Buvol Noviny :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Buvol Noviny :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
flew

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2013 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

buvolii napsal:
Dne 20.11.2013

D------------- 5x5x87,5
Bench--------6x6x57,5
Dl------------- 5x5x120
EZ Tyč (ve stoje)----3x8x30
Břicho 2x6 kolena k loktum=knee to elbow

nejsou ty váhy nějak moc malé??

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2013 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

buvolii napsal:
Vždy když něco končí,něco jiného začíná a tak jsem 18.11.2013 rozjel nový treningový program. Tento treningový program, se jmenuje korté ( http://www.kulturistika.net/korte-trenink-na-objem )Jedná se o trening se základníma cvikama. (dřep, bench, dl) Možná se ptáte, proč jsem si ho vybral? Duvodu je několik: 1, Před pár lety jsem ho jel, vím že se mě líbil a to jsem tehdy ještě pořádně neznal co to je mrtvý tah a moje váhy byly poloviční. 2. Nemám ted na posilovnu moc času a abych to řekl i chut (směny jsou náročné a jsem tam každý den) Takže tohle je podle mě idealní volba, pouze 3tréningy do týdne (obden , když bude nejhuře i ob dva dny.) 3, Tenhle trening není časově příliš naročný (o čemž jsem se dneska přesvedčil)

vahy mas zbytecne moc dole, nejsi lifter, aby jsi sel pak na silovku
lepsi voba by byla tady
http://www.freimen.cz/clanky/trenink/korte.html
buvolii

PříspěvekZaslal: út listopad 26, 2013 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 25.11.2013

D------------- 5x5x92,5
Bench--------6x6x60
Dl------------- 5x5x125
Výpony v sedě------3x15x20kg
Břícho 2x15 zkracovačky
Celkový čas 55min

Po kratší pauze opět ve fitku. Chut do cvičení byla a času na cvičení bylo velice málo. Rozhodl jsem se reagovat na neustále výtky, že cvičím pod psa a s malíma vahama. Proto jsem upravil trening. Pouze dva stejné treningy, místo tří abych šel nahoru rychleji a dostal se podle některých k pořádným vahám. Po rozcvičce jsem vlítnul na dřepy, držel jsem to ve velice rychlém tempu a pauzy nebyly delší než 1minuta u benche byly ještě trošku menší. Pak jsem přešel na dl a jak už jsem naznačil posledně, tady ztrácím sílu, udržet to v krátkých pauzách a i dneska jsem sklouzl skoro k 2minutám. Opasku a trhaček nebylo třeba. Na závěr do SS tentokrát lýtka a břicho a utíkal jsem domu. P.S. Pořád jsem unavený den co den.
buvolii

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 27.11.2013

D------------- 5x5x92,5
Bench--------6x6x60
Dl------------- 5x5x125
KNB-----------3x10xBW
Břícho 3x15 zkracovačky
Celkový čas 55min

Dnes jsem do fitka vyrazil hodně rozlamaný. Sice jsem dneska nespěchal (nešel jsem na odpolední ale až na noční) ale říkal jsem si proč tam ztrácet čas, udělej to rychle jako vždy, budeš to mít dříve za sebou. Nebylo to tak snadný, nohy mě boleli a já veděl že to tak rychle (1 min pauza asi nepujde) Rozhodl jsem se proto udělat to tenokrát jinak, dát to skoro všechno do SS. Takže po rozcvičce která trvala tentokrát snad 10minut (u angličáku jsem málem porodil ) Jsem přešel na nohy (dole při dřepu mě šíleně boleli spodky stehen). Než jsem dojel dřepy, už jsem měl za sebou lehké zahřátí na bench a 2serie za sebou. Než jsem odjel zbytek tak jsem sklidil dřep a zahřál se na Dl. U Dl jsem se snažil držet pauzy aspon pod 2 minutama což mi vyšlo , na konci jsem dal do SS, KNB a břicho. Sice tím neustálím přecházením a připravou zavaží se pauzy na jednotlivé partie trochu protáhli ale i tak to bylo asi 80-90sekund. Opasku ani trhaček nebylo třeba. Na šatně po dlouhé době opět krásné napumpování.
buvolii

PříspěvekZaslal: pá listopad 29, 2013 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 29.11.2013

D------------- 5x5x97,5
Bench--------6x6x62,5
Dl------------- 5x5x130
EZ Tyč (ve stoje)----2x10x30 , 1x7x30
Břicho 3x6 kolena k loktum=knee to elbow
Celkový čas 65min

Dnes další trening, po 2nočních 12náctkách. Ráno po šichtě jsem nebyl schopný ohnout se v kolenech, jak jsem byl utahaný a uchozený. Spánek trochu pomohl. Po katastrofické rozcvičce*a13* jsem přešel na dřepy. Ikdyž jsem dneska vyloženě nikam nespěchal , tak jsem tam nechtěl strašit dlouho. Pojal jsem to v podobný stylu jako posledně, dát to všechno v kupě. Než jsem odjel dřepy měl jsem za sebou 2serie na bench, než jsem odjel celí bench už jsem měl zahřátí na dl. Nebylo to až tak rychle jako posledně ale pořád to šlo , až do dl. Tady jsem toho měl už dost a odjel dl stylem, pohoda, klídek, tabáček. Uchop dneska vubec nefungoval, trhačky použity od druhé serie. Opasku jsem se nedotkl. Na závěr v SS biceps a břicho. Tréning dneska musel být , ikdybych tam měl jenom spát na žíněnce. Trening mě nebavil totálně mě roztřískal ale jsem hrozně rád že byl. A ted jdu spát , chtěl jsem říct do práce.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne prosinec 01, 2013 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 1.12.2013

Další měsíc z měsícem se sešel. Takže je čas podívat se jak nám drobek přibral. Bohužel musím říct, že nám drobek trošku shodil. Vážení dnes 1.12. ukázalo 86,8kg. Nejde bohužel o omyl, opravdu jsem ztratil za tenhle měsíc na váze zhruba 1,2kg. Ikdyž jsem přestal běhat (poslední běhání bylo 8.11), přesto je pro mě obtížné nabrat. Rád bych řekl, že to bude příští měsíc lepší ale moc v to neveřím. Práce, fitko a nabírání prostě do vánoc nepujde dohromady.

Věk: 28let
Výška:187cm
Váha: 86,8kg
buvolii

PříspěvekZaslal: po prosinec 02, 2013 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 2.12.2013

D------------- 5x5x97,5
Bench--------6x6x62,5
Dl------------- 5x5x130
Výpony v sedě------3x15x25kg
Břícho 2x15 zkracovačky
Celkový čas 60min

Dnes opět velice dobrý trening. Po rozcvičce jsem dal podobný trening jako minule, všechno v kupě. Byl jsem tám ráno uplně sám, tudíš bylo fitko celé moje. Než jsem odjel dřep, už jsem měl pulku benche za sebou, než jsem ho dokončil měl jsem zahřátí na dl za sebou. Musím říct, že když jsem začal naostro Dl, dělalo se mi nevolno. Jako vždy u dl byly pauzy 2minuty u všeho ostatního kratší. Opasku nebylo třeba , trhačky použity pouze na poslední 3opakování v poslední serii. (to už mi činka klouzala s rukou) Na závěr v SS lýtka a břicho.
buvolii

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 7.12.2013

D------------- 5x5x92,5
Bench--------6x6x60
Dl------------- 5x5x125
KNB-----------2x8xBW
EZ Tyč (ve stoje)----2x10x20
Celkový čas 60min

Po krátké , vynucené pauze nachlazením, dnes opět ve fitku. Jak jsem již zmínil, prodělal jsem lehší nachlazení (dá se říct že ještě dolečuji), proto jsem se rozhodl udělat krok zpátky. Dát o něco lehčí váhy, abych se do toho zase trošku dostal. Po ušmudlané rozcvičce jsem přešel na dřepy. Opět to byl trening dá se říct , vše v kupě. Opasku nebylo třeba, trhačky použity od třetí serie. Trochu jsem si zkoplikoval dl , v třetí serii selhával uchop. Udělal jsem pouze dvě opakování a přerušil jsem , nasadil trhačky a celou třetí serii musel zopakovat. Na závěr jsem dal do ss už jen velice kondičně biceps, triceps. Trening velice povedený a musím říct i velice pěkné napumpování.
buvolii

PříspěvekZaslal: st prosinec 11, 2013 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 10.12.2013

D------------- 5x5x97,5
Bench--------6x6x62,5
Dl------------- 5x5x130
Výpony v sedě------1x15x20kg
Břícho 1x20 zkracovačky
Celkový čas 60min

Dnes opět velice uspěchaný trening. Musím říct že byl velký kopr. Vubec se mi nechtělo, udřepovat to dneska stálo hodne sil, na poslední serii jsem šel do opasku. Bench ušel a na dl jsem již ztrácel vitalitu. Na dl opasek nepoužitý a trhačky již od první serie 4opakování. Na závěr jsem stihl už jen po jedné serii výponu a břicha a utíkal jsem domu. Pořád mám pocit že zvedám jako holka , chci víc ale nemužu to udejchat. Mám pocit že mi exploduje pumpa.
buvolii

PříspěvekZaslal: čt prosinec 12, 2013 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 12.12.2013

D------------- 5x5x102,5
Bench--------6x6x65
Dl------------- 5x5x135
KNB-----------3x8xBW+2,5kg
Břícho 2x15 zkracovačky
Celkový čas 70min

Dnešní trening nebyl tak rychlí. Naštěstí už do vánoc nemusím tak spěchat , nemám žádnou odpolední. Po rozcvičce jsem přešel na dřepy. Dřepy náročné, od druhé serie v opasku. Dl bez opasku ale od druhé serie v trhačkách. Na závěr v SS , břicho a KNB. Povedený trening a jen o 10min pomalejší než obvykle.
buvolii

PříspěvekZaslal: so prosinec 14, 2013 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 14.12.2013

D------------- 5x5x102,5
Bench--------6x6x65
Dl------------- 5x5x135
EZ Tyč (ve stoje)----3x8x32,5
Břicho 3x8 kolena k loktum=knee to elbow
Celkový čas 75min

Opět velice náročný trening. Začínám být asi unavený. Po rozcvičce dřepy, opasek od druhé serie.Dl dnes hodně obtížná. Trhačky od druhé serie, opasek nepoužitý. Na závěr v SS biceps a břicho.
buvolii

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 16.12.2013

D------------- 5x5x105
Bench--------6x6x67,5
Dl------------- 5x5x140
Výpony v sedě------2x15x30kg
Břícho 2x15 zkracovačky
Celkový čas 75min

Dnešní trening hodně náročný. Po rozcvičce dřepy, odjeto celé v opasku. Pak težký bench a Dl. Dl odejto celé v trhačkách , už se 130kg jsem měl problém s uchopem . Takže všechny pracovní serie v trhačkách , a opasek použitý až na tu poslední. Moje záda toho měla na konci už opravdu hodně. Pak jsem stihl už jen v SS 2x lýtka a břicho.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

buvolii napsal:
Dne 16.12.2013

D------------- 5x5x105
Bench--------6x6x67,5
Dl------------- 5x5x140
Výpony v sedě------2x15x30kg
Břícho 2x15 zkracovačky
Celkový čas 75min

Dnešní trening hodně náročný. Po rozcvičce dřepy, odjeto celé v opasku. Pak težký bench a Dl. Dl odejto celé v trhačkách , už se 130kg jsem měl problém s uchopem . Takže všechny pracovní serie v trhačkách , a opasek použitý až na tu poslední. Moje záda toho měla na konci už opravdu hodně. Pak jsem stihl už jen v SS 2x lýtka a břicho.

brat si opasek na metrak a trhacky na 130
buvolii

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 18.12.2013

D------------- 5x5x105
Bench--------6x6x67,5
Dl------------- 5x5x140
Břícho 2x20 zkracovačky
Celkový čas 75min

Dnešní trening po noční směně. Vstával jsem kolem oběda v hrozném stavu, boleli mě nohy. Musel jsem jít ale byl jsem rozhodnutý, že když to nepujde, tak dám třeba poloviční trening. Po rozcvičce jsem přešel na dřepy, po dvou seriích jsem to chtěl vzdát. Ta představa že máte ještě vetší pulku před sebou byla příšerná. Nakonec jsem to dal celé a byl jsem hodně rád , bench byla klasika , netřeba psát. Pak přišlo Dl, vždy když začínám dl začíná se dostavovat unava , dnes to bylo kapánek horší. Byl jsem rozhodnutý to dokončit , ikdybych tam měl být 2hodiny. Konec koncu dl je pro mě hlavní cvik. Po zahřívacích seriích jsem začal zvedat ty pracovní. Musím říct že jsem dneska rodil, bohužel ani holčičky ani chlapečka jsem se nedočkal , zato jsem to dokončil. Opasek použitý na všechny serie dřepu. Trhačky potom na všechny pracovní serie to jest 140kg To aby to zase někdo špatně nepochopil. (Zdravím ) Opasku na Dl nebylo třeba. Na závěr jsem už jen stihl trochu potrápit bříško a utíkal jsem domu.
buvolii

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 20.12.2013

D------------- 5x5x107,5
Bench--------6x6x70
Dl------------- 5x5x145
KNB-----------2x10xBW+2,5kg 1x8xBW+2,5kg
Břícho 2x15 zkracovačky
Celkový čas 80min

Dnes další nepatrný přihoz. Po rozcvičce jsem přešel na dřepy. Celé dřepy odjeté v opasku a s velkým vypětím, je to vážně nechutně namahavý cvik. Trening se nesl jako vždy, všechno naráz, takže než jsem odjel dřepy měl jsem za sebou pulku benche. Než jsem dokončil bench, už jsem byl zahřátý na dl. Pokud jde o dl opět jsem to zvládl a zvládl jsem to bez opasku. Trhačky použité od třetího opakování první pracovní serie. Dneska byl čas i na to přidal opět vedlejší cvik a tak jsem do SS dal KNB a břicho. Musím říct, že ikdyž jsem třetí serii nedotáhl do vítezného konce, i tak to bylo perfektní. Velice dobrej trening.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: