|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Daemon

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 5:38 pm Předmět: |
|
|
Já bych řekl že naopak:) počet sérií X opakování X váha...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 5:39 pm Předmět: |
|
|
jáááj, ok, už som ťa chcel pochváliť, že supiš výkon _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 5:47 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | jáááj, ok, už som ťa chcel pochváliť, že supiš výkon |
20 opacek? to bych byl za boha s timhle, osobne myslim, ze bych to nedal ani s 80 kilaama _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 6:03 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Turakam napsal: | | jáááj, ok, už som ťa chcel pochváliť, že supiš výkon |
20 opacek? to bych byl za boha s timhle, osobne myslim, ze bych to nedal ani s 80 kilaama |
kamoš dal minule so 120kou 20opakovaní:), alebo raz 4 série so stovkou po dvadsať, máme čo doháňať:)) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 6:12 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Turakam napsal: | | jáááj, ok, už som ťa chcel pochváliť, že supiš výkon |
20 opacek? to bych byl za boha s timhle, osobne myslim, ze bych to nedal ani s 80 kilaama |
kamoš dal minule so 120kou 20opakovaní:), alebo raz 4 série so stovkou po dvadsať, máme čo doháňať:)) |
ale jsem si skoro jisty, ze nevazi 75 kilo jako ja :-D _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 6:16 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Turakam napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Turakam napsal: | | jáááj, ok, už som ťa chcel pochváliť, že supiš výkon |
kamoš dal minule so 120kou 20opakovaní:), alebo raz 4 série so stovkou po dvadsať, máme čo doháňať:)) |
ale jsem si skoro jisty, ze nevazi 75 kilo jako ja :-D |
To by mi nepřišlo až tak nereálné. Tak máte super nápad klucí, zkusím se dostat na 20x 100kg atg dřep, to by mohl být dobrý cíl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 6:17 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Turakam napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Turakam napsal: | | jáááj, ok, už som ťa chcel pochváliť, že supiš výkon |
ale jsem si skoro jisty, ze nevazi 75 kilo jako ja :-D |
To by mi nepřišlo až tak nereálné. Tak máte super nápad klucí, zkusím se dostat na 20x 100kg atg dřep, to by mohl být dobrý cíl. |
magore, tak jo _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 4:41 pm Předmět: |
|
|
12.12.
9,5km....48,51
po vcerejsku jsem ani nevedel, jestli do toho jit, ale nakonec jsme sel
a prestoze jsme mel dojem, ze ma nohy jako z betonu, a ze se nemuzu rozbehnout, byly vsechny tri mezicasy vcelku dobre a zaver jenom o nejakych 20 sec horsi, nez standart _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá prosinec 13, 2013 2:12 pm Předmět: |
|
|
13.12.
obed
5/12 - 18 - 22 - 32 DB snatch
10x3x72,5 PC+PP (60sec starty)
12x BP 75kg
12x shyb BW
5 kol
12x rozpazky 12kg
15x mohamedani
4 kola
12x biceps JC 12kg
12x triceps extenze
3 kola bez pauzy
vcera jsme byl na "Vanocnim vecirku"
az do desiti jsme se drzel,a le pak se mi v ruce obevila vodka s redbulem a misto kridel prisel filipinksky rum s limetkou a vanilkou, ale jako popelka jsme byl o pulnoci doma, dal si tvaroh a v 6 sel do prace
dneska cely den zabrzdeni, ale kdyz prisel jezisek, dal jsem si trojite kafe s mlekem a sel na to
u premisteni byla nakonec i mala rezervicka na par serii, vlastne se ukazalo, ze rezervicka je u vseho
ale mozna to bylo jenom tim volnejsim tempem (ale i tak jsem hodinu o moc nepretahl)
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 12:15 pm Předmět: |
|
|
17.12.
9,5km....55,45
...nesloto...
nevypsaly po sluzbe, prezrany po snidani, bez kafe...sila jeste byla, nebyla jsem skoro ani zadychany kdyz jsem dobehl, ale nebylo, jak ji dostat do nohou
jedina pozitivni vec teda ve finale je, ze mam carku a nevy...jsem se na to _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st prosinec 18, 2013 6:57 pm Předmět: |
|
|
18.12.
"silove intervaly"
20x1x85 PC+PP
8x3xBW+40kg bradla
6x4x50 biceps
6x2x112,5 drep
14x1x112,5
12x8xBW shyby
5x20 sedy lehy
...sloto...
zase maly prihoz, ale na nohach to nejak nedala hlava
a malinky osobacek u shybu
jinak ranni plavani bylo spis o technice a dost ukecane,sparing co s nim obcas beham nepochopil, ze pri plavani se neda kecat jako pri behu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 7:49 pm Předmět: |
|
|
19.12.
rano
9,5km....52,17
Odpoledne
9,5km...52,17
...sloto...
rano jsem se drzel zpatky a odpoledne uz jsme nemohl
ale premyslim, kamarad me laka na pulmaraton, ze bych to zkusil pod dve hodiny? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 9:02 pm Předmět: |
|
|
20.12.
rano
5/12 - 18 - 22 - 32 DB snatch
10x3x75 PC+PP (60sec starty)
15x BP 75kg
15x shyb BW
5 kol
15x rozpazky 12kg
15x obracena hyper
4 kola
15x biceps JC 12kg
15x triceps extenze
3 kola bez pauzy
to premiste a vyrazy zabijacke, ale konecne jsem mel na cince BW
BP a shyby totalne na krev, u benche s rest pauzama, u shybu az na konci, zbytek uz byla jenom bolest _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 10:17 am Předmět: |
|
|
23.12.
"Chelsea"
5 Pull-ups
10 Push-ups
15 Squats
Each min on the min for 30 min
posledni dobou jsem piloval techniku na sile a dynamice, tak jsem dal neco doma na kondicku (a navic ma moje hezky uklizeno, tak jsem ji to pokapal potem )
nekde u desate jsem se zacal potit, u dvacate uz to byla fontana a od petadvacate to calao i bolet (drepy), ale kdybych mel sparinga, tak se tam par serii jeste najde _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|