Noční probouzení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Noční probouzení  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Noční probouzení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
P4hill

PříspěvekZaslal: po prosinec 16, 2013 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja dneska klasika ve 2.30 usnul a ve 4 už spechal do prace na kole. Po praci v posilce nejdriv ok, ke konci totální zabitost. Akorat teda asi vinim sebe. Nemám to na koho hodit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DevillHP

PříspěvekZaslal: po prosinec 16, 2013 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já dneska v 1, ve 3, v 6 a o pul 7. Ráno bazén a kolem 3 hodin taky mrtvolný stav. Hlavu jsem měl podepřenou a snažil se ať nespadne aby si učitel nevšimnul. A potom 70minut rotoped a domácí cvičení.
freshman

PříspěvekZaslal: po prosinec 16, 2013 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A zkusili jste caje ? ja jsem s tim mel ted nedavno problemy taky. Neustale probouzeni v prubehu noci a nemohl jsem usnout. Pritom treba ja mam na spanek dost casu ale i po 7-8 hodinach jsem byl KO.
Koupil jsem si nejakou smes caju podporujici spanek (najdete vsude). Me to zafungovalo, jestli je to placebo tak dobre Pokazde pred spanim jsem si dal caj a pak do hajan
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po prosinec 16, 2013 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jo. Ja dnes ve 2 (wc) ve 3,v 5 a v 5:20 budicek.... taky sem se dobre vyspal..... celkem zajimavy topic, muzem zavodit kdo se zbudi vickrat
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 16, 2013 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Tak jo. Ja dnes ve 2 (wc) ve 3,v 5 a v 5:20 budicek.... taky sem se dobre vyspal..... celkem zajimavy topic, muzem zavodit kdo se zbudi vickrat

Docela by mě zajímalo, jak docíli toho, abych nemusel během noci chodit chcát. Normálně se vychčiju předtím, než jdu spát, ale stejně potom v noci v 9 z 10 vstávám a chodím na záchod
Pr!nc

PříspěvekZaslal: po prosinec 16, 2013 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na tohle chození na záchod v noci mi docela pomohlo nejíst před spaním tvaroh.
EddieCz

PříspěvekZaslal: po prosinec 16, 2013 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo tvaroh vecer = nocni chcani
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 6:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to zamrzí no - v tom případě dává smysl, proč to chcaní není uplně 100% ale jenom 6x v tejdnu
Riku

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro mě naopak tvaroh = buzení se v noci hladem.. nechápu, přitom se snad tvaroh má dlouho trávit ne? Prostě když si dám před spaním tvaroh tak se za 3 hodiny vzbudím s takovým hladem, že mi je špatně a musím se jít najíst. Ale když dám před spaním cokoliv jinýho tak pohoda
shooter

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono by se mělo dodržovat spánková hygiena. tzn jít spát ve stejnou dobu a vstávat ve stejnou dobu. Ono by se to mělo po pár dnech zlepšit, když to tak budeš dodržovat.
Dřív jsem to měl taky tak, nebo možná občas mám. Že jsem nemohl usnout bo jsem řešil 1000 blbostí. Je to divný, ale naučil jsem se postupem času věnovat se tmě před očima, zaujmout moji nejlepší polohu a usnout.
Dříve jsem to řešil Tryptofanem a Melatoninem hodně mi to pomohlo, ale leze to do kurevsky do peněz.

Co jsem si tak všiml, tak jsem citlivej na kofein, takže po 6 nepiju kafe

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Draper

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja se vubec nedivim, ze Devil ma pri tom jeho treninkovem silnestvi problemy se spankem
DevillHP

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já na čistý kofein citlivý moc nejsem. Ale kafe taky nepiji. Před dvěmi týdny jsem s ním přestal, protože mě dost zakyselovalo. Posledni jídlo mívám kolem 8 nebo 7. A spát chodím kolem 11 aby tělo měločas vytravit.
S těmi tréninky je to zvláštní. Přeci když makam hodně tak by tělo mělo mít dost a spát pořád- celou noc. Ale asi to bude souviset s tím kortizolem.
Najkl

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já třeba poslední dobou mám taky problémy se spaním a vůbec netuším čím by to mohlo být. Se spánkem jsem opravdu problém nikdy neměl, vždy jsem spal až do rána, bez jediného probuzení.
Nejhorší na tom je to, že u mě neproběhly žádné změny týkající se stravy a tréninku. Jediné, co připadá v úvahu je to, že těsně před spaním si dávám jogurt s oříšky. Vyzkouším si ho dát s větším časovým odstupem, ale nemyslím si, že by to na spánek mělo mít nějaký vliv.

Dále už delší dobu spím na rozkládací sedačce, ale problémy se spaním mě konečně dokopaly si zajít koupit nějakou pořádnou matraci, uvidíme, jestli to nemohla být jedna z příčin tohoto problému.
P4hill

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
Ono by se mělo dodržovat spánková hygiena. tzn jít spát ve stejnou dobu a vstávat ve stejnou dobu. Ono by se to mělo po pár dnech zlepšit, když to tak budeš dodržovat.
Dřív jsem to měl taky tak, nebo možná občas mám. Že jsem nemohl usnout bo jsem řešil 1000 blbostí. Je to divný, ale naučil jsem se postupem času věnovat se tmě před očima, zaujmout moji nejlepší polohu a usnout.
Dříve jsem to řešil Tryptofanem a Melatoninem hodně mi to pomohlo, ale leze to do kurevsky do peněz.

Co jsem si tak všiml, tak jsem citlivej na kofein, takže po 6 nepiju kafe

Naučit se vnímat tmu....tos napsal moc hezky hele. To bude asi základ. Dneska začnu zkoušet usínat po tmě a bez TV
e-witch

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... jako a to není normální, když 5-6x za noc otevřu oko a rekognozkuju terén,... jestli třeba nějaký predátor ... ? ... a pak chrápu dál ?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Noční probouzení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: