Jak zhubnout ? 17let/97 KG

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak zhubnout ? 17let/97 KG  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Jak zhubnout ? 17let/97 KG
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hansikii

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
1) jídelníček:

Snídaně: vločky, mléko
Svačina: protein s mlékem + banán
Oběd: Rýže, maso, zelenina
Svačina: protein s mlékem + banán
Večeře: Rýže, maso, zelenina
Před spaním: Tvaroh s mlékem (klasická 250g vanička hodíš do shakeru a protřepeš)
- pokud máš dostatek financí místo Tvarohu si kup Micerální Kasein..

- Po tréninku: protein s vodou

- Co se týče tréninku zařaď do něj FULL Body.. nebo se podívej na Crossfit..
- co jsem koukal na tvoje výkony tak na bench dáš 120 kg ale na mrtvolu jen 130 to samé u dřepu... tzn zařaď více shyby do každého tréninku aby sis posílil záda, přítahy v předklonu.. pushpress.. zaměř se na to, kde máš nedostatky

Slabší MT bmám také z důvodu, dlouhodobějších zdravotních problémů se zády, ale už jsou záda OK, a pořádně se do toho opřu :) Co se týká nohou, na to žádnou výmluvu prostě nemám, ze začátku jsem je vůbec necvičil, ale to už neplatí, cvičím je poslední 3 měsíce, a postupně se zlepšuju
Legpress: 460 kg 12x
Přítahy v předklonu s osou 200 kg 10x
Francouzske tlaky s jednoručkou ve stoje 5x 60 kg jednoručka
Přítahy jednoručky v předklonu 90 kg 8x
Věk: 21 let, 100 Kg - endomorf
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Runner

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda mě by taky upřímně zajímalo, jak se dá hubnout tím, že se jako trénink zařadí fullbody.
flew

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Runner napsal:
Teda mě by taky upřímně zajímalo, jak se dá hubnout tím, že se jako trénink zařadí fullbody.

co je nepochopitelné na tom, že budu cvičit celé tělo? myslíš, že shodíš, když budeš mít trénink rozdělen na biceps,ramena- pondělí,, nohy,záda- středa ,, prsa triceps- pátek? neřekl bych

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Humanic145

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
Runner napsal:

co je nepochopitelné na tom, že budu cvičit celé tělo? myslíš, že shodíš, když budeš mít trénink rozdělen na biceps,ramena- pondělí,, nohy,záda- středa ,, prsa triceps- pátek? neřekl bych

Přestaň tu psát a radit takové nesmysly prosím...
Mablung

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
Runner napsal:

Posilovací trénink má na hubnutí minimální vliv. Z hlediska hubnutí je celkem jedno jestli split a nebo FB. To už by mělo spíše dopad jestli si dá po tréninku půl hodinky běhu na pásu.
Runner

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
Runner napsal:

Aha, už tomu rozumím. Takže dám fullbody a po něm se nenajím, protože to není potřeba. A zhubnu. Kdežto když dám split, tak se po něm najím a nezhubnu.
No tak to jo, to pak štymuje.
flew

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Runner napsal:
flew napsal:
Runner napsal:

Aha, už tomu rozumím. Takže dám fullbody a po něm se nenajím, protože to není potřeba. A zhubnu. Kdežto když dám split, tak se po něm najím a nezhubnu.
No tak to jo, to pak štymuje.

lol řekl jsem snad, že nemá jíst??? Kdyby si raděj místo hejtování mě radil

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Loudy

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 3:49 pm    Předmět: Re: Jak zhubnout ? 17let/97 KG Odpovědět s citátem

hansikii napsal:

Můj běžný jídelníček:
Snídaně:6:30 – 0,5l Mléka + hrnek müsli / tmavý chlém + rama, 2 plátky sýra a šunky + zelenina,
+2 hrnky černého čaje
Svačina:9:30 tmavý chléb, rama,sýr,šunka./bílí jogurt s müsli + ovoce
Svačina:12:30 tmavý chléb, rama,sýr,šunka. + müsli tyčinka
Oběd:15:00 Většinou maso + rýže /brambor + maso/ omáška + knedlík
Svačina:16:30 Bílý jogurt + ovocné müsli
Večeře:18:30 Bílý jogurt + ovocné müsli/ rýže maso/ chlém + pomazánka/ čínská polévka

Chceš hubnou a v každém jídle jsou tvůj primární přijem sacharidy? Musli tyčinka a musli většinou obsahují přidanej cukr, pryč s tím. O chlebu se ani nebavim a je naprosto jedno, jestli je žlutej, zelenej nebo černej. Redukuj sacharidy a přidej tuky, protože já v tvym jídelníčku nevidím žádné kromě ramy

Jako "aerobku" přidej nějaký sport, třeba kolo, běh, rychlá chůze, fotbálek apod. Hlavně se hýbej a pokud to jde, tak choď co nejvíce. Minimalizuj jízdu městkou, autem, výtahem....
Runner

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co tu chceš radit? Spálení tuku je o výdeji energie, co je na lipolýze složitého? Vydáváš energii ve stavu dostatečné prokysličenosti a hotovo, když jí vydáš dost, tak si tělo tuk naštěpí a enegrii spotřebuje. Vymalováno.
Korny

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
Runner napsal:

Neřekl bys? Já jsem se splitem shodil za 4 měsíce nějakých 23kg, takže mu teď tady napíšu ať cvičí split, protože mě to tak fungovalo, tak to musí fungovat mu taky ne? :) A kdo říká, že musíš mít trénink jen 3x týdně? Hubnutí je o jídle a taky o kardiu. A podle mě jet 3x týdně fullbody, kde to stejně šmrdláš, zničit se nemůžeš, protože bys to neuregeneroval, obzvlášť když shazuješ...je lepší jet split, rozdělit si to a můžeš v týdnu cvičit třeba 5-6 tréninků, pořádně to vyždímat, místo 3, kde se musíš šetřit...to je zase můj názor :)
hansikii

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 11:01 am    Předmět: Re: Jak zhubnout ? 17let/97 KG Odpovědět s citátem

Doteď jsem jezdil tenhle trenál:

PONDĚLÍ: VOLNO
ÚTERÝ: ZÁDA + TRICEPS
STŘEDA: VOLNO
ČTVRTEK: ZADNÍ ČÁST NOHOU + LÝTKA
PÁTEK: KOZY + RAMENA + BICEPS
SOBOTA: VOLNO
NEDĚLE: PŘEDNÍ ČÁST NOHOU + BŘICHO

ÚTERÝ

ZÁDA
- přítahy kladky ze shora/shyby široký úchop (2 + 3), Přítahy jednoručky v předklonu (1 + 3), přítahy velké činky v předklonu ( 1 + 3), Přítahy spodní kladky v sedě (0 + 3)

TRICEPS - stahování kladky s lanem (2 + 3), Francouzské tlaky v leže s EZ činkou ( 1 + 3), Kliky na bradlech (0 + 3), stahování kladky s rovnou tyčí (0 + 3)

STŘEDA- Volno

ČTVRTEK

ZADNÍ ČÁST NOHOU - zakopávání (2 + 3), mrtvý tah s jednoručkami a napnutýma nohama (2 + 3), výpady s jednoručkami (0 + 3), Legpress s nohama na horní části plošiny (0 + 3)

LÝTKA – výpony ve stoje (2 + 3), Lýtka na Legpressu (0 + 3)

PÁTEK
RAMENA – tlaky s jednoručkami ( 2 + 3), upažování s jednoručkami v sedě (1 + 3), upažování s jednoručkami v předklonu ve stoje (0 + 3), Krčení ramen s jednoručkami ve stoje (1 + 3)

Kozy – tlaky hlavou nahoru (1 + 3), Peck-Deck (0 + 3), Tlaky na stroji v sedě (1 + 3), Pullover (0 + 3)

BICEPS - bicepsový kladivový zdvih (1 + 3), Bicepsový zdvih s EZ činkou podhmatem (0 + 3), Biceps s jednoručkou v předklonu (0 + 3)

SOBOTA- Volno

NEDĚLE

PŘEDNÍ ČÁST NOHOU - předkopávání (3 + 3), dřepy (1 + 4), Legpress (0 + 4)

BŘICHO
Legpress: 460 kg 12x
Přítahy v předklonu s osou 200 kg 10x
Francouzske tlaky s jednoručkou ve stoje 5x 60 kg jednoručka
Přítahy jednoručky v předklonu 90 kg 8x
Věk: 21 let, 100 Kg - endomorf
Marty927

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

viz ''Mýtus nízkofrekvenčního split treninku'' na mainwebu
P4hill

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink jako hezky rozepsanej, ale bez kardia, bez kruhového treninku nebo HIITu na konci, takhle sice budeš nabírat hmotu, ale toho tuku ti tam zůstane pořád VELA
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marty927 napsal:
viz ''Mýtus nízkofrekvenčního split treninku'' na mainwebu

To je nejake pismo svate nebo co?
Marty927

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to ne, ale asi bych se zamyslel ,jak budu trénovat pokud chci hubnout a udržet co nejvíce svalový hmoty a do toho dělat kardio, protože mi přijde že fullbody by v tomhle případě bylo efektivnější (časově i vzheldem k tomu že dřepuje 95kg při 120kg benchi)
jinak nic proti splitu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak zhubnout ? 17let/97 KG Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: