Já nevím, jestli mi přímo přidaly. Ještě se s nimi budu muset sžít. Ale cítil jsem při dřepech docela jiné svalové skupiny než obvykle. Stejně už se těším na další dřepací seanci v novém obutí
PS: Ten pátej jsem měl prostě dát
PS2: Vedle Frozze vypadám jako ratlík
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
PÁ:
Rozehřátí + strečink,
bench (cg) 5x3 (65%),----------- každý týden záměna benche a SP
shoulder press 7s (2+5x 5,3,3,2,1), ----------- každý týden záměna benche a SP
zadní delty 5s,
čelní dřep 5s (technika, zaměření na mezilopatkáče),
mobilitka, břicho, streč
NE:
Rozehřátí + strečink
Trh - dloouhá rozcvička a pak těžce až do max
Nadhoz - to samé
Břicho izometricky - planche, v-sit
Mrtvý tah 7s (2s+3-5s)
mobilitka, streč
---
pořád na tom rozpisu makám, ještě se mi to nelíbí, ale piluju to. Kdybyste někdo měl připomínky, tak prosím, sem s nima :)
nevím, jak na tom v pátek budou záda, tak jsem dal břicho před mrtvolu, abych procítil a zaktivoval střed, takže izometrie a klasické core cviky
Ty technický trhy, to byl páteční comedy club já myslel, že tu činku někam zahodim, kdybych ji jenom uzvedl jako jo, je to tou novou technikou, ale faily s 60kg?
Trh do polo pohodička.
Dřepy! Yahoo! Paráda. Těch 130kg jsem se dost bál, ale nakonec lehárko. Chce to někoho, aby na mě řval ať se zpevním a pořádně nadechnu (Kulíšku, neposkytuješ motivační audionahrávky? )
Klokov spíš tak rehabilitačně.
No a teď jdu slavit.
Joo, brý to bylo. Nadhoz bída, snaha o techniku, u mrtvolky jsem to taky moc nerval, překvapivě to šlo až moc lehce. Jenom mam tepláky prochcaté od krve já už si ty podkolenky fakt musím koupit. Čelní dřepy byly až překvapivě těžké, nebylo to ani tolik o nohách, ale o udržení stažení mezilopatkových svalů. Na váze přidávat nebudu, stažení se nedařilo bench cajk a bicák tak na zabití času.
trošku zkrácený trénink, bohužel : ( trhy nic moc a výtahy kravsky těžký
Další maximálku na dřepu zkusím, až dám 5x5 [120kg]
Joj a pobolívají mě občas kolena, nemůžete mi doporučit nějaké návleky?
Kdybych si byl býval nebýval odpálil ramena na trhu, tak tam snad ta stovka na bench padne. Na to ale kaká pes, zlatým hřebem večera byly dřepy. Na doraz a pořádně vydřené. Cíl je 5x5 :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru