|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hansikii

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 1:12 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | 1) jídelníček:
Snídaně: vločky, mléko
Svačina: protein s mlékem + banán
Oběd: Rýže, maso, zelenina
Svačina: protein s mlékem + banán
Večeře: Rýže, maso, zelenina
Před spaním: Tvaroh s mlékem (klasická 250g vanička hodíš do shakeru a protřepeš)
- pokud máš dostatek financí místo Tvarohu si kup Micerální Kasein..
- Po tréninku: protein s vodou
- Co se týče tréninku zařaď do něj FULL Body.. nebo se podívej na Crossfit..
- co jsem koukal na tvoje výkony tak na bench dáš 120 kg ale na mrtvolu jen 130 to samé u dřepu... tzn zařaď více shyby do každého tréninku aby sis posílil záda, přítahy v předklonu.. pushpress.. zaměř se na to, kde máš nedostatky |
Slabší MT bmám také z důvodu, dlouhodobějších zdravotních problémů se zády, ale už jsou záda OK, a pořádně se do toho opřu :) Co se týká nohou, na to žádnou výmluvu prostě nemám, ze začátku jsem je vůbec necvičil, ale to už neplatí, cvičím je poslední 3 měsíce, a postupně se zlepšuju _________________ MT: 205 Kg
Bench press: 160 Kg
Dřep:180 kg
Legpress: 460 kg 12x
Přítahy v předklonu s osou 200 kg 10x
Francouzske tlaky s jednoručkou ve stoje 5x 60 kg jednoručka
Přítahy jednoručky v předklonu 90 kg 8x
Věk: 21 let, 100 Kg - endomorf
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Runner
|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 1:18 pm Předmět: |
|
|
Teda mě by taky upřímně zajímalo, jak se dá hubnout tím, že se jako trénink zařadí fullbody.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 2:07 pm Předmět: |
|
|
| Runner napsal: | | Teda mě by taky upřímně zajímalo, jak se dá hubnout tím, že se jako trénink zařadí fullbody. |
co je nepochopitelné na tom, že budu cvičit celé tělo? myslíš, že shodíš, když budeš mít trénink rozdělen na biceps,ramena- pondělí,, nohy,záda- středa ,, prsa triceps- pátek? neřekl bych _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 2:13 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | Runner napsal: | | Teda mě by taky upřímně zajímalo, jak se dá hubnout tím, že se jako trénink zařadí fullbody. |
co je nepochopitelné na tom, že budu cvičit celé tělo? myslíš, že shodíš, když budeš mít trénink rozdělen na biceps,ramena- pondělí,, nohy,záda- středa ,, prsa triceps- pátek? neřekl bych |
Přestaň tu psát a radit takové nesmysly prosím...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 2:28 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | Runner napsal: | | Teda mě by taky upřímně zajímalo, jak se dá hubnout tím, že se jako trénink zařadí fullbody. |
co je nepochopitelné na tom, že budu cvičit celé tělo? myslíš, že shodíš, když budeš mít trénink rozdělen na biceps,ramena- pondělí,, nohy,záda- středa ,, prsa triceps- pátek? neřekl bych |
Posilovací trénink má na hubnutí minimální vliv. Z hlediska hubnutí je celkem jedno jestli split a nebo FB. To už by mělo spíše dopad jestli si dá po tréninku půl hodinky běhu na pásu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Runner
|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 3:08 pm Předmět: |
|
|
Aha, už tomu rozumím. Takže dám fullbody a po něm se nenajím, protože to není potřeba. A zhubnu. Kdežto když dám split, tak se po něm najím a nezhubnu.
No tak to jo, to pak štymuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 3:36 pm Předmět: |
|
|
| Runner napsal: | | flew napsal: | | Runner napsal: | | Teda mě by taky upřímně zajímalo, jak se dá hubnout tím, že se jako trénink zařadí fullbody. |
Aha, už tomu rozumím. Takže dám fullbody a po něm se nenajím, protože to není potřeba. A zhubnu. Kdežto když dám split, tak se po něm najím a nezhubnu.
No tak to jo, to pak štymuje. |
lol řekl jsem snad, že nemá jíst??? Kdyby si raděj místo hejtování mě radil _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 3:49 pm Předmět: Re: Jak zhubnout ? 17let/97 KG |
|
|
| hansikii napsal: |
Můj běžný jídelníček:
Snídaně:6:30 – 0,5l Mléka + hrnek müsli / tmavý chlém + rama, 2 plátky sýra a šunky + zelenina,
+2 hrnky černého čaje
Svačina:9:30 tmavý chléb, rama,sýr,šunka./bílí jogurt s müsli + ovoce
Svačina:12:30 tmavý chléb, rama,sýr,šunka. + müsli tyčinka
Oběd:15:00 Většinou maso + rýže /brambor + maso/ omáška + knedlík
Svačina:16:30 Bílý jogurt + ovocné müsli
Večeře:18:30 Bílý jogurt + ovocné müsli/ rýže maso/ chlém + pomazánka/ čínská polévka
|
Chceš hubnou a v každém jídle jsou tvůj primární přijem sacharidy? Musli tyčinka a musli většinou obsahují přidanej cukr, pryč s tím. O chlebu se ani nebavim a je naprosto jedno, jestli je žlutej, zelenej nebo černej. Redukuj sacharidy a přidej tuky, protože já v tvym jídelníčku nevidím žádné kromě ramy
Jako "aerobku" přidej nějaký sport, třeba kolo, běh, rychlá chůze, fotbálek apod. Hlavně se hýbej a pokud to jde, tak choď co nejvíce. Minimalizuj jízdu městkou, autem, výtahem....
|
|
| nahoru |
|
 |
Runner
|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 3:49 pm Předmět: |
|
|
A co tu chceš radit? Spálení tuku je o výdeji energie, co je na lipolýze složitého? Vydáváš energii ve stavu dostatečné prokysličenosti a hotovo, když jí vydáš dost, tak si tělo tuk naštěpí a enegrii spotřebuje. Vymalováno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 4:13 pm Předmět: |
|
|
Neřekl bys? Já jsem se splitem shodil za 4 měsíce nějakých 23kg, takže mu teď tady napíšu ať cvičí split, protože mě to tak fungovalo, tak to musí fungovat mu taky ne? :) A kdo říká, že musíš mít trénink jen 3x týdně? Hubnutí je o jídle a taky o kardiu. A podle mě jet 3x týdně fullbody, kde to stejně šmrdláš, zničit se nemůžeš, protože bys to neuregeneroval, obzvlášť když shazuješ...je lepší jet split, rozdělit si to a můžeš v týdnu cvičit třeba 5-6 tréninků, pořádně to vyždímat, místo 3, kde se musíš šetřit...to je zase můj názor :)
|
|
| nahoru |
|
 |
hansikii

|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 11:01 am Předmět: Re: Jak zhubnout ? 17let/97 KG |
|
|
Doteď jsem jezdil tenhle trenál:
PONDĚLÍ: VOLNO
ÚTERÝ: ZÁDA + TRICEPS
STŘEDA: VOLNO
ČTVRTEK: ZADNÍ ČÁST NOHOU + LÝTKA
PÁTEK: KOZY + RAMENA + BICEPS
SOBOTA: VOLNO
NEDĚLE: PŘEDNÍ ČÁST NOHOU + BŘICHO
ÚTERÝ
ZÁDA - přítahy kladky ze shora/shyby široký úchop (2 + 3), Přítahy jednoručky v předklonu (1 + 3), přítahy velké činky v předklonu ( 1 + 3), Přítahy spodní kladky v sedě (0 + 3)
TRICEPS - stahování kladky s lanem (2 + 3), Francouzské tlaky v leže s EZ činkou ( 1 + 3), Kliky na bradlech (0 + 3), stahování kladky s rovnou tyčí (0 + 3)
STŘEDA- Volno
ČTVRTEK
ZADNÍ ČÁST NOHOU - zakopávání (2 + 3), mrtvý tah s jednoručkami a napnutýma nohama (2 + 3), výpady s jednoručkami (0 + 3), Legpress s nohama na horní části plošiny (0 + 3)
LÝTKA – výpony ve stoje (2 + 3), Lýtka na Legpressu (0 + 3)
PÁTEK
RAMENA – tlaky s jednoručkami ( 2 + 3), upažování s jednoručkami v sedě (1 + 3), upažování s jednoručkami v předklonu ve stoje (0 + 3), Krčení ramen s jednoručkami ve stoje (1 + 3)
Kozy – tlaky hlavou nahoru (1 + 3), Peck-Deck (0 + 3), Tlaky na stroji v sedě (1 + 3), Pullover (0 + 3)
BICEPS - bicepsový kladivový zdvih (1 + 3), Bicepsový zdvih s EZ činkou podhmatem (0 + 3), Biceps s jednoručkou v předklonu (0 + 3)
SOBOTA- Volno
NEDĚLE
PŘEDNÍ ČÁST NOHOU - předkopávání (3 + 3), dřepy (1 + 4), Legpress (0 + 4)
BŘICHO _________________ MT: 205 Kg
Bench press: 160 Kg
Dřep:180 kg
Legpress: 460 kg 12x
Přítahy v předklonu s osou 200 kg 10x
Francouzske tlaky s jednoručkou ve stoje 5x 60 kg jednoručka
Přítahy jednoručky v předklonu 90 kg 8x
Věk: 21 let, 100 Kg - endomorf
|
|
| nahoru |
|
 |
Marty927
|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 12:19 pm Předmět: |
|
|
viz ''Mýtus nízkofrekvenčního split treninku'' na mainwebu
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 12:34 pm Předmět: |
|
|
Trenink jako hezky rozepsanej, ale bez kardia, bez kruhového treninku nebo HIITu na konci, takhle sice budeš nabírat hmotu, ale toho tuku ti tam zůstane pořád VELA
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 12:42 pm Předmět: |
|
|
| Marty927 napsal: | | viz ''Mýtus nízkofrekvenčního split treninku'' na mainwebu |
To je nejake pismo svate nebo co? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Marty927
|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 12:55 pm Předmět: |
|
|
to ne, ale asi bych se zamyslel ,jak budu trénovat pokud chci hubnout a udržet co nejvíce svalový hmoty a do toho dělat kardio, protože mi přijde že fullbody by v tomhle případě bylo efektivnější (časově i vzheldem k tomu že dřepuje 95kg při 120kg benchi)
jinak nic proti splitu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|