Oddo taky bych řekl, že tvoje forma bude vypadat celkem dobře, ale co nechápu je, proč sem dáš fakt hodně debilní fotku. Stůj normálně, vyfoť se a hoď to sem :). Tady ty fotky typu všechno zatnu vypadají debilně u každýho, pokud na sobě nemá už fakt dost hmoty.
Dneska měl být rest-day, ale mám děsnou chuť cvičit, ale všechno mě bolí, každý sval, každá šlacha v těle, tak takový active-recovery trénink, určitě se vám bude líbit hoši :-P
29.12.2013
Fit Centrum Nivnice
Stahování horní kladky na hrudník
15x30
15x40
10x50
Horizontální tlaky na prsa, stroj
15x30
15x40
14x50
Foam roller a protažení :) Pumpovačka jak hrom, docela mě to i bavilo na některých těch strojích jsem necvičil možná i pár let a hezky šlo vidět, jak si moje tělo uplně odvyklo pracovat izolovaně
Jinak přátelé a kamarádi, přeju vám všem do roku 2014 plno úspěchů, a hlavně ať se rok 2014 obejde bez zranění. Vy ani já nejsme jako běžná populace, že bysme si museli dávat novoroční předsevzetí, že budeme pravidelně cvičit :) tak jen ty zranění a úrazy jsou to, co nás může vyřadit ze hry.
Body line drills
Handstand position hold on floor 3 min. total
Hollow body position 3 min. total
Handstand
s oporou zdi i bez, moc pokusů cca 30 min. čistého času
Balance with overball
Dneska fajn lehčí trénink na svaly, ale maso na šlachy a vazy. HS moc nešel, ale vzhledem k tomu kolik sem toho naspal a co sem všechno sežral dneska, se fakt nedivím :)
Shyby na jedné ruce, asistence druhé ruky na kruhu v úrovní pasu = masakr :)
Bulharské dipy na kruzích
Pár nějakých mizerných levrů, front i back
Nějaké HSPU, nějaké klasické shyby
Pár pistolí
A to nejlepší na konec :)
Bring Sally up/down klikovací
a
Bring Sally up/down dřepovací
Klikovací Sally byl porod a nedali sme to s kámošem ani do půlky songu (velký prostor pro zlepšení :-D) a dřepovací jsem jel s 20kg osou jen a málem mi praskly stehna, jak to pumpovalo, ale dokončeno :)
Rozcvička podle ZelezneKoule :) Mobilitka, fajn to bylo..
Pak nějaké body-line drills a nakonec asi miliarda pokusů o handstand bez zdi :) Některé pokusy super, jiné dost tragické, byla i jedna nepěkná bouračka :-DD
Záznam asi nejdelšího handstandu co se mi povedl dneska, tragédie :)
tento log už nečítam oddnes, samý spam, fotky, videá, kým to načíta, tak mi aj komp zmrzne
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru