Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 521, 522, 523 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže jsme oba parchanti, ale já k tomu navíc publikuji. Ale buď klidný, nepíšu pro další parchanty, budeš se muset oblažit sám něčím, čemu naslouchá tvůj pochybný vkus.
No, ale pokud se domníváš, že trávím hodiny u určitých filmů jen proto, že mi to dodá punc nadřazenosti, tak opravdu nejsi tak chytrý, jak se tváříš.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Oddo

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už tady zabředáváme do takového intelektuálního bahna.. Jak můžeš johne spojit slova pochybný a vkus? Když přece vkus je něco, co je velmi subjektivní a každému jednotlivci vlastní. A tím že k tomu přidáš pochybný, vlastně jen deklaruješ, že je odlišný od tvého subjektivního vkusu, což je v zásadě právě ten pojmový znak vkusu samotného
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mablung

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Takže jsme oba parchanti, ale já k tomu navíc publikuji. Ale buď klidný, nepíšu pro další parchanty, budeš se muset oblažit sám něčím, čemu naslouchá tvůj pochybný vkus.
No, ale pokud se domníváš, že trávím hodiny u určitých filmů jen proto, že mi to dodá punc nadřazenosti, tak opravdu nejsi tak chytrý, jak se tváříš.

Lidé jsou ochotni dělat různé věci aby si naboostovali ego. I se přesvědčit že je něco baví něco, co by v normálním psychickém stavu nepreferovali. Druhá možnost (a tipl bych si že tvá), spočívá v tom, že si člověk najde něco co ho už baví na boostování ega . Je to klasické "kdo nezvedne 200 kg v MT, je sračka", "inteligentní lidé sdílí můj filmový/hudební/literární/modní vkus", "mám IQ 130, tudíž skoro všichni kolem mě jsou debilové", ...
atms

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
atms napsal:
Takže... v nadprůměrném blockbusteru nelze podat žádný herecký výkon, pochopil jsem asi správně :)
Já netvrdím, že má Batman hluboký příběh, je to prostě akčňák s lepší atmosférou a efekty. A byli bychom asi blázni, kdybychom na tenhle film koukali s tím, že zažijeme něco většího.
Co třeba takový Matrix? Vždyť myšlenka Matrixu má přímo filozofickou hloubku a je, může být vážným filmem.
A opravdu netuším, proč by mělo skutečné herectví vyniknout v romantickém roztahaném filmu. Herec dostane 40 minut navíc ve filmu a díky tomu má šanci se víc předvést?
I v akčním filmu jsou dialogy, i v pohádkách pro dospělé se opravdu hraje, používá mimika a gestikulace. Heath Ledger hrál roli šílence, stejně jako Jack Nicholson v 80. letech.

Slovo hipster se tady opravdu hodí. Znalcem kinematografie se stanete jen tehdy, když budete sledovat filmy neznámé, undergroundové a samozřejmě filmy vznikající mimo USA a UK.

Necetl jsem to zde cele, ale tohle nemyslis vazne ze ne? Srovnávat Nicholsona a jeho Přelet nad kukaččím hnízdem nebo Osvícení s Ledgerem v roli Jokera. To nelze srovnávat, protože Heath Ledger toho prostoru něco predvest moc nemel. Ano hral roli Jokera skvele, ale to je cele. Je to to same jako když si někdo oblece nejaky kostym medvěda ve starem filmu. Ano zahral toho medvěda skvele, ale srovnávat to s hereckou postavou která tvori 2 hodinovej film tak, ze to divaky prikova k obrazovkam? Docela ulet...

Ale no táák :) Samozřejmě jsem srovnával Heath - Jokera s Jack - Jokerem, kterého si zahrál v roce 1989 pokud se nepletu... Pokud vím, tak Jack v Kukaččím hnízdě ani šílencem nebyl.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Když už tady zabředáváme do takového intelektuálního bahna.. Jak můžeš johne spojit slova pochybný a vkus? Když přece vkus je něco, co je velmi subjektivní a každému jednotlivci vlastní. A tím že k tomu přidáš pochybný, vlastně jen deklaruješ, že je odlišný od tvého subjektivního vkusu, což je v zásadě právě ten pojmový znak vkusu samotného

Ano, vkus je subjektivní, ale dá se s velkou šancí na úspěch označit jako hloupý, laciný, podbízivý, dosud nevyzrálý a naopak. Samozřejmě, že už jen ve světle faktu, že si někdo troufá takovou věc hodnotit (pořád jen objektivizovat svůj subjektivní pohled na věc )...se může zdát být povýšeneckým parchantem.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Johncreasy napsal:

Lidé jsou ochotni dělat různé věci aby si naboostovali ego. I se přesvědčit že je něco baví něco, co by v normálním psychickém stavu nepreferovali. Druhá možnost (a tipl bych si že tvá), spočívá v tom, že si člověk najde něco co ho už baví na boostování ega . Je to klasické "kdo nezvedne 200 kg v MT, je sračka", "inteligentní lidé sdílí můj filmový/hudební/literární/modní vkus", "mám IQ 130, tudíž skoro všichni kolem mě jsou debilové", ...

Dobře napsáno. Je vidět, že víš, o čem je řeč.
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/311967-hon/

Výborný film se zajímavým dějem, ale to co se děje na konci/ke konci podle mě trochu sraží na celkovém dojmu z filmu.
Moocha

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Žádný srážení dojmu se nekoná, nic mu nevěřte od začátku až do konce dechberoucí podívaná.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemáte tu nejakej dobrej brečící romantický film? Potřebuju navodit atmosférku,...
raw

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spartakus:bohove areny, krev a pisek... (celkem 4serie) - nejlepsi serial co sem kdy videl, uplne bez cenzury. Krev, sex vsechno ukazane narovinu a brutalni děj
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
Spartakus:bohove areny, krev a pisek... (celkem 4serie) - nejlepsi serial co sem kdy videl, uplne bez cenzury. Krev, sex vsechno ukazane narovinu a brutalni děj

No, me u nekterych scen prislo strasne trapne ta krev.... moc. Zbytecne.
atms

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
http://www.csfd.cz/film/311967-hon/

Výborný film se zajímavým dějem, ale to co se děje na konci/ke konci podle mě trochu sraží na celkovém dojmu z filmu.

Ten závěr byl podle mě taky slušná demence. Nedá se nic dělat. Nemůžeš přece dostat dokonalý film :P
poznamenan

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid je dobrej filmek
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/6654-americka-krasa/ - díky moocha

Další výborné dílo, podle názvu jsem si myslel, že to bude nejdřív nějaká zamilovanárna, ale nakonec super film, koukal jsem v originále a ten hlas Kevina Spaceyho je super, normálně bych si to snad klidně pustil hned znova.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
http://www.csfd.cz/film/6654-americka-krasa/ - díky moocha

Další výborné dílo, podle názvu jsem si myslel, že to bude nejdřív nějaká zamilovanárna, ale nakonec super film, koukal jsem v originále a ten hlas Kevina Spaceyho je super, normálně bych si to snad klidně pustil hned znova.

Tohle je jeden z "must to see" filmů.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 521, 522, 523 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: