Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
Smile04

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Sakra hustý.
Ale nediv se že máš bolavý záda,upřímně se divim že nemáš ještě prdlejch pár plotýnek.

popravdě si myslím že mám už pár let něco jako naprasklý obratel nebo tak něco protože ty bolesti jsou nadstandartní :) a taky mám dost jakoby propadly ty zada což mi dělá i vypouklejší břicho :D...nwm jak se tomu říká ale určitě to znáš...pokusím se posílit vnitřní stěnu břišní (vakuum atd) docela jak to břicho vtáhnu cítím jak mi to táhne tu páteř krásně tak jak má být...podle mě tady někde bude ta chyba a moje slabina...musím ten střed spojit je to nějaky špatny už mi to dřív říkal jeden fyzioterapeut že mám jakoby špatně propojený střed těla díky těm zádům...nwm jak je to možný asi zkurvený ze špatny techniky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnešní rehabilitační trenál...

přítahy v předklonu
3x10 60kg
5x8 100kg

biceps / triceps

shyby na bradlech střídaný s těžkou EZ naloženou supersérka x sérií pěkně napumpovanej

pak jenom pár shybů a jednou sem si tam vyhodil atlas 105tku na podstavec...zhecu :) jestli sem to nezapoměl :D

moc jsem tomu nedal bo sme byli s ondrou na oběd takže po jidle to moc nešlo...každopadně co mě potěšilo bylo že jsem ve cvičebním úboru, mikina tepláky po tom obidku navážil naprosto neuvěřitelných 113.6kg...takhle sem naposledy navážil nějakych 111 tudíž sem někde narbal 2 kg :D což je dost neuvěřitelný...asi to bude tou čokoládou co sem včera snědl :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

od prvního ledna bude dietka do formy a do tý doby chci navážit nějakej rekordek :)...

nemáte někdo zkušenosti s tímto? mám troch problém se doma vlézt na plotny a taky to chci kvůli funkci rýžovaru a pečení, zapíkání automatický dohřev a dušení...

kdyžtak řekněte jesli máte zkušenosti díky

http://www.datart.cz/null-PHILIPS-HD3037-70.html?utm_source=heureka.cz&utm_medium=priceindexer&utm_campaign=feed
Smile04

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aktuální stav, šetřím záda...kulturisticky trenaly, prsa biceps :D...minule sem nevydržel dal sem si dřepy a axle ... axle po pul roce snad :D pořadnej... sem jezdil hlavne military... no ale jako 110 uplně lahoda...130 až překvapivě snadný výraz...přemístění už bylo těžší ale jako pořád mě překvapovalo jak to šlo dobře tak sem naložil 150 no a na videu je vysledek...ale sem rád že sem rád ... :D divim se i za 130tku jen tak zhecu...

Judson

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 6:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Se divim, ze te to neprelomilo, na pohled teda nic pekneho .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
aktuální stav, šetřím záda...kulturisticky trenaly, prsa biceps :D...minule sem nevydržel dal sem si dřepy a axle ... axle po pul roce snad :D pořadnej... sem jezdil hlavne military... no ale jako 110 uplně lahoda...130 až překvapivě snadný výraz...přemístění už bylo těžší ale jako pořád mě překvapovalo jak to šlo dobře tak sem naložil 150 no a na videu je vysledek...ale sem rád že sem rád ... :D divim se i za 130tku jen tak zhecu...

Akorat jsem te poustel koleginim v praci...a shodli ze jsi zazrak prirody...mel by jsi mit po tomhle uz davno vyhrezlou plotnu,i vic:)
Smile04

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 1:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to jenom potvrzuje že víte hovno :D

ja mam speciální prohnutí páteře ne že bych na to byl pyšnej a žeby to nebolelo ale na axle a tlaky je to dobré se podivejte jak to dělaji strongmani...stejně...silnej zaklon...je to tak zada trpí hodně : (

šak neboj zase na to nějakej čas seru tohle byl ojedinělej trenink :D
Smile04

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

menší update po delší době...začinam třeti tyden sach. vln...zatím se držím :D ale ve dny bez sachrů usinam hodně brzo takže trochu pruser někdy :D

Váha zatím stagnuje sem dost zavodněný ale vizuálně už jde vidět rozdíl.

tak držte palce at vydržím ;)

líbí se mi trenaly petra ustinovat...nejsou to klasický crossfity o 20 opačkach ma to tam dycky 2 opačka a pak třeba 5 a je to v kolech zasebou to mě bude vyhovovat víc...takže jdu do nich :D
šmajdy

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

co zkusit stravu B+T já i když mě nešlo o dietu ale o čistou stravu,tak za první 3 týdny jsem šel -8kg důle,a to jsem baštil 3-4 jídla okolo 4000kcal takže váha šla sama dole

to neznamená že ti do toho chci kecat,jen sem hodil svůj postřeh jak to bylo u mě
Smile04

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pojedu vlny už sem dřiv jel carb backload a neni to špatný B+T netuším co je...ale zdravou stravu držím už déle než vlny abych si navykl a neselhal hnedka...a nechci jenom zdravou stravu ale dietu, proto sem začal vlnit...carb backloading co sem držel loni ve dvou vlnách na lehky odtučnění mě alespon naučil jak vydržet dny kdy má člověk nuly nebo proste minimální dávky...takže už umim sestavovat jídla co se daj snist bez mučení a nemaj sachry :D

dneska trenal jenom rychlovka nebyl vubec čas sem nestihal rano sem vařil.

důkladná rozehřívačka, švihadlo výpady (nějak me tahlo v kyčli)
pak co sem okoukal u Ustinova

2xtrh 55kg
5xburpees

10 kol

čas těsně pod 8 minut...když sem došel k telefonu a odemkl ho bylo tam 7:59 :)

slušně jsem se zapotil...takhle se ze mě už dlouho nekouřilo (rozumnějte v posce je asi stejně teplo jako venku)

pak po vydýchání a vysušení palice ručnikem jsem si ještě hrál dál at to ma trochu grády :D

přemístění a push press 20 opakování po 5ti s 55kg
...celkem to šlo ale tricaly byly kurevsky citit z te srandy předtim :D navic den předtim sem jel kozy tak taky už nebyly uplně čerstvy ;)

40 opakování serie po 15ti a po 10 mrtvy tah s mirně pokrčenyma noham a na hamstry

docela slušný zničení mýho těla za tak krátkej časovej horizont :D tak to ma byt...chtěl sem víc ale uvedomil sem si že sem si nevzal maso z mražaku a musim ještě do obchoda...takže sem se vim praštil a mazal...: ( pujdu zase zejtra to nemusim do hokny
šmajdy

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bílkoviny + tuky a to sem do sebe tlačil všechno zdravé ( slanina,v.kolena,bůček,tučné masa,libová,v.sádlo,ořechy atd atd) no a hodně zeleniny zelené a říkám šlo to samo,nechtěl jsem dieťit
**

--
edit, viz pravidla fóra
Smile04

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co tam bylo to cenzurované?...ja sem to četl ještě v praci necenzurovaný ale tedk akoukam že nwm co tam bylo :D...kdyžtak do PM šmajdy...

jinak teda nechci B+T to je podobny jak ten carb backloading akorat o vikendu cukruješ a možeš i trochu cheatovat... (lepši samozřejmě bez) a je to hodně učinné ale řikam vlny by měly byt drastičtější a navíc k některym spalovačům je cukr nezbytnej a proto nemam ve vlnach nulu ale mam 50-100-300-400.

ještě si přidam nějaky kvalitni spalovače na měsic a uvidim co to da při treninku kde se bude střidat crossfit a nošení břemen se silovym treninkem a silovyma disciplinkama...

jinak někde sem tu měl topic kde moje mladá shazovala a řešili jsme kozy :D...no to je jedno každopadně ma dole 3 kg a je to hodně poznat... (na kozach ani ne) :D ale na zadku a nohách ano a to je naše cilova skupina takže bomba :D

na mě podle mě se mi zužil pas se změřim ještě

edit...tak jo 3 cm vpase zatim...to by odpovidalo, mlada taky shodila tak 2-3cm na partii
Smile04

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 2:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj...dneska sem kupodivu rozbitej jak cigansky hračky :D... tricaky vpiči a ztěch trhu po dlouhy době mě masivně bolela část latisimů a zadní ramena :)...

tak jsem dal jenom takovej light trenál
rozcvička...švihadlo, a několik sérií dřepů s medicimbalem s vyhozem o stěnu, pak sem promasiroval pytel box mě pěkně rozehřál... pak pro probuzení jarní sem zkoušel nějaky disciplinky...
rychlej běh s kufřikama 100vkama 20m
přenos pytel 120kg 20m ten je vyživnej :D
sud nad hlavu 60kg třikrát
dvě serky shybů protože jsem se cítil krásně lehkej :) litalo to tam jak nic...

trenink samotnej
ramena upažování s jednoručkama- striktně 10,15,20kg několik sérií...nejvic 6opak. poctivě s 20tkama snažim se dycky alespon minimalni čas to locknout, prostě žádný hmity a taky pěkně trochu v předklonu jak to ma byt :)
v superserii s přitahováním ez k bradě, jenom asi 32kg ale moc moc opaček pumping style rychle :)

biceps s ez 32kg 3 serie - taky pumping rychlé opáčka, ale bolo to dobré
biceps s jednoručkama kladiva 20kg 3serie
mezi seriema se protahuju na hrazdě
zesrandy par kettlebel swingů

břicho sed lehy 60 kousků ve 3 serkach
zdvihání nohou ve visu...nepočítaně :D...prostě moc dokud se udržím na hrazdě

břiško krasně zabíralo palilo to jako čert

jen pro info mam třeti tyden vln a zatím vaha ukazuje cca 4kg dole maximalni spokojenost :)

už mám jen 102kg asi brzo budu pod kilo :D to tu dluho nebylo

no a totalně zničenej dom...pěknej trenal ikdyž jsem nemohl jet žádný obvyklý cviky kvůli mrtvym tricakum a zadům...
Smile04

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj,
dopisuju páteční trenál 8.2.

trenal začal klasicky rozehřívačkou, chtěl jsem dat nožky lehce na protažení tak jsem dal zase neco odkoukanyho od ustinova :D

10x10 dřepu jen 80kg

mezi každou sérií 4 striktní shyby

neni to nic moc ale přístě přidám shyby aji přiložím na 100kg :)

při 7 serii mě začlo bolet koleno neměl sem svoje obvykly neopreny a vty zimě je to zlo...tak sem zamotal lehce normalni liftersky bandy a šlo to

přidal jsem ještě pár serií shybů

potom ramena ve stoje uzkej uchop bezpalcovej a na rychlost hodně opaček krasna pumpovačka :) cca 4 serky 40-60kg

pak ještě 4 serky mrtvola s nataženyma na hamstry serie po 15op

kvůli odpolední opět časově omezenej dost tak jsem myslim končil po hamstrech...možna tam byl ještě břuch nwm :D
Turakam

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja v tom má trochu zmetok, raz chceš byť maximálne silný a vyžraný a precpávaš sa kadečím, potom zas dietíš, teraz zas cfitoviny, nerozumiem tomu, chceš ešte súťažiť v strongmanoch, či nie, či aké sú ciele?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: