FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 41, 42, 43  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

včera: fullbody, 9O min futsal

bench

1x165

3x5x14Okg

kliky na bradlech

3x15xja

shyby

mezi každou serii hrudniku po 1O opak.

dřep s jč/dřep s vl. vahou

4x1Ox ja+1O

zbytek nestijí za zapsání, moc se mi nechtělo, ale bench mě dost potěšil...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bench

4x5-8x135kg

shyby

6x10xja

dřep

4x10x60kg

bench uzkym

3x10x100kg

shyby s ručnikem

3x8xja

rozpažky/přitahy k bradě

3x6/6

břicho 3 serie :))

10 minut pas
[/b]
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 6:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ty nohy dobre flakas
madball

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 6:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud někoho baví fotbal a chce ho na tréninku hrát naplno, tak nechápu, proč si v posilovně musí zničit nohy. Tyhle komentáře tady fakt nechápu.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ty nohy dobre flakas

Pravda, flákám no :) to je tim zranením zad při mrtvém tahu :D z mych zkušenosti jde hrat fotbal, a přitom dat nohoum zabrat při fullbody, protože na druhá den nemáš svalovku, už jen čekám kdy mě povolí strach z opětného zranění zad a pořádně si naložím:)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FRANKLIN napsal:
Peter Ustinov napsal:
ty nohy dobre flakas

Pravda, flákám no :) to je tim zranením zad při mrtvém tahu :D z mych zkušenosti jde hrat fotbal, a přitom dat nohoum zabrat při fullbody, protože na druhá den nemáš svalovku, už jen čekám kdy mě povolí strach z opětného zranění zad a pořádně si naložím:)

ja nemyslel ani tak si nalozit (i kdyz ta vaha je vazne smesna), ale spis zvednout celkovy objem treningu
madball

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je hezký, že nemáš druhej den svalovku, ale nevěřím tomu, že můžeš 3x týdně odjet pořádně nohy a do toho 3x týdně hrát fotbal naplno. Vždycky bude něco na půl plynu, případně to poznáš na výkonu při fotbale nebo v posilovně.
Za sebe můžu říct, že buď při cvičení nebo na basketu rozhodně pocítím 1 den volna na výkonu v pozitvním slova smyslu a to celkem dost a to ani zdaleka netrénuju na 100%.
Teď je otázka, jestli to na fotbale není stejně, jako s těma dřepama. :)
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:

tak pri rozumnem zatizeni by to jit mohlo, aspon me to v behu nevadi, na 10km mam prakticky stejny cas, at den predtim drepuju nebo ne, jenom to vic boli
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
To je hezký, že nemáš druhej den svalovku, ale nevěřím tomu, že můžeš 3x týdně odjet pořádně nohy a do toho 3x týdně hrát fotbal naplno. Vždycky bude něco na půl plynu, případně to poznáš na výkonu při fotbale nebo v posilovně.
Za sebe můžu říct, že buď při cvičení nebo na basketu rozhodně pocítím 1 den volna na výkonu v pozitvním slova smyslu a to celkem dost a to ani zdaleka netrénuju na 100%.

z toho mám asi největší depku no, že nejde dělat obě věci naplno...láká mě být velký a pořádně se vyžrat, ale to bych zase nemohl hrát závodně fotbal...na druhou stranu mě láká hrát fotbal naplno, posilovat jen s vlastní váhou a mít vysekaných 90kg....další věcí je kotník, ktery mě celkem zlobí a mám často z fotbalu výrony....prostě nevím jak se rozhodnout
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

po domluvě s lékařem, který mi udělal sono kotníků a řekl, že to už na nějaký větší fotbal nevidí, jsem se rozhodl, že se pořádně opřu do posilování. Důvod je ten, že na pravé noze nemam srostlou šlachu a proto mívám cca jednou za 3 měsíce výron, který mě vyřadí ze hry na 2-3 týdny, takže už si budu chodit jen tak zahrát s přáteli.

Co se týká posilovacího tréninku, volím improvizační program se sníženou frekvencí, protože si myslím, že po všech těch vysokovrekfenčních programech to bude fajn změna k lepšímu, každopádně zkusím, uvidím...hlavně zamakat na nohách....dřepovat a dřepovat..
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

další možností je fullbody o větším objemu, protože při objemové stravě to semnou dělá celkem divy, hlavně ta síla na bench press jde rychle nahoru a pokud začnu pořádně dřepovat, prostě to musí růst, takže mám jasno :) ve volných dnech kardio at mi vyhládne :D....ted už jen makat a pořádně jíst...a mých vysněných 115kg musí přijít :)
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska super fullbody na to, že jsem nějaký nemocný...na každý sval 2 cviky po 3-4 serie, nechce se mi to tady vypisovat, ale za zmínku určitě stojí 12x12O bench press což je muj rekord :)
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: st prosinec 25, 2013 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudník, biceps/triseps

bench

6x6x 120kg

bench hl. nahoru

3x12x85kg

střihani kladek

3x12x40kg

peck deck

3x12

kladiva/stah. kladky

6x12x25kg/6x12x40kg

francie/scotovka

3x10x45KG/3x12

po několika tydnech konečne perfektni pumping, hrudnik jsem na konci tak zprasil jelikož byl ve fitku neskutečný nával...a chtěl jsem to trošku proktvit, ruce nabité jako tenrát :D zítra zada, ramena :) tenhle trénink me baví :)
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: st prosinec 25, 2013 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem přemýšlel o nějakém pokročilém splitu, který bude opravdu těžký a výživný...Použil jsem klasickou 3+1 při rozdělení partii takhle

1. dřepy+ lytka, břicho

2. bench+ ramena, tricps

3. přítahy+ biceps

Jde o to, že jsem sestavil kostru ze tří základních cviků, místo MT jsem zvolil raději přítahy kvůli zádům a regeneraci...a budu dělat vždy různé variace tohoto cviku, např: Dřep, dřep naširoko, dřep na úzko+ lytka a břicho...pak bych jel bench, bench na široko, bench na úzko a jako doplnky nějake těžke kliky na bradlech a rozpažování...třetí den bych jel různé variace přítahů na záda...viděl jsemna netu mnoho variací tak mám z čeho vybírat+ samozřejmě biceps:D

Vím, že tenhle log asi moc lidí nesleduje, ale kdo si myslí, že je na tom něco špatně, nebo chce něco podotknout at se zapojí, protože osobně si myslím, že tohle může být teoreticky ten nejlepší split a systém v honbě za maximálním růstem svalů...každopádně to chci vyzkoušet min. na 6 týdnu+ objemová strava a zvolím systém 5x5 u základních cviků. Tak co myslíte?

MilanaliM

PříspěvekZaslal: st prosinec 25, 2013 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V jednoduchosti a základních cvicích je síla.

"...a budu dělat vždy různé variace tohoto cviku, např: Dřep, dřep naširoko, dřep na úzko+ lytka a břicho...pak bych jel bench, bench na široko, bench na úzko a jako doplnky nějake těžke kliky na bradlech a rozpažování...třetí den bych jel různé variace přítahů na záda...viděl jsemna netu mnoho variací tak mám z čeho vybírat..."

K tomu není co dodat - pokročil jsi v samostatném přemýšlení o tréninku do dalšího vyššího levelu:

splněním questu dostáváš od života 5 bodů dovednosti (kam je rozdělíš je jen na tobě)

lvl.5
Inteligence - 5 (pomáhá při sestavování tréninkových plánů a jídelníčku)
Síla - 5 (pomáhá překonat stagnaci váhových limitů)
Ohebnost - 5 (Méně zkrácené svaly...cesta k van Damme provazu)
Charisma - 5 (u obchodníka získáš větší slevu na protein)
Magie - 0 (vykouzlení svalového přírustku)

"tohle může být teoreticky ten nejlepší split a systém v honbě za maximálním růstem svalů"

Nyní konec teoretizování... ...je čas proměnit teorii v praxi ... Good luck...

Kód k aktivaci doplňků výživy ti přijde na tvůj registrační e-mail...
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.

Naposledy upravil MilanaliM dne st prosinec 25, 2013 11:25 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 41, 42, 43  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: