|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tomm K
|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 2:48 pm Předmět: Ruce nerostou... Zbytek ano... |
|
|
Ahoj, mam takovy problem... Cvicim asi 3 roky, za tu dobu jsem toho docela dost procetl, nastudoval, poslechl.. Ale ani za boha se nemuzu dopracovat k tomu aby se mi zvetsoval objem pazi stejne tak, jak se mi zvetsuje zbytek tela.. Nejde mi primarne o to, aby mi z trika lezl biceps a triceps a mohl bych to kazdemu vystavovat.. Spis mi vadi, ze mi tak nejak "neladi" paze se zbytkem tela.. Kdyz si dam treba volnejsi triko, tak to vypada jako bych byl spis tlustoch s hubenyma rukama.. :-D Nemam nejak extra moc tuku, spis malo, ale netroufnu si tvrdit kolik %.. Necvicim vylozene pro objem, spis pro radost a dobry pocit, ale tohle bych chtel nejak srovnat... Poradite mi?? Vyska 176, vaha 72, hrudnik 109, paze 36, pas 81.. Je to divne?? _________________ I love freeride
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 2:56 pm Předmět: |
|
|
ukaž fotku celé postavy, ale podle těch měr do není divné
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomm K
|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 3:25 pm Předmět: |
|
|
Mozna jsem to blbe napsal... Jde mi spis o zpusoby jak tem rukam "pomoct", to jestli ma postava je v klidu i tak, me nepovznese... Chci si jen tak pro svuj vnitrni klid zkusit jestli s tim neco udelam.. Pokud jde o vrch tela, tak cvicim vetsinou split hrudnik,ramena,triceps a zada,biceps,predlokti.. _________________ I love freeride
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 3:29 pm Předmět: |
|
|
Jestli chceš velké ruce, musíš cvičit dřepy.
Jen si dělám legraci. Napiš víc o svém tréninku, tohle je příliš málo informací, než aby se dalo radit.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 4:12 pm Předmět: |
|
|
cvicis cele telo a ruce ti zaostavaji - to je dano geneticky, ale trochu se s tim pobavit da, zkus dvakrat tydne ruce uzke bradla 4x8,uzky bench 4x8, biceps s vc ve stoje 4x8, kladiva s jednoruc 4x8 a furt se snaz prikladat vetsi vahu, zaroven cvic porad cele telo a zer jak mas
ale jak uz kluci nademnou pisou - podle cisel normalka, zas tak to neres
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomm K
|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 4:15 pm Předmět: |
|
|
Je ted jsem musel otevrit knizku abych presne vedel jak se to spravne "technologicky" jmenuje.. Vetsinou teda cvicim ten tridenni split, ale rad zkousim hodne zmen, aby to nebylo jednotvarne... Zkousim pravidelne v jednotlivych trenincich menit pocet opakovani (5,10,20).. Jinak vetsinou jedu na hrudnik 3 cviky, ramena 3, trapez 1, triceps 3, + bricho... snazim se stridat jak jednorucky, tak velke cinky... vetsinou 4 serie.. zada + biceps,predlokti jsou obdobne... jeste vic do podrobna?? _________________ I love freeride
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomm K
|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 4:18 pm Předmět: |
|
|
raw: tyhle veci delam hodne rad... _________________ I love freeride
|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 5:00 pm Předmět: |
|
|
Na objem tricepsu muzu doporucit bud stahovani kladky s hodne velkou vahou, nebo kliky na bradlech. Taky je dulezite cvicit dlouhou hlavu tricepsu > francouzský tlak.
Na biceps jsou nejlepsi kladivove zdvihy a schyby podhmatem. (Jedna se pouze o muj nazor, na me tyto cviky ucinkuji velmi dobre.)
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 7:46 pm Předmět: Re: Ruce nerostou... Zbytek ano... |
|
|
| Tomm K napsal: | | Vyska 176, vaha 72, hrudnik 109, paze 36, pas 81.. Je to divne?? |
No vidíš, a já mám 194 cm, biceps 43 a hrudník 109 (a to jsem dlouhou dobu měl 104), což mi přijde ještě divnější než to tvoje. Takže myslím, že ještě můžeš být rád a když budeš dál normálně cvičit a přibereš ňáký kila, tak časem budeš spokojenej
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 8:44 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, podle mě to může být tím, že ty svaly na ruce se skládají z více svalů. I Martin Mester jede na biceps různé úchopy, různé směry pohybu, aby procvičil různé části toho svalu. Možná to je ono, že ty hlubší části svalu máš pevné a ty vnější zaostávají.
|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 8:51 pm Předmět: |
|
|
Tak tohle je podle mého dost solidní blbost. Ano, existují cviky které dokážou více procvičit jen jednu určitou část svalu ale vždy pracuje celý sval, ne jen jeho část.
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 8:56 pm Předmět: |
|
|
Muzes zkusit podle clanku z T-nation - ,,how_to_build_any_muscle_group" aneb ,,30 Rep Method".
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 8:57 pm Předmět: |
|
|
ahoj taky mi moc ruky nerostou tak prostě zkouším různě obměňovat cviky uchopy...šířky úchopů dokud si nepřijdeš na to co tvý ruce nejlíp bombarduje...zkus klidně vícekrát týdně ty ruky ale nejlíp asi dvakrát týdně když jim naložíš pořádně aby se stihly zregenerovat
stejně důležitý je i provedení...nějáký máchání s činkama sebezežšíma ti neppomůže...biceps je potřeba procítit, po cvičení musíš cítit že je plnější a praská pomalu...
na to třeba použít pomalý opakování nebo alespon pomalý v negativní fázi...
zkus třeba 88čky to je masakr krásnej ale dej si malou váhu jinak to nedokončíš :)
8x8 sérií a jenom tak 10s pauza mezi seriema...dvakrát vydechneš a jedeš další sérku...a soustřed se na pomalejší negativní část...tohle napumpuje bicák každýmu...
pak bych chtěl vypíchnout že pokud cvičíš 3 roky a máš 72kg na 176cm pak je to trochu slabota...asi moc nedáváš výživě a to se ti na tom objemu moc MOC podepíše....pokud nejsou kalorie a živiny - svaly nerostou.
sem stejně vysokej začínal jsem v 16ti na 63,5 kg ve formě...a po 3 letech už sem byl na 92kg krásně vyžraný a vygainerovaný....dneska po8 letech 110kg ruce 45...nic moc ale vím kde sem dělal chyby... :) právě proto sem píšu...PROCÍTIT TO!!! žádný geglání s činkama :D rádoby přemístění
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 9:54 pm Předmět: |
|
|
Vpodstate souhlasim se Smilem, 72kg je prd a 36cm ruce tomu naprosto odpovidaji... naber kvalitne na 80kg a ruce budou 40+. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|