|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mravenec1

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 8:22 pm Předmět: |
|
|
14 prepážek v HK, pošta plná lidí a jeli jen 4...., pracovnici si tam povidali, chodili tam jak nic... čekal sem 25 minut... těžkej veget..nadruhou stranu to chápu no, asi neni příjemný tam pracovat...ale tak co, takle se dá pokračovat do nekonečna i u lekaře...takovejch lidi tam boha..někdy to neni ani možný
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 9:13 pm Předmět: |
|
|
Opravdu mám radost, že tu do mě hustí kámoška, co mám ze života, když nechodím chlastat a někam vysedávat. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 9:25 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Opravdu mám radost, že tu do mě hustí kámoška, co mám ze života, když nechodím chlastat a někam vysedávat. |
spousta lidí tohle nechápe...pro někoho je chlast smysl života a celej týden se těší jen na pátek až se půjde ožrat Já občas zajdu, ale nijak to nepřeháním...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 9:29 pm Předmět: |
|
|
MAST3R: a co teda mas z toho zivota ty asketo? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 9:38 pm Předmět: |
|
|
Luster: Jednou za cas si ubalim hrozny a poradne se nazeru.  Jinak já třeba taky letos byl popít, začlo to ségry svatbou, kde jsem byl totálka a pak párkrát o prázky a stačí mi to.. mě je pak líto těch peněz.
Korny U mě to teda popravdě začalo tím, že jsem nechlastal, protože jsem cvičil, ze začátku jsem ještě trochu s kámošema popíjel, pak to úplně omezil a pak komplet přestal. Jak jsem psal Lusterovi, letos jsem párkrát byl, hlavně posledních 14 dní o prázky, to bylo skoro každej den - hospoda, šipky a pak disko trisko. Jinak si pamatuji, když jsem se tu bavil s pipkama a klukama a chodili jsme ven, tak si od středy do pátku povídali o tom jak se těší na diskotéku, pak šli teda pátek a sobota pít. A od neděle zase do úterý si povídali o tom, kdo toho kolik vypil, kdo blil a kdo se pral. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 10:34 pm Předmět: |
|
|
Jen ať chlastají ty lamy, budou pak pěkné trosky ....
Btw. mě sere, jak některé novinky ještě nejsou na torrentech
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 6:46 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Opravdu mám radost, že tu do mě hustí kámoška, co mám ze života, když nechodím chlastat a někam vysedávat. |
Hele, treba si mysli, ze kdyz se trochu nalejes, tak ji poradne vojedes. Zkus ji
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 6:58 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | eSko napsal: | Česká pošta. Chápu, že je před Vánoci, ale včera mě informovali o tom, že dnes mi doručí dva balíky (dárky). Tisíc mailů, tisíc SMS, tak je člověk doma celý den a večer si jen pošlou sms, že doručování bylo neúspěšné a balík je na poště?! To mi zítra teda vysvětlí... | To je normální-to se mi děje běžně. Adresát nezastižen a přitom jsem celý den doma. |
Tohle mě taky pěkně sere. A už jsem si několikrát na doručovatele stěžoval.....taky nepomohlo. Když jsem jednoho přistihl a seřval tak se nechal přeložit.........:- ( _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 10:40 am Předmět: |
|
|
Taky jsem si objednal domů a musel jsem letět na poštu a ne jednou. A to jsem schválně objednával už v půlce listopadu, abych se tomu vyhnul.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 10:50 am Předmět: |
|
|
Naprosto normální, nemusí být ani vánoce... člověk si nechá něco poslat Balíkem do ruky. Ráno přijde smska "dnes vám bude doručován balík bla bla bla" , celej den nic. Večer SMSka, že se nepodařilo doručit a balík je na poště. To je prostě na ránu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 10:54 am Předmět: |
|
|
Zlate PPL, sice reknou mezi 11-1 a prijedou ve 4, ale vim, ze mi to dojde a hned na druhy den. Pripadne mi to zavezou i na jinou adresu, kdyz jsem pryc. Nesnasim to cekani na poste, vzdycky fronta jak na banany, hlavne ted pred vanoci..., ale ne, ze by tam lidi sli pro baliky, ale oni tam jdou sazet sportku, kupuji tam casopisy a tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 11:31 am Předmět: |
|
|
A platit složenky. Nechápu, proč tolik lidí je ochotno ztrácet čas placením složenek na poště a pak se vymlouvají, že nemají čas. Třeba na cvičení.
Plně s tebou souhlasím. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 11:55 am Předmět: |
|
|
To me taky dokaze dostat.... prijdu na postu a chci si vyzvednout balik a prede mnou deda prijde sazet sportku a ani nevi jak to vyplnit.... nektery lidi jsou vazne rozbity.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 12:08 pm Předmět: |
|
|
12:05 já od rána doma ,papír ve schránce . Jak ho tam ten pošták propašoval netušim ale jedno je jistý dneska ho srovnám "do latě" takový "psycho" to nezažil. _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|