|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 9:05 pm Předmět: |
|
|
II.
Nadhoz technický
1+1/55 - 55 - 65 - 65 - 75 - 75 - 80 - 80 -85 - 85 - 90 - 90 - 95 - 100
Veslo na vyjetí
15 min _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 12:26 am Předmět: |
|
|
Dneska:
Ráno nějaká OHS, trhy do polo, zdechlost...
Odpol jen lehké protažení a gymnastika...
Včera jsem se vrátila z pracovní schůzky až dneska, ještě nejsem najedená, umytá a vůbec a za 5,5 hodiny zase vstávám... Takže z toho ve finále zase budou 4 hodky spánku :D Zítra závody v benči... no to bude legranda zase....:D _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 12:10 pm Předmět: |
|
|
Dřep
do 1/146
Soutěž v benchpressu
1. - 90kg
2. - 95kg
3. - 100kg - nedala
Celkově 1.místo .-) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 1:58 pm Předmět: |
|
|
Tak jen v rychlosti včerejší VC Plzně
Mám strašnou radost z celého svého XXtreme Arena teamu! Dvě zlaté z juniorů, jedna z masterst, jedno zlato a jedno stříbro z můžů, jedno zlato a jeden bronz v ženách a obě absolutní vítězství :)
Určitě jsme se parádně předvedli a aspirujeme na nejsilnější a hlavně nejbojovnější klub
Tentokrát jsem i se sebou vyjimečně spokojená. 6 platných a na víc prostě nebylo :) Trh jsem šla 76 - 81 - 85 . To jsem vyrovnávala dole v sedačce fakt věčnost :)
Nadhoz 100 - 105 - 110
Na to, co jsem (ne)natrénovala....
Dodam nějaké fotky... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 3:08 pm Předmět: |
|
|
Brodsky tvrdil, ze zavodil za Bohemku, ze se s vama jen sel vyfotit protoze jste ho premlouvali _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 3:14 pm Předmět: |
|
|
dobrý Kulich! Jak benč tak dvojboj! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 4:46 pm Předmět: |
|
|
Tvé výkony obdivuji už dávno, ale že umíš takhle vytrénovat i ostatní, fakt klobouk dolů. Mám sto chutí se k vám přidat. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 6:17 pm Předmět: |
|
|
tohle byla moje prvni pripominka, a nevim o zadnych dalsich nikoho z Bohemky.
Jakej pohled na sport? _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 6:25 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Tvé výkony obdivuji už dávno, ale že umíš takhle vytrénovat i ostatní, fakt klobouk dolů. Mám sto chutí se k vám přidat. :-) |
Keby som býval niekde v okolí už by som to osobne dávno urobil. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 6:29 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Tvé výkony obdivuji už dávno, ale že umíš takhle vytrénovat i ostatní, fakt klobouk dolů. Mám sto chutí se k vám přidat. :-) |
Kulich je fakt skvělá trenérka, v životě jsem se tolik nezlepšoval.
Ty jsi ale z Prahy, ne? Určitě přijeď, je tu skvělá parta . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 6:33 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Magumi napsal: | | Tvé výkony obdivuji už dávno, ale že umíš takhle vytrénovat i ostatní, fakt klobouk dolů. Mám sto chutí se k vám přidat. :-) |
Keby som býval niekde v okolí už by som to osobne dávno urobil. |
Mně zatím brání čas, v podstatě bych mohl jen v neděli. A trochu stud, ve srovnání s Kulíškem jsem fakt máslo. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|