|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
P4hill
|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 5:34 pm Předmět: |
|
|
Ja dneska klasika ve 2.30 usnul a ve 4 už spechal do prace na kole. Po praci v posilce nejdriv ok, ke konci totální zabitost. Akorat teda asi vinim sebe. Nemám to na koho hodit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DevillHP
|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 9:18 pm Předmět: |
|
|
Já dneska v 1, ve 3, v 6 a o pul 7. Ráno bazén a kolem 3 hodin taky mrtvolný stav. Hlavu jsem měl podepřenou a snažil se ať nespadne aby si učitel nevšimnul. A potom 70minut rotoped a domácí cvičení.
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 9:27 pm Předmět: |
|
|
A zkusili jste caje ? ja jsem s tim mel ted nedavno problemy taky. Neustale probouzeni v prubehu noci a nemohl jsem usnout. Pritom treba ja mam na spanek dost casu ale i po 7-8 hodinach jsem byl KO.
Koupil jsem si nejakou smes caju podporujici spanek (najdete vsude). Me to zafungovalo, jestli je to placebo tak dobre  Pokazde pred spanim jsem si dal caj a pak do hajan
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 9:32 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | Tak jo. Ja dnes ve 2 (wc) ve 3,v 5 a v 5:20 budicek.... taky sem se dobre vyspal..... celkem zajimavy topic, muzem zavodit kdo se zbudi vickrat |
Docela by mě zajímalo, jak docíli toho, abych nemusel během noci chodit chcát. Normálně se vychčiju předtím, než jdu spát, ale stejně potom v noci v 9 z 10 vstávám a chodím na záchod
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 11:19 pm Předmět: |
|
|
Jo tvaroh vecer = nocni chcani _________________ Willst du dich von etwas trennen
dann musst du es verbrennen. (Rammstein)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 8:17 am Předmět: |
|
|
Ono by se mělo dodržovat spánková hygiena. tzn jít spát ve stejnou dobu a vstávat ve stejnou dobu. Ono by se to mělo po pár dnech zlepšit, když to tak budeš dodržovat.
Dřív jsem to měl taky tak, nebo možná občas mám. Že jsem nemohl usnout bo jsem řešil 1000 blbostí. Je to divný, ale naučil jsem se postupem času věnovat se tmě před očima, zaujmout moji nejlepší polohu a usnout.
Dříve jsem to řešil Tryptofanem a Melatoninem hodně mi to pomohlo, ale leze to do kurevsky do peněz.
Co jsem si tak všiml, tak jsem citlivej na kofein, takže po 6 nepiju kafe
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 10:19 am Předmět: |
|
|
Ja se vubec nedivim, ze Devil ma pri tom jeho treninkovem silnestvi problemy se spankem _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 11:42 am Předmět: |
|
|
Já na čistý kofein citlivý moc nejsem. Ale kafe taky nepiji. Před dvěmi týdny jsem s ním přestal, protože mě dost zakyselovalo. Posledni jídlo mívám kolem 8 nebo 7. A spát chodím kolem 11 aby tělo měločas vytravit.
S těmi tréninky je to zvláštní. Přeci když makam hodně tak by tělo mělo mít dost a spát pořád- celou noc. Ale asi to bude souviset s tím kortizolem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Najkl
|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 12:14 pm Předmět: |
|
|
Já třeba poslední dobou mám taky problémy se spaním a vůbec netuším čím by to mohlo být. Se spánkem jsem opravdu problém nikdy neměl, vždy jsem spal až do rána, bez jediného probuzení.
Nejhorší na tom je to, že u mě neproběhly žádné změny týkající se stravy a tréninku. Jediné, co připadá v úvahu je to, že těsně před spaním si dávám jogurt s oříšky. Vyzkouším si ho dát s větším časovým odstupem, ale nemyslím si, že by to na spánek mělo mít nějaký vliv.
Dále už delší dobu spím na rozkládací sedačce, ale problémy se spaním mě konečně dokopaly si zajít koupit nějakou pořádnou matraci, uvidíme, jestli to nemohla být jedna z příčin tohoto problému. _________________ 104kg při 186cm u Arnieho....není to nic ke chlubení....on byl spíš Atlet
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 6:14 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | Ono by se mělo dodržovat spánková hygiena. tzn jít spát ve stejnou dobu a vstávat ve stejnou dobu. Ono by se to mělo po pár dnech zlepšit, když to tak budeš dodržovat.
Dřív jsem to měl taky tak, nebo možná občas mám. Že jsem nemohl usnout bo jsem řešil 1000 blbostí. Je to divný, ale naučil jsem se postupem času věnovat se tmě před očima, zaujmout moji nejlepší polohu a usnout.
Dříve jsem to řešil Tryptofanem a Melatoninem hodně mi to pomohlo, ale leze to do kurevsky do peněz.
Co jsem si tak všiml, tak jsem citlivej na kofein, takže po 6 nepiju kafe |
Naučit se vnímat tmu....tos napsal moc hezky hele. To bude asi základ. Dneska začnu zkoušet usínat po tmě a bez TV
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 6:36 pm Předmět: |
|
|
... jako a to není normální, když 5-6x za noc otevřu oko a rekognozkuju terén,... jestli třeba nějaký predátor ... ? ... a pak chrápu dál ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|