Insidious urcite nema na Conjuring co sa pribehu tyka - ten by pasoval do nizkorozpoctoveho b-ckoveho filmu pre telku. Ale co sa tyka tych jump scares, tak ma zas na vrch. A aj to je sposob ako spravit horor hororom.
Já jsem pro aby creasy zkoukl dark knighta, ktery je o nekolik urovni dal nez batman begins a pak nam tu napsal recenzi :) At aspon vi, co odsuzuje.
Creasy na to nemá a to se projevuje tak, že se mu na to nechce ani dívat, protože by zjistil jak moc na to nemá.
Jinak já jsem toho názoru že hororový film postavěný na jumpscares je o ničem.
Jumpscares do hororu patří, ale rozhodně by neměly být to jediné. Atmosféra je 1000x důležitéjší než lekačka.
Mě se celkově líbil, ale čekal jsem, že dají alespoň jednu krátkou pauzu, film sám o sobě byl dost dlouhý (něco kolem 3 hodin). Co se týče efektů, ty byly super. No a ten drak - nejlépe vypadají drak, co jsem zatím ve filmech viděl. Bylo tam ale pár zbytečných a "až-moc-romantických" momentů (viz elfka a trpajzlík v cele), které trošku srazili celkový dojem z filmu.
Nicméně za mě spokojenost*a03*. Knihu jsem nečetl, takže nemůžu srovnat.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru