prý tam mám dírku jako je špendlíková hlavička, už jako malej jsem s tím chodil do nemocnice, ale v dietě jsem občas dával i 600mg coffeinu a v pohodě, ale teď jsem starší a možná i rozumější a nechci si moc zahrávat, ale ten assault by mě zajímal, když to všichni tak chválej.

Neprodávají se někde samostatně vzorky?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so prosinec 14, 2013 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kupuji prvotřídní Arginin ze Sigma Aldrich-tedy top firmy na chemikálie. Na obalu je uvedeno, že chemikálie byla vyrobena v Číně-takže asi tak. Arginin je arginin a pokud je čistý bez nežádoucích nečistot, je jedno zda ho vyrobí v Japonsku nebo Horním Benešově. Před cca pěti lety jsem tu psal o tom jak L-carnitin funguje (nefunguje na spalování tuku a byl jsem tady jeden z mála. Za pár let hodně lidí zjistí jak se to má s Argininem
Solaris

PříspěvekZaslal: po prosinec 16, 2013 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co říkáte na Fat Destroyer Liquid nebo Fat Stove Gel?
Mablung

PříspěvekZaslal: po prosinec 16, 2013 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Kupuji prvotřídní Arginin ze Sigma Aldrich-tedy top firmy na chemikálie. Na obalu je uvedeno, že chemikálie byla vyrobena v Číně-takže asi tak. Arginin je arginin a pokud je čistý bez nežádoucích nečistot, je jedno zda ho vyrobí v Japonsku nebo Horním Benešově. Před cca pěti lety jsem tu psal o tom jak L-carnitin funguje (nefunguje na spalování tuku a byl jsem tady jeden z mála. Za pár let hodně lidí zjistí jak se to má s Argininem

Co tak vidím reklamy na spalovače, tak L-carnitin je stále marketingovým tahákem.
Docela by mě zajímalo (a asi každého špekouna) jakou účinnost mají jednotlivé složky spalovačů. Třeba zelený čaj, který se teď objevuje všude.
Solaris

PříspěvekZaslal: po prosinec 16, 2013 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@Mablung mno zelený čaj spíše pro stimulaci + hodné věcí okolo jako antioxidant, obsah EGCG atd. a další + na to lidí hodně slyší
Mablung

PříspěvekZaslal: po prosinec 16, 2013 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Solaris napsal:
@Mablung mno zelený čaj spíše pro stimulaci + hodné věcí okolo jako antioxidant, obsah EGCG atd. a další + na to lidí hodně slyší

Co si můj sklerotický mozek vzpomíná, tak zatím jediný účinný spalovač na kterém se lidé shodli, byl myslím efedrin+kofein. Efedrin je těžko k sehnání (špatné pro mě, dobré pro lidi kteří by rádi piko). Proto se zajímám o další látky (ale nečekám moc úspěch)
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: