Tréning- 14y

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tréning- 14y  Úvodní stránka -> Trénink -> Tréning- 14y
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cored

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 1:40 pm    Předmět: Tréning- 14y Odpovědět s citátem

Čaute, mám dotaz ohledně tréningu, napsal bych to jen někomu do PM ale nechci pořád někoho konkrétního otravovat tak se zeptám tak nějak veřejně .
Už opravdu dlouho cvičím full body a cítím, že to opravdu chce změnu. Mám doma jen JČ, VČ, lavičku a nějaké blbosti na rehabilitace. Do posilovny se dostanu jen v pátek. Chtěl jsem zkusit split a nějak jsem sepsal tréning a ted nevím, zda to má trošku smysl nebo ne.
Je to teda dost minimalistické, ale myslím, že v jednoduchosti by mohla být síla. Mám to jako krátkodobý tréning, abych to tělo trošku šokoval, proto tam mám těžké, lehké a ultra lehké série :D . Jinak mám problémy se zády a trošku s koleny takže na nějaký MT mohu zapomenout a opravdu nevím jak na tom budu s těmí výpady. Jinak ještě je celkem divné, že např. u BW dřepu cítím nějak záda i kolena a když dělám klasiku zadní dřep tak je to v pohodě (paty mám podepřené). Díky všem, kdo jste tenhle sloh přečetli. Kdyby něco budu to ještě editovat :D. BW 55kg

P: (prsa, biceps)

bench press : 5x5 35kg
3x10 (25-30kg)
1x max volná tyč

biceps VČ: 4x8 (těžce)
1x max volná tyč
břicho

U: zada, triceps

Shyby: 15s
kliky na bradlech (židle) : 10s
břicho

S: rest

Č: výpady
zákop
výpony
břicho

P: full body
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Víš čím tělo šokuješ? Když pojedeš normální trenink...... ....myslím, že by se ti i odvděčilo! :-) ...

E: a jak dlouho teda cvicis? Kolik si pribral? jake mas maximalky na bench, mt, drep? Zlepsily se maximalky od zacytku cviceni,..?
cored

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jaký s tím mojím vybavením ? :D
Jasně na to jsem zapoměl.

Cvičím rok.
start- cvičení s VV. Vlastně jen kliky a břicho trošku jsem začal více jíst- z 40kg na 45kg
posilovna 4 měsice FB - přibral jsem dalšich 10kg.

Bench press 20 kg na série. ted 35 a maximálka 40kg.

Naposledy upravil cored dne ne prosinec 08, 2013 1:51 pm, celkově upraveno 2 krát
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bp delat muzes. Drep taky. Bradla mas ze zidli. Hrazdu mas. Co vic chces? Peck deck? Kladky,....

E: koukam, ze to cviceni ti teda zatim pekne šlape. Ale klasickej fb fakt NIC nekazí. Myslim ze tady byl novej clanek fb vs split.... split: pokud chces zlepsit jednotlive partie,.... fb: ...no asi vsechno, proste vhodny pro kondicaka, na objem,... i Ustinov mi to VTLOUKL do hlavy,... :-)

Naposledy upravil micus6 dne ne prosinec 08, 2013 1:54 pm, celkově upraveno 1 krát
cored

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže ten tréning na 2 věci že ?
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cored napsal:

Hele, kdyztak mi do pm napis co mas za vybavu, trochu se rozepis (klidne kolik mas kilo železa) a pak mrknu do PMek, mam tam treninky od zkušenějších,.. :)
cored

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak nikdo nic ?
Tom3

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U toho treninku se ani nestihnes zahrat ne? Vzdyt tam vicemene nic nedelas..
cored

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono to vypadá jak flákačka, ale všechny série jedu do max
Tom3

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me se ten trenink nelibi, hlavne ty "split" dny.. ale zaroven nevim jak by mel vypadat trenink pro 14i letyho chlapca..
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@Cored:

Vykašli se na split, zůstaň u FB a u úplně základních cviků s vlastní váhou a činkou. Udělej to tak, abys měl v každým tréninku nějakej tlak, nějakej tah, nějakej kyčelní pohyb, dřep, cvik na břicho a ideálně nějakej explozivní pohyb.

tlak: klik, klik jednoruč, klik ve stojce, bench-, military-, floor-, side press s činkou, KB nebo jednoručkama

tah: horizontální přítah) shyb, shyb se závažím, veslování v předklonu, renegade row, maxercist row (vybral bych osobně shyb, pokud uděláš aspoň 3 - pokud ne, tak horizontální přítah)

kyčelní pohyb: mrtvola. tečka.

dřep: zadní, čelní, zercher, pistole, goblet

břicho: ab-wheel, hardstyle sedleh, přednos (fullROM), dračí vlajka, TGU (vybral bych TGU, s VČ nebo KB)

explozivní pohyb: KB swing, KB snatch, power clean s VČ (a ne, nepatřej sem angličáky).

Vyber si z každý kategorie jeden cvik. Vyber si takovou variantu, od který uděláš max 7 - 10 opakování a cvič to v sériích po 5ti opakováních. Zůstaň na stejných cvicích aspoň 3 - 6 měsíců a tělo šokuj tím, že budeš pravidelně střídat intenzitu (někdy lehce, někdy středně, někdy na krev - ne, není potřeba se na každým tréninku zničit).

Pokud jsi spokojenej se svou váhou a chceš zesílit/zpevnit - jez střídmě. Pokud chceš přibrat, žer jak nezandanej.

Kdyby dotazy, per to do mne.
cored

PříspěvekZaslal: so prosinec 14, 2013 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš tam ode mě PM, čti jen tu poslední, předtím se tam udělala automatická chyba
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so prosinec 14, 2013 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cored napsal:

ANO
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so prosinec 14, 2013 10:27 am    Předmět: Re: Tréning- 14y Odpovědět s citátem

cored napsal:
Čaute, mám dotaz ohledně tréningu, napsal bych to jen někomu do PM ale nechci pořád někoho konkrétního otravovat tak se zeptám tak nějak veřejně .
Už opravdu dlouho cvičím full body a cítím, že to opravdu chce změnu. Mám doma jen JČ, VČ, lavičku a nějaké blbosti na rehabilitace. Do posilovny se dostanu jen v pátek. Chtěl jsem zkusit split a nějak jsem sepsal tréning a ted nevím, zda to má trošku smysl nebo ne.
Je to teda dost minimalistické, ale myslím, že v jednoduchosti by mohla být síla. Mám to jako krátkodobý tréning, abych to tělo trošku šokoval, proto tam mám těžké, lehké a ultra lehké série :D . Jinak mám problémy se zády a trošku s koleny takže na nějaký MT mohu zapomenout a opravdu nevím jak na tom budu s těmí výpady. Jinak ještě je celkem divné, že např. u BW dřepu cítím nějak záda i kolena a když dělám klasiku zadní dřep tak je to v pohodě (paty mám podepřené). Díky všem, kdo jste tenhle sloh přečetli. Kdyby něco budu to ještě editovat :D. BW 55kg

P: (prsa, biceps)

bench press : 5x5 35kg
3x10 (25-30kg)
1x max volná tyč

biceps VČ: 4x8 (těžce)
1x max volná tyč
břicho

U: zada, triceps

Shyby: 15s
kliky na bradlech (židle) : 10s
břicho

S: rest

Č: výpady
zákop
výpony
břicho

P: full body

Ahoj,

napíšu čistě můj názor.Vykašli se na nějaký biceps a používej jen pár zakl. cviků jako

Dřepy
Mrtvý tah
Shyby
Tlaky nad hlavou
Kliky na bradlech nebo bench

Myslím,že víc není třeba,takže pokud nemůžeš doma cvičit dřepy tak můžeš vyzkoušet jednoduché schéma a to:

Pondělí nebo úterý: mrtvý tah+bench
Pátek: dřepy+shyby+tlaky nad hlavou na ramena

Myslím,že toto je dostačující.
cored

PříspěvekZaslal: so prosinec 14, 2013 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takové tréningy se mi přesně líbí, ale ty moje záda no...
Kdysi jsem zkoušel MT a cítl jsem z toho jakoby střed zad a trapézy je to správně?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tréning- 14y Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: