|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom3

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 10:14 pm Předmět: |
|
|
Vsechno co si napsal v prispevku vyse se da shrnout do jednoho slova - bullshit
Co ti poradim a DOPORUCIM je zajit si do posilovny a zaplatit si trenera. Prestat pocitat nesmyslny kody na pocty opakovani a nevim ceho, tohle neni programovani. S jidlem se taky s nekym porad, protoze neco takovyho co si vytvoril ty, jsem fakt nikdy nevidel  Bud takhle, nebo pokracuj a znic se. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ttby
|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 11:14 pm Předmět: |
|
|
Ok, co se týče cvičení, hodlám následovat své myšlenky. Nicméně vhledem k velké kritice mého jídelníčku jsem se rozhodl ho nějak přepočítat a rozepsat:
1x tvaroh = 30g B, 10g S, 1g T = 276 KJ
1x pomeranč = 1g B, 17g S = 294 KJ
1x rohlik+6 stroušku česneku + nějaké to máslo = odhadem 5g B, 33g S, 12g T = 1000KJ odhad
90g Proteinu = 70g P (čistého) = 1120kj
600g kuřecích prsou = 120g B, 1g T = 2620kj
Monster Energy = 60g S = 1000kj
500ml mléka = 16g B, 23g S, 7,5g T =950KJ
Vejce (netušim kolik žloutku) bílky 24g
Total: 7860KJ (což je podle mě akorád) (+ ty slané tyčinky, no..)
Po složkách: P: 264g, S/curky:143, T=26g
Takže co je špatně? Kdybych si měl tipnout tak Vám vadí více bílkovin, což je asi fakt. Nicméně mam možnost se stravovat pravidelně, takže je to taktováno po dvou hodinách. Cukry podle mě ok, nebo ne? (Monster se časem omezí) A tuky držím na minimum. Takže co vám všem vadí? Prvně jsem to spočítal  a ten denní příjem KJ je podle mě skoro optimánální Takže WTF, co vám vadí?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 11:26 pm Předmět: |
|
|
pravda, je to skoro optimalni _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petan_

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 8:03 am Předmět: |
|
|
Bílý rohlik s máslem a 6 strožků česneku k tomu? To musí být pak ale ozón
Horní mez příjmu bílkovin na tvoji hmotnost by měla bát cca 190 g, takhle akorát zatěžuješ ledviny, játra a bude to v tobě hnít, spolu s tím česnekm, to musí být lahůdka.
Co bolí to roste? O přetížení šlach, úponů a pod. už tu bylo psáno, já jen dodám, že jsi prostě překyselenej (kyselina mléčná), ale to se není čemu divit vzhledem k těm "tréninkům"
Měl bys ještě hodně přečíst a najet na některý z osvědčených tréninkových programů a jídleníčků a vyvarovat se těhle experimentů, které nebudou mít valného účinku.
Bodejď bys neměl jebáky když si snídal energiťák s čokoládou... srovnej si stravu a nemysli si že tě vytrhne 6 stroužků česneku...
Nejsou cukry jako cukry a tuky jako tuky... Záleží z čeho to příjmeš. Misto 5 hodin šmrdlání raději studuj.
PS: ty monstery sou peklo: vyřadit ihned a nahradit kvalitním zeleným čajem nebo mathé
PSS: sám píšeš, že máš moc bílkovin a i přesto tam prskneš 90g proteinu. Proč? Proteinový prášek použij v případě, že budeš mít den s nižším obsahem bílkovin.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 8:10 am Předmět: |
|
|
Tohle je hodně úlet.. ale poradit si asi nenecháš jak tak koukám, takže by bylo zbytečný něco rozepisovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 8:41 am Předmět: |
|
|
Presne tak riku, takze ja taky koncim
Zdar a hodne uspechu s energeťákama. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 1:07 pm Předmět: |
|
|
Tak jasně, po té co jste mi naznačili, že mam špatnej jídelníček jsem to spočítal a měl jsem tedy hodně proteintu. Sice se mi nejvíce líbila jedna věta na webu /kterou jsem zase simplifikoval/ která zněla cca "dokud nesmrdíš, tělo to zpracovává". Respektive, když prdíš smrad, tělo si s tim moc neví rady, což se mi nedělo. Nicméně ok, proteinu není třebas tolik.
Proč mi tu vykritizovali rohlik s česnekem a máslem fakt netuším - mimochodem celozrnej rohlik a jeden kousek pečiva s kouskem másla rozhodně nepovažuji za hřích.
Monster - vím to a snažím se omezit. Třeba dneska, když to vyjde dám zase jen jeden  , štěstí pro mě mam v lednici poslední Ripper (1000kj) pak už jen Khosy (600kj), které jsou sladké asi tak jako kola. A pul litru koly snad takovej hřích také není.
Dneska jsem snídal
kuřecí maso (tak 250g) = 1100kj, 57g proteinu
ten rohlík, tak těch 1000kj
A nějakej ten protein s mlékem 25g=720kj
--
A kdyžtak na to koukam tak podle mě jsou ted ideální ještě dva tvarohy a nějaké ten proteinovej nápoje 1x A dam nějaké kiwi a možná toho Monstera, ale toho Khaose případně.
LEPŠÍ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petan_

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 1:20 pm Předmět: |
|
|
V jednom litru coly se skrývá 108 gramů cukru, tedy více než 27 kostek cukru.
Máš recht, že v tomdle případě je nějakej rohlík vcelku zanedbatena věc....
Přečti si co tu ostatní píšou a začni se tim řídit, komu není rady, tomu není pomoci...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 1:48 pm Předmět: |
|
|
Kde je frozz se svym troll detectrem?  Typek si tu z nas dela prdel, coz je celkem smutny.. a pokud to mysli opravdu vazne, potom je to jeste smutnejsi.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 3:35 am Předmět: |
|
|
Tak jsem dneska neodolal a něco odcvičil, kupodivu jsem ze včerejška mohl, daleko více bolí nohy z dřepů (stále :/, ale už chodim i po schodech) než ruce.
Takže jsem se dnes rozhodl spáchat:
Přítahy, total 32: pauza: písnička (předchozí rekord 27, +18%)
Kliky na bradlech, total 101 (7,8,9,9,8,8,8,8,8,7,8,7,6) pauza: písnička (předchozí suma 78, +29% +2 serie, chtěl jsem to dostat nad kilčo, navíc se graf krásně
ohnul na exponenciálu z lineárního průběhu)
Jednoručky k prsoum (prostě člověk stojí a zvedá jednoručky k prsum (jako zvedá, ne bicepsy)). Dlouho jsem nedělal, ale našel jsem své staré statisky, kde jsem to udělal s 9kg jednoručkama 440x (tzn. 440*9=3960) a s 12,25 čínkama 200x (tzn 12,25*200=2500). Tedy max (2500,3960)*1,04=4118, tzn: 4118/14,4=286x cíl
Jednoručky k prsoum, tedy cíleně 286x (na 29 serii) pauza: písnička (+4%)
Start: 23:24
End: 03:20
Patrně za to mužou ty písničkové pauzy. Pauzu u kliku na bradlech začnu redukovat tak do měsíce, jednoručky k prsoum dělam po dlouhé době tam to zlepším rychle v seriich. A za ušetřený čas začnu rozšiřovat kliky. Takže k tomu přidám kliky:
Kliky 40
Příštítě: Určitě kliky s vestou, a břicho.
A musim máknout s tim APEXem, evidentně véct si výsledky zde je na prd, samá kritika, už abych mě své tabulky, grafy, křivky, regresní analýzy a tak ;)
Co jsem jedl raději psát nebudu ;) Bramburky s Monstrem by mi byly určitě vyčteny, zbytek protein a teda mín než minule. A rohlíku s česnekem se nehodlám zbavit ;) _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Petan_

|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 7:55 am Předmět: |
|
|
kvízová otázka : Je lepší si dát vyvážené jídlo, jít cvičit mezi 15-16 a ve 22:30 jít spát a dopřát tělu regeneraci a odpočinek, nebo si dát brambůrky s energiťákem, navrch proteiňák (a myslet si že ten to vytrhne) a v noci 4 hodiny nesmyslně vyčerpávat tělo nesmyslnými cviky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 8:42 am Předmět: |
|
|
jidelnicek strasnej a trening, no comment
chces rict, ze mezi jednotlivyma seriema mas pauzu celou pisnicku? cca 3,5minuty???
nechci ti do toho kecat, ale kratsi trening a lepsi jidelnicek by ti prospely mnohem vic _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 9:32 am Předmět: |
|
|
| ttby napsal: | A musim máknout s tim APEXem, evidentně véct si výsledky zde je na prd, samá kritika, už abych mě své tabulky, grafy, křivky, regresní analýzy a tak ;)
|
Tak se tu pak za par let za nama stav s temi tvymi "vysledky" _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 11:20 am Předmět: |
|
|
Ach jo :-/ taková kritika zase, přitom to mam velice dobře všechno spočítané a v rámci možností ověřené.
Co je mi tu právem vytknuto je čas, kdy jsem cvičil. Nutno zde podotknout, že jsem v 15 mohl těžko cvičit, když jsem v tu dobu ještě spal  , což vlastně krásně koresponduje s tim, že jsem začal cvičit ve 23.
Pauza, ano celá písnička a má to svůj důvod. Délka imho více než 3,5 minuty, tak 4,5. Podle toho, co poslouchám. Nicméně domnívám se, že ta pauza je nasajzovaná správně, všechny studie na netu i mé výpočty a odhady k tomu směřují.
e:Výsedky očekávám do pár měsíců, jaké roky.. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|