|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Jureed
|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 5:36 pm Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | | blikk napsal: | Máte někdo zkušenost s:
Zaujala mě ta akční cena. Momentálně používám Whey Core 100 na střídačku s WPC 80, dá se to s tím srovnat/nahradit? |
Je to jen můj osobní názor, ale...
...já osobně bych si žádnou věc od ATP nekoupil |
Pri značke ATP by som sa bál, že sa otrávim. Podľa mňa najlepšie produkty aj ceny má značka MEX, vyhľadajte si to ;) _________________ Pre evidovanie stravy a tréningového plánu používam aplikáciu www.fitmee.sk
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 8:43 am Předmět: |
|
|
| Jureed napsal: | | člověk napsal: | | blikk napsal: | Máte někdo zkušenost s:
Zaujala mě ta akční cena. Momentálně používám Whey Core 100 na střídačku s WPC 80, dá se to s tím srovnat/nahradit? |
Je to jen můj osobní názor, ale...
...já osobně bych si žádnou věc od ATP nekoupil |
Pri značke ATP by som sa bál, že sa otrávim. Podľa mňa najlepšie produkty aj ceny má značka MEX, vyhľadajte si to ;) |
Já mám podobné zkušenosti se značkami Amix a Aminostar. Že by to bylo tím počátečním písmenem A? Ale někdy se ty projímací účinky hodí :-)
Značka Mex ve mne vzbuzuje trošku pochybnosti, ale instantní BCAA jsou super, teď jsem si na zkoušku objednal i ten jejich proteinový Matrix, tak uvidím, zhodnotím. _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 8:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 10:15 am Předmět: |
|
|
Dost lidí se mne poslední dobou ptalo na Isobeef, tak jsem ho dnes konečně načnul a přidávám několik postřehů:
- měl jsem čoko příchuť, použil jsem 200 ml studené vody a jednu odměrku (výrobce udává na odměrku 200 - 300 ml, dal jsem tu spodní hranici); btw. klasicky prvně voda, potom suplement:),
- rozpustnost je bezproblémová, samozřejmě je ale nutné použít šejkr; po rozmíchání vznikne to, co popisuje výrobce, tzn. "typická šejkovitá konzistence s hustou pěnou",
- každopádně chuť je potom (pil jsem to i s ní:) velmi dobrá, stravitelnost mi přijde bezproblémová (po hodince bych jedl něco znova), tzn. za mě nemám, co bych vytknul.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 10:28 am Předmět: |
|
|
trošku bych vytknul cenu....ikdyž vydělávající člověk asi 650kč za kilo proteinu dá
|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 3:50 pm Předmět: |
|
|
Ted sem se dival na ty mex vyrobky a ta cena mi prijde nejak podezrele nizka kdyz vemu v potaz protein bcaa gainer a složení těch vyrobku vypada az moc dobre....zase zalezi kde to bylo vyrobeno...thecory hod pak nake info
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 4:52 pm Předmět: |
|
|
| finte napsal: | | Ted sem se dival na ty mex vyrobky a ta cena mi prijde nejak podezrele nizka kdyz vemu v potaz protein bcaa gainer a složení těch vyrobku vypada az moc dobre....zase zalezi kde to bylo vyrobeno...thecory hod pak nake info |
Tak ta BCAA 20k od MEX používám (příchuť vodní meloun) a jsem spokojen. Působí na mne velmi podobně jako Cellucor BCAA a lépe, než Amino1 od MP.
Gainer od nich nemám, ale Matrix (protein) mi brzy dorazí, tak dám vědět. _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 7:37 pm Předmět: |
|
|
od MEX jsem měl vícesložku protein, a vanilka hnusná, gainer jsem měl čokoládu a chutná zvláštně, trochu jako čokoláda s oříšky.
btw, už se rozlousklo, jaký je ve Whey core 100 poměri WPC a WPI?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 7:39 pm Předmět: |
|
|
| vaclav.p napsal: | od MEX jsem měl vícesložku protein, a vanilka hnusná
btw, už se rozlousklo, jaký je ve Whey core 100 poměri WPC a WPI? |
Někdo z těch, co byli na exkurzi v nutrendu by to mohl vědět, říkalo se to tam, ale já si to už nepamatuju Kdyžtak napiš Ronniemu, ten by to mohl vědět
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 7:42 pm Předmět: |
|
|
| vaclav.p napsal: | od MEX jsem měl vícesložku protein, a vanilka hnusná, gainer jsem měl čokoládu a chutná zvláštně, trochu jako čokoláda s oříšky.
btw, už se rozlousklo, jaký je ve Whey core 100 poměri WPC a WPI? |
WPC:WPI 2:1 -ronnie to dal i do popisku na eshopu
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 7:45 pm Předmět: |
|
|
v ty fabrice to budou asi vedet dobre, co tam sypou.. ale dle slozeni je ten pomer neco mezi 51/49 a 99/1  Nekdo tu navic psal ze technologicky nelze zjistit zpusob zpracovani vychozi suroviny, takze je to problem.
EDIT: 2:1 tak to je jeste dobre
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 9:03 pm Předmět: |
|
|
Optimum Nutrition 100% Whey Gold - příchuť tropické ovoce
Vůbec jsem nevěděl,že ON tuto příchuť vyrábí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 9:53 am Předmět: |
|
|
A když jsem v tom hodnocení toho, co piju já, tak po včerejším Isobeefu ještě Ultra Speed 80 Fair Power.
- o jeho složení toho už bylo napsáno asi hodně, každopádně co se mi na něm líbí je doopravdy extra rychlá stravitelnost;
- mám vanilku, vždy do 200 ml studené vody (těch 200 ml je doporučeno i na obalu), protein je instatní, tzn. zkoušel jsem ho míchat i vidličkou a rozpustí se; každopádně stejně to většinou párkrát protřepu; pění úměrně té instatnosti (tzn. minimálně), rozpouští se (asi jak jinak, než) bezchybně;
- chutná mi a to hodně; dokonce tak, že na něj skoro žádný den nezapomenu a to je u mě co říct:);
- jsem u něho zvědavý i na reakce ostatních, protože mně hodně sedí. V e-shopu se první reakce zákazníků začnou objevovat (na základě těch automatických anket) cca do týdne, jinak chodí tam dost dotazů na vzorky - ty by měly být už někdy teď během pár dní nebo týdne či dvou, tak pak rád budu posílat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 9:59 am Předmět: |
|
|
Nějakej vzorek tohohle proteinu bych bral, tak snad na mě něco zbyde!
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 10:47 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | trošku bych vytknul cenu....ikdyž vydělávající člověk asi 650kč za kilo proteinu dá |
Mně naopak ta cena přijde v pohodě, když vezmu že to je 90% protein a porovnám ho s WPC80 za 600,-. Spíš bych vytknul absenci většího balení a malou nabídku příchutí.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|