|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
Zaslal: st prosinec 18, 2013 2:13 pm Předmět: |
|
|
Podle současné právní úpravy je pes věcí jak dle občanského tak trestního pojetí. Tzn. hrozí odpovědnost za TČ poškození cizí věci + akcesorický nárok na náhradu škody způsobené TČ. + jako bonus tu visí ve vzduchu taky TČ týrání zvířat. Od ledna přichází změna koncepce, ale to se týká především občanského zákoníku. Trestní zákoník nadále považuje psa za zvláštní druh věci, ale stále věc.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Psycho

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 1:20 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | JanaHn napsal: | | Psycho napsal: | Jsem dnes ve Vršovicích venčil svého malého dobermana a janek se v pačíku rozjařeně rozbehl k dvojici cikánů kteří začli prchat a když viděli že to nestihou vydrápali se za obrovského řevu na strom.....
Jen chci podoktnout ze je to roztomilé štěně 5 měsíců:-)))
|
a co se divíš......syn se vyhejbá obloukem i holubům, jak se všech zvířátek bojí
takže z tvýho rozběhnutýho štěňátka by měl hysterickej záchvat |
aka matka, taka Katka
psycho, kde mame slibenou odventni fotku?
ted uz treti v poradi? |
Slíbená adventní fotka ......Je to focené jen telefonem narychlo v mezičase protože když něco slíbím tak dodržím.
Vršek pro hornáky spodek pro dolnáky. Na obouch fotkách je stejná slečna. _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 9:00 am Předmět: |
|
|
hezké, sice bez svíček  ale hezké.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 9:09 am Předmět: |
|
|
Pošleš i něco Ty, když budou ty svátky? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 9:13 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Pošleš i něco Ty, když budou ty svátky? |
jako já??
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 9:25 am Předmět: |
|
|
Ne, chci vidět hrudník a zadek Psycha.
Jo Ty. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 9:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 9:26 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Ne, chci vidět hrudník a zadek Psycha.
Jo Ty. |
já bych se tomu tady ani nedivila...... určitě má víc svalů než já
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 9:28 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Psycho dne čt prosinec 19, 2013 9:29 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 9:28 am Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | | JanaHn napsal: | | MAST3R napsal: | | Pošleš i něco Ty, když budou ty svátky? |
jako já?? |
Kdo jinej
Když jsou ty vánoce:-) |
Vánoce sice budou, ale jak už jsme psala, mě nemá kdo fotit
a když už mě někdo fotí, je to syn a před ním kroutit zadkem nebudu měl by z toho chudák třeba nějaký trauma
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 9:29 am Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | | JanaHn napsal: | | MAST3R napsal: | Ne, chci vidět hrudník a zadek Psycha.
Jo Ty. |
já bych se tomu tady ani nedivila...... určitě má víc svalů než já | Blbej argument...........nejde tu o svaly ale o sexy tvary. Kdyby šlo o svaly tak jsem nedavam fotky partií kočičky ...... |
se sexy tvarama jsem na tom ještě hůř než se svalama
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 9:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 2:08 pm Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: | | Psycho napsal: | | JanaHn napsal: | | MAST3R napsal: | Ne, chci vidět hrudník a zadek Psycha.
Jo Ty. |
já bych se tomu tady ani nedivila...... určitě má víc svalů než já | Blbej argument...........nejde tu o svaly ale o sexy tvary. Kdyby šlo o svaly tak jsem nedavam fotky partií kočičky ...... |
se sexy tvarama jsem na tom ještě hůř než se svalama |
Tak radši neposílej a stáhni z netu jako kluci
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 2:18 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | JanaHn napsal: | | Psycho napsal: | | JanaHn napsal: | | MAST3R napsal: | Ne, chci vidět hrudník a zadek Psycha.
Jo Ty. |
se sexy tvarama jsem na tom ještě hůř než se svalama |
Tak radši neposílej a stáhni z netu jako kluci |
to si můžou stáhnout sami, ne?
nebo si myslel, že tu slečnu pak mám vydávat za sebe??
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|