ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

peetthemaster napsal:

Obdivuju Tvoje nervy a výdrž :)

kdysi jsem byl pochvalen za neco podobneho, ale stejne se casto i v tech nejblbejsich prispevcich objevi zrnko zlata mezi tunou hlusiny

i kdyz tady zatim jenom prebiram hlusinu

kdyby poprosil Zeleznou kouli, poslech, tak za dva mesice ma zmeny, na ktere bude cekat jinak dva roky
ttby

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
tvoje sila i kondicka jsou v prdeli azadna tabulka ti nepomuze
ano, ta tabulka je vlastne prilepilova tabulka , ale kdyz uz neco delas, tak by jsi mel vedet, ze podle ni se nerdidis dele, nez cca 6 tydnu a pak mas cyklovat
druha vec je, ze mas minimalni objem treningu co se tyce pomeru k casu a vysoka intenzita, podivej se na to z druhe strany, treba je ta intenzita prekazkou regeneraci
pokud chces neco na silu, zvol kratsi programy: ivanova, fomina, korteho...

Hodlám pokračovat v tom, co jsem si nadiktoval. Spočítané to mam dobře. Ohledně kondičky, jestli je nebo není v prdeli - to rozporovat nebudu, co vím je že podle mých grafů lezu nahoru a na tempo si nestěžuju, tak co. Až dojde k nějaké stagnaci, tak to budu řešit. Ohledně 6ti týdnu - tak dlouho třebas ani ty bradla možná nemám (respektive dlouho jsem o ně jen zakopával)

Ohledně toho linku - je to na nějakej powerlifting a ty lidi, co jsou tam na obrázku - tak nevypadaj dobře , už ted vypadam lépe. A jestli po tom, co odcvičili, to co je v tom článku vypadají takhle http://powerlifting.ronnie.cz/img/data/clanky/normal/3835_2.jpg tak potěš koště.

Měli by jste se učit od mé osoby, ne já od vás. Já mam třebas opakování 1312x u toho jednoho cviku (předím 1426x) zatímco v tom článku, co jsi poslal jsou VŠECHNA ČÍSLA KULATÁ, DOKONCE NA 10%. Jak mam věřit nějaké tabulce, kde jsou všechna čísla, taková že je někdo střelil od boku?

1. série 6x 75 kg 50 %
2. série 5x 90 kg 60 %
3. série 4x 105 kg 70 %
4. série 4x 105 kg 70 %

vážně? všechno krásně kulaté, až na 5tku vlastně ani žádné prvočíslo, žádná 72%... nic. Někdo tu tabulku tak maximálně několikrát zkusil na sobě a hned o tom napsal nějakej pseudočlánek. Proč těch přístupu je tolik a každej mluví o tom svém "nejlepším" a ještě mají všechny podezřele kulatá čísla :D

Potkáme se na nějaké crossfit soutěži, budeš mi koukat na záda. (v roce 2014 nejspíše ještě ne, ale o rok později budu silná konkurence)

A více se o tom nehodlám bavit, řekl jsem, že to vysvětlím jednou. Raději pujdu kupovat dárky a číst manuály.
Grimley

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petře, můžeš si gratulovat .... naletěl jsi trolovi a ještě s ním ztrácel čas .... GRATULUJI
ttby

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Petře, můžeš si gratulovat .... naletěl jsi trolovi a ještě s ním ztrácel čas .... GRATULUJI

výraz troll znam teda jen z počítačovej her, ale i tak takovej troll má větší svalovou kapitalizaci a vypadá líp než ty lidi na tom obrázku, co byly v tom článku ;)
ttby

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak k té tabulce - je na powerlifting, což je třebas něco, čemuž se chci vyhnout - ty lidi nejsou v kondici a ani hezky nevypadaji. Nechci soutěžit v powerliftingu a ani kulturistice. Crossfit je imho tak ideál. Navíc jsem přirozeně hezkej

Ten článek se mi vůbec tedy netýká. Například tam vůbec není rozpad na ženy/muže či stomatypy, lidi s nadváhou, lidi s podváhou - seriously? Jedna tabulka pro všechny typy lidí?

Tomu snad ani vy nemůžete věřit.
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ústavní 91
Praha 8 - Bohnice
181 02
Telefon pro objednání: 284016208
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
Grimley napsal:

výraz troll znam teda jen z počítačovej her, ale i tak takovej troll má větší svalovou kapitalizaci a vypadá líp než ty lidi na tom obrázku, co byly v tom článku ;)

troll, trol -a m. ‹švéd› (v škand. mytológii) zlá démonická bytosť (trpaslík al. obor) žijúca v horských jaskyniach, v moriach a pod. (Jazykovedný ústav Ľ. Štúra SAV SK)
Troll je v internetovém slangu účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá provokativní, hanlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k vytoužené emotivní odezvě[1] nebo jinak narušit normální věcnou diskusi.[2] Činnost trolla bývá v internetovém diskurzu nazývána trollingem či trollováním. Trollové neškodí, jenom jsou otravní. Trollovy úmysly jsou vedeny čistě pro zábavu trolla. Pokud pobaví i někoho jiného nebo se snaží škodit, tak se nejedná o trolla, ale o flamera či diskuzního kašpara. (wikipedia)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
Jinak k té tabulce - je na powerlifting, což je třebas něco, čemuž se chci vyhnout - ty lidi nejsou v kondici a ani hezky nevypadaji. Nechci soutěžit v powerliftingu a ani kulturistice. Crossfit je imho tak ideál. Navíc jsem přirozeně hezkej

Ten článek se mi vůbec tedy netýká. Například tam vůbec není rozpad na ženy/muže či stomatypy, lidi s nadváhou, lidi s podváhou - seriously? Jedna tabulka pro všechny typy lidí?

Tomu snad ani vy nemůžete věřit.

tu silovou tabulku muzes aplikovat i jinde, jenom jde o to ze vetsina lidi nechce pouzivat silene vahy na rozpazky
co se tyce cf, asi te sklamu, ale ve vetsine WODu jsou kliky na kruzich (!) v poctech, co ty mas za cely trenink v case, co ty mas na dve serie
ttby

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

"poctech, co ty mas za cely trenink v case,"

A jsme u toho! Viz muj podpis. Proto takhle. Aktuálně to za "co ty mas na dve serie" neádávám, nejsem (ještě) tak dobrej. Trvá mi to déle ale snažím se to odpracovat celé. Jistě mohl bych dát 5x seriie po minutě, co to dá. Ale počet cviku, kterých bych udělal by byl určtě menší. Raději udělam "co ty mas na "poctech, co ty mas za cely trenink," pomalu a jak budu vytrénovanej to pomalu rovnat na něco smysluplnějšího. Než abych ted cvičil třebas jen pulku ve čtvrtinovém čase nebo čtvtku v polovičním čase.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
"poctech, co ty mas za cely trenink v case,"

A jsme u toho! Viz muj podpis. Proto takhle. Aktuálně to za "co ty mas na dve serie" neádávám, nejsem (ještě) tak dobrej. Trvá mi to déle ale snažím se to odpracovat celé. Jistě mohl bych dát 5x seriie po minutě, co to dá. Ale počet cviku, kterých bych udělal by byl určtě menší. Raději udělam "co ty mas na "poctech, co ty mas za cely trenink," pomalu a jak budu vytrénovanej to pomalu rovnat na něco smysluplnějšího. Než abych ted cvičil třebas jen pulku ve čtvrtinovém čase nebo čtvtku v polovičním čase.

radsi dej tech pet serii na max a az budes davat co potrebujes, prihazuj dalsi serie
rozhodne se rychleji dostanes k 17x8 od 2x8 nez od 17x1
ttby

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
radsi dej tech pet serii na max a az budes davat co potrebujes, prihazuj dalsi serie
rozhodne se rychleji dostanes k 17x8 od 2x8 nez od 17x1

Nemyslíš, že je to otázkou priorit? Ačkoliv ty čísla jsi neuvedl nějak moc dobře, protože, kdo dá 2x8 rozhodně nebude s pouzou několik minut dělat 17x1 (ani), ale něco jako 17x5. Nevím, nedokážu odhadnout. Ale i z tvých čísel:

2x8=16
17x1=17

Nesouhlasím s tím, že kdo umí 2x8 bude dělat jen 17x1 (to jsi hoodně podstřelil) , přesto počet cviků Tvé verze je MENŠÍ než té DRUHÉ.

A pak tu máme prioritu cílů - dostat se na 17x8 jako PRIORITNÍ CÍL - pak nedokáži soudit, ale jsem ochoten akceptovat, že to co nabízíš Ty může být lepší.

Nebo druhá priorita je pálit co nejvíce kalorií a cvičit (PRIORITNÍ CÍL) tunnit se na výdrž (PRIORITNÍ CÍL) a v rámci toho zesílit a pak nabušit nějaké maso nějakým pumpováním (DRUHOTNÍ CÍL)

Já se třeba potřebuju odtučnit, nejsem vyzáblej ektomorf. Pokud dokáži udělat dříve 17x8 Tvým přístupem, ale v sumě tréningu spálim pulku kalorii, co svou metodou. Tak to pro mě stejně nemá takový přínos.
Tom3

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ustinove ser na nej, on to ma stejne spocitany lip nez ty.. nezalozil si log kvuli tomu aby dostal rady..
Ale kazdopadne jsem zvedavej na ty tvoje vysledky, hlavne si to nafot ted a potom po te (nekolika)mesicni zmene..
ttby

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
ustinove ser na nej, on to ma stejne spocitany lip nez ty.. nezalozil si log kvuli tomu aby dostal rady..
Ale kazdopadne jsem zvedavej na ty tvoje vysledky, hlavne si to nafot ted a potom po te (nekolika)mesicni zmene..

Nafotím, otázka je jestli to tu budu prezentovat. Už jsem se jednou fotil před pár mesíci a to jsem se fotil nahatej . Ale nějakou finální podobu prezentovat klidně budu moci. Jasně, že mi tu všichni řekne, že jsem mačka, ale zatím mi těší kamarádky na srazu škol (y), které říkají něco ve smylsu "vašíku, ty cvičíš, vid?" A poslední dobou to vidi hodně lidi. Jen pro zajímavost, vytáhl jsem statistiku z února:

Rekordy:
Za den:
200x břicho
200x záda
800x čínky nad hlavu I.
525x kliků
250x jendoručiky k prsom
135x bicepsy I.

Maximum:
30 kilu
80 čínky nad hlavu
42 přítahy k prsum
78 přitahování kotouče
5 bicepsy s rukávkama
22 bicepsy I.
-------------------------------
břicho/záda - tam to podle mě nemá cenu zvedta, ted to dělám když cvičím 235x (zkracovačky s 5kg kotoučem)

800x čínky nad hlavu I. = muj oblíbený 5+ hodinový cvik . V únoru jsem to tam dával 800x, ted 1312x s o 53% těžší čínkou.
525 kliků - a to mam dvojnásobek cca.

Maximum kliků 42 tedko o proti minulým 30ti.

Mimochodem tady je krásně vidět, že jsem jednoručky, jako cvičení bicepsů udělal 135x, maximum 22 na serii a dál jsem nepokračoval a zvednul jsem váhu. Tady nemam vůbec předtavu kolik umím nyní.

Takže to je mé zlepšení za cca 4 měsíců s půlroční přestávkou + s tím, že po zranění jsem pochopitelně najížděl velice pomalu.

Váha -4kg (což je fajn, moc fajn)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak primarne, vykasli se na sahodlouhe pauzovani a jed to se startem co minutu
pokud da nekdo 2x8 po minute, tak mas pravdu, ze 17 kol nebude delat jenom po 1, ale s tema 5 je to taky dost prestrelene, myslim, ze 3 budou idealni pocet
momentalne jsem na tom tak, ze po klasickem treningu vypotim 12x8, pripadne 5x15
pokud jedes na vykon, sakramentsky podsekni opakovani a zacinej co minuta a bude ti stacit 10 serii, tzn, s trneingem se pod hodinu vlezes
druha vec, za hodinu treningu spalis cca 400kalorickych jednotek, lepsi (a ekonomictejsi ve vsech ohledech) je upravit jidelnicek

ano max uzasne maxima, ale uzasna jsou max pro tebe
ja mam treba svoje maxima: 1550 kliku za hodinu, nebo 360 striktnich shybu za hodinu
takze by se dalo rict, ze co se tyce treningu, muj je efektivnejsi :-D
ttby

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže dnešní cvičení, mam toho dost z minulých, nicméně hodil jsem tam alespoň břicho, protože mi tu vyritizovali pauzu, tak jsem ji zredukoval. Měl jsem to sice v plánu, ale bejval bych s tím, tak ještě 5cvičení počkal. Ale protože si klidně v tomhle nechám poradit (alespoň částečně) + pospíchám nakupovat ještě dárky, tak jsem to zredukoval:

pisnička -> na 1:45+overhead

Z původních:
(18,18,16,18,17,16,16,15,14,12) s pauzou písničkou na:
(14,12,13,13,13,13,11,11,11,11) s pauzou 1:45 + overhead

Celkově 122, takže jsem to nadotoval dalšíma seriema: (10,11,10,9,11) do 172 (minule 169).

Minule přestávky 10*4 minuty (hrubě)=40minut
Ted (1:45+overhead)*15= cca 30 minut

Takže ano, zredukování pauzy byl dobrej nápad, díkys. Normálně bych s tím ještě chvilku čekal, ale nutno podotknout, že to byl dobrej nápad. Sice pořád ještě držím, že pokaždé více cviků (i když to nebylo o 4% :/) a nadotoval jsem to dalšíma 5 seriema. Ale na tomhle cviku to budu držet tak do 200. Pak to budu držet a jen opakovat.

Nic jiného z časových a bolestných důvodu necvičím. A tohle bude nějaká beseline na kratší pauzu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: