PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 506, 507, 508 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Jureed

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
blikk napsal:
Máte někdo zkušenost s:

Zaujala mě ta akční cena. Momentálně používám Whey Core 100 na střídačku s WPC 80, dá se to s tím srovnat/nahradit?

Je to jen můj osobní názor, ale...

...já osobně bych si žádnou věc od ATP nekoupil

Pri značke ATP by som sa bál, že sa otrávim. Podľa mňa najlepšie produkty aj ceny má značka MEX, vyhľadajte si to ;)
TheCory

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jureed napsal:
člověk napsal:
blikk napsal:
Máte někdo zkušenost s:

Zaujala mě ta akční cena. Momentálně používám Whey Core 100 na střídačku s WPC 80, dá se to s tím srovnat/nahradit?

Je to jen můj osobní názor, ale...

...já osobně bych si žádnou věc od ATP nekoupil

Pri značke ATP by som sa bál, že sa otrávim. Podľa mňa najlepšie produkty aj ceny má značka MEX, vyhľadajte si to ;)

Já mám podobné zkušenosti se značkami Amix a Aminostar. Že by to bylo tím počátečním písmenem A? Ale někdy se ty projímací účinky hodí :-)
Značka Mex ve mne vzbuzuje trošku pochybnosti, ale instantní BCAA jsou super, teď jsem si na zkoušku objednal i ten jejich proteinový Matrix, tak uvidím, zhodnotím.
Chadzi

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ATP a Aminostar .. taktéž potvrzuju projímavé účinky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dost lidí se mne poslední dobou ptalo na Isobeef, tak jsem ho dnes konečně načnul a přidávám několik postřehů:

- měl jsem čoko příchuť, použil jsem 200 ml studené vody a jednu odměrku (výrobce udává na odměrku 200 - 300 ml, dal jsem tu spodní hranici); btw. klasicky prvně voda, potom suplement:),

- rozpustnost je bezproblémová, samozřejmě je ale nutné použít šejkr; po rozmíchání vznikne to, co popisuje výrobce, tzn. "typická šejkovitá konzistence s hustou pěnou",

- každopádně chuť je potom (pil jsem to i s ní:) velmi dobrá, stravitelnost mi přijde bezproblémová (po hodince bych jedl něco znova), tzn. za mě nemám, co bych vytknul.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

trošku bych vytknul cenu....ikdyž vydělávající člověk asi 650kč za kilo proteinu
finte

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted sem se dival na ty mex vyrobky a ta cena mi prijde nejak podezrele nizka kdyz vemu v potaz protein bcaa gainer a složení těch vyrobku vypada az moc dobre....zase zalezi kde to bylo vyrobeno...thecory hod pak nake info
TheCory

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

finte napsal:
Ted sem se dival na ty mex vyrobky a ta cena mi prijde nejak podezrele nizka kdyz vemu v potaz protein bcaa gainer a složení těch vyrobku vypada az moc dobre....zase zalezi kde to bylo vyrobeno...thecory hod pak nake info

Tak ta BCAA 20k od MEX používám (příchuť vodní meloun) a jsem spokojen. Působí na mne velmi podobně jako Cellucor BCAA a lépe, než Amino1 od MP.

Gainer od nich nemám, ale Matrix (protein) mi brzy dorazí, tak dám vědět.
vaclav.p

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

od MEX jsem měl vícesložku protein, a vanilka hnusná, gainer jsem měl čokoládu a chutná zvláštně, trochu jako čokoláda s oříšky.

btw, už se rozlousklo, jaký je ve Whey core 100 poměri WPC a WPI?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vaclav.p napsal:
od MEX jsem měl vícesložku protein, a vanilka hnusná

Někdo z těch, co byli na exkurzi v nutrendu by to mohl vědět, říkalo se to tam, ale já si to už nepamatuju Kdyžtak napiš Ronniemu, ten by to mohl vědět
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vaclav.p napsal:
od MEX jsem měl vícesložku protein, a vanilka hnusná, gainer jsem měl čokoládu a chutná zvláštně, trochu jako čokoláda s oříšky.

WPC:WPI 2:1 -ronnie to dal i do popisku na eshopu
vaclav.p

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v ty fabrice to budou asi vedet dobre, co tam sypou.. ale dle slozeni je ten pomer neco mezi 51/49 a 99/1 Nekdo tu navic psal ze technologicky nelze zjistit zpusob zpracovani vychozi suroviny, takze je to problem.

EDIT: 2:1 tak to je jeste dobre
vejdy

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Optimum Nutrition 100% Whey Gold - příchuť tropické ovoce
Vůbec jsem nevěděl,že ON tuto příchuť vyrábí...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A když jsem v tom hodnocení toho, co piju já, tak po včerejším Isobeefu ještě Ultra Speed 80 Fair Power.

- o jeho složení toho už bylo napsáno asi hodně, každopádně co se mi na něm líbí je doopravdy extra rychlá stravitelnost;

- mám vanilku, vždy do 200 ml studené vody (těch 200 ml je doporučeno i na obalu), protein je instatní, tzn. zkoušel jsem ho míchat i vidličkou a rozpustí se; každopádně stejně to většinou párkrát protřepu; pění úměrně té instatnosti (tzn. minimálně), rozpouští se (asi jak jinak, než) bezchybně;

- chutná mi a to hodně; dokonce tak, že na něj skoro žádný den nezapomenu a to je u mě co říct:);

- jsem u něho zvědavý i na reakce ostatních, protože mně hodně sedí. V e-shopu se první reakce zákazníků začnou objevovat (na základě těch automatických anket) cca do týdne, jinak chodí tam dost dotazů na vzorky - ty by měly být už někdy teď během pár dní nebo týdne či dvou, tak pak rád budu posílat.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Loudy

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějakej vzorek tohohle proteinu bych bral, tak snad na mě něco zbyde!
Big Muscle

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
trošku bych vytknul cenu....ikdyž vydělávající člověk asi 650kč za kilo proteinu

Mně naopak ta cena přijde v pohodě, když vezmu že to je 90% protein a porovnám ho s WPC80 za 600,-. Spíš bych vytknul absenci většího balení a malou nabídku příchutí.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 506, 507, 508 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: