ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ttby

PříspěvekZaslal: út prosinec 24, 2013 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

tak pokud to nenarusi tvuj trening, tak to zkus bez tech shybu
ale rekl bych, ze nemas sanci to za rok natrenovat
rozhodne ne tvym zpusobem se 4 minutovyma pauzama
a mas pravdu, tady pauza neni 60 sekund
me to vychazelo po odcviceni vsech 3cviku na cca 15 sekund
a to uz je o necem sakra jinem

Zkusím. Tréning to nenaruší, ale budu na to potřebovat najít nějaký správný den - ve smyslu budu odpočatej + prioritní je se vyzkoušet a stanovit si nějakou baseline hned na začátku roku.

Bez schybu to pauza imho bude docela dlouhá - skoro pul minuty.

Komunikuje se s Tebou dobře, prakticky jediný mi tu neurážíš, přesto mám pocit, že několikrát zminované omezování pauzy jsi snad ještě nečetl, nebo to ignoruješ s mými 4miminutovými pauzami se časem rozloučím. Už minule jsem při klikcích na bradlech vyměnil Sabaton za Heaven Shall Burn, jejihž písničky jsou od pohled kratší ;)

Jinak na učení na státnice jsem si kdysy koupil 20ti hranou kostku, takže vydefinuju nějaké hry. A pauzy mužu dělat třeba náhodně nebo to nějak kompromisně točit. Nikdo neřiká, že nemužu cvičit jednou s pauzou 30s podruhé s písničkou. Nebo to rozhazovat v nějakém poměru. Tak abych ukojil oboje.

Ohledně té čelzie navrhuju se tedy vsadit, když pořád nevěříš, že na konci roku 2014 to dáme. Vsaďme se o Monster Energy Ripper
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út prosinec 24, 2013 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no jestli na to jdes takhle tak klidne o dva
sejdeme se nekde spolu a dale Cindy
ta neni tak dlouha
pauzy, ja nevim, ale ja jsme pro co nejkrasi, to co s nima delas ty...no bez komentare
ttby

PříspěvekZaslal: út prosinec 24, 2013 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Hele víš co ty strejdo, když seš na tom tam dobře jak říkáš, tak zkus nějaké "default" WODy, které jak říkáš zvládne každý a můžeš porovnat čas s náma... https://forum.ronnie.cz/spartan-workout-t33453.html
To jestli napíšeš svůj opravdový čas je na tobě... (a jestli ne, tak máš aspoň nad čím přemýšlet)
Jinak doporučuju tuhle prkotinu :
50 anglicaku, 10 shybu, 50 drepu, 10 shybu, 50 kliku, 10 shybu,
40 anglicaku, 10 shybu, 40 drepu, 10 shybu, 40 kliku, 10 shybu,
30 anglicaku, 10 shybu, 30 drepu, 10 shybu, 30 kliku, 10 shybu,
20 anglicaku, 10 shybu, 20 drepu, 10 shybu, 20 kliku, 10 shybu,
10 anglicaku, 10 shybu, 10 drepu, 10 shybu, 10 kliku, 10 shybu,

WODy, které jak říkáš zvládne každý a

Tady čtou lidi opravdu nepozorně , bavili jsme se o tom jednom konkrétním WODo, Čelzí. Rozhodně jsme neřikal, že defl WOD zvládné každý. Naopak, byly tam věci alá uběhnout 400m a více, což je věc, co třeba asi hnedtak nedávám . A jiné, kde bych si neškrtl.

To co jsi poslal ty zkusit klidně mohu, ale třeba připadá mi to xkrát těžší než o ta Čelzí.
Tohle klidně zkusím, ale tak za pulroku, vidím že má vubec cenu to zkoušet.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út prosinec 24, 2013 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Hele víš co ty strejdo, když seš na tom tam dobře jak říkáš, tak zkus nějaké "default" WODy, které jak říkáš zvládne každý a můžeš porovnat čas s náma... https://forum.ronnie.cz/spartan-workout-t33453.html
To jestli napíšeš svůj opravdový čas je na tobě... (a jestli ne, tak máš aspoň nad čím přemýšlet)
Jinak doporučuju tuhle prkotinu :
50 anglicaku, 10 shybu, 50 drepu, 10 shybu, 50 kliku, 10 shybu,
40 anglicaku, 10 shybu, 40 drepu, 10 shybu, 40 kliku, 10 shybu,
30 anglicaku, 10 shybu, 30 drepu, 10 shybu, 30 kliku, 10 shybu,
20 anglicaku, 10 shybu, 20 drepu, 10 shybu, 20 kliku, 10 shybu,
10 anglicaku, 10 shybu, 10 drepu, 10 shybu, 10 kliku, 10 shybu,

kdyz neudela 5 shybu na Chelsii, tak neda 10 tady
Grimley

PříspěvekZaslal: út prosinec 24, 2013 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono to chce trochu praxe...ne jen si počítat teorii
Spam

PříspěvekZaslal: út prosinec 24, 2013 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, já jaksi vůbec nepočítal s tím že neudělá 5 shybů. V tom případě už vůbec nechápu co ten člověk tu řeší pořád za vědu. Prostě začni makat a neřeš pič*****. Stejně seš podle mě jeden z těch nedšenců, po kterých tu nebude za měsíc ani muk.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: út prosinec 24, 2013 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Aha, já jaksi vůbec nepočítal s tím že neudělá 5 shybů. V tom případě už vůbec nechápu co ten člověk tu řeší pořád za vědu. Prostě začni makat a neřeš pič*****. Stejně seš podle mě jeden z těch nedšenců, po kterých tu nebude za měsíc ani muk.

Tak to je snáď jasné od začiatku, nie? Ale ktovie, možno z neho vyrastie nový sloty hehe
ttby

PříspěvekZaslal: st prosinec 25, 2013 4:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:

Aha, takže vlastně jsi ani nečetl mé příspěkvy, vložil jsi mi do úst něco, co jsem neřekl a ještě mi tu urážíš, mazec. Jinak cvičil jsem od ledna do konce března a ted cca měsíc/dva už minulej rok jsem toho nacvičil víc než měsíc Z toho pulroku jsem nemohl kvuli zranění. A kdyby jsi četl mé příspěvky tak by jsi se taky dozvěděl, že 5 shybu dam vcelku brzy, když je tento cvik pro mě po letech nový a nově zařazený - ve smyslu jednotek tréningu..

Máš hezkej nick Spam, tomu příspěvky od tebe odpovídají spamu :/

Ale našel jsem si za kolik dáváte tebou uvedené WODo a je to 30minut. Na konci roku 2014 věřim, že to hodim taky
Spam

PříspěvekZaslal: st prosinec 25, 2013 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jo ty strejdo, podle jednotek tréninku by si měl 5 shybů dosáhnout kdy přesně? Ať vím kdy očekávat ten velkej den...
Přestaň teoretizovat a koukat na Jáchyme hoď ho do stroje a začni radši makat a ono tě to přejde tyhle výpočty a keci
A být tebou, tak by přestal kopat okolo sebe když ti tu lidi píšou něco, co se ti nelíbí. Třeba si o těch, kteří ti tu píší něco zjisti a koukni se na jejich cmmty v jiných topikách atd... A třeba ti pak dojde, že ty kraviny nepíšem my ale někdo jinej.
ttby

PříspěvekZaslal: st prosinec 25, 2013 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Tak jo ty strejdo, podle jednotek tréninku by si měl 5 shybů dosáhnout kdy přesně? Ať vím kdy očekávat ten velkej den...
Přestaň teoretizovat a koukat na Jáchyme hoď ho do stroje a začni radši makat a ono tě to přejde tyhle výpočty a keci
A být tebou, tak by přestal kopat okolo sebe když ti tu lidi píšou něco, co se ti nelíbí. Třeba si o těch, kteří ti tu píší něco zjisti a koukni se na jejich cmmty v jiných topikách atd... A třeba ti pak dojde, že ty kraviny nepíšem my ale někdo jinej.

Mam to spočitítané, jako obvykle, a mam tam nějaké minima, kterých se hodlám držet! Takže příští 3-4 tréningy neni ani vubec teoretická šance, že bych to vubec chtěl zkoušet. Takže tak za 5-6 bych to viděl.

Zatim jsem tu do nikoho nekopal, ale nejhlíž mám k tobě, ty jsi fakt neskutečnej. Prostě spam s malým s. Koukal jsem na tvoje komenty už včera - rejpeš a suplementuješ :D Výkon jsem našel to zmínené VOD asi na 30ti minutách. Na konci roku 2014 ti to tam předvedu.

píšeš kraviny - řikáš něco co jsem neřekl, rejpeš, čteš toho pulku. děláš uvakpené závěry atd. I kdyby jsi byl Arnold Švancinegr tak s takovýmhle stylem bych s tebou nehodlal a nehodlam zrácet čas. Mužeš bejt nejlepší ve cvičení, ale pokud nemáš soft skill na to to vykomunikovat nebudeš mít nikdy kamarády.
Spam

PříspěvekZaslal: st prosinec 25, 2013 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nojo, tak dobře, panebože že já vždycky ztrácím čas s takovýhlema individuama.
ttby

PříspěvekZaslal: čt prosinec 26, 2013 12:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže dnešní cvičení:

21:10 Start

Přítahy/Shyby; Pauza: písníčka (ty dlouhé písničky ačkoliv mi tam padly trojminutovky)
Serie: (4,4,3,3,3,3,3,3,2,2,2,2,2)= total 36
Minule serie: (3,3,3,3,3,3,3,3,2,2,2,2)= total 32
+12,5% (+1 serie, jinak +6,25%)
Super, prvně jsem zasadit 2vě 4ky. Takže 30x udělam ještě 4ky a pak zkusim pět.

Upažování nohou na bradlech/břicho+3x skrčené nohy; Pauza: 1:45+overhead
Serie: (14,14,14,14,13,13,12,12,11,11,11,11,11,11,10)= total 182
Minule serie: (14,12,13,13,13,13,11,11,11,11,10,11,10,9,11)= total 173
+5,2% (počet serii stejné)

Kliky na bradlech; Redukce písníčka -> 1:45+overhead
Ač jsem to teda neměl v plánu a pořád mi tu nutí k redukci odpočívání tak jsem schodil pauzu z písníčky (ale Heaven Shall Burn - ty nemaji dlouhé..) na 1:45
Serie (7,7,7,7,7,7,6,6,6,6,6,5,5,5,5,6,6,5)= total 109
Minule serie: (8,9,9,8,8,8,8,8,7,8,7,6)= total 101
+ 8% (kratší pauza, takže jsem musel nadotovat 6 novými seriemi)

Minule 101 s pauzou cca 3:30 na 12 serii = cca 11*3:30=cca 38 minut
Nyní jsem dal 101 při 17té serii s pauzou cca 2:00= cca 32 minut

Circle of Death - tak jsem si to nazval. Je to tohle:
Level 1 (Kliky: 7x,Přítahy: 1x,Upažování nohou na bradlech:5x,Kliky na bradlech: 3x), level 2 bude dvojnásobek všeho, level 3 trojnásobek..
Takže dneska jsem dal 1x Level 1. Jako feasibility study.
Čas: 56 sekund

Bicepsové zdvihy, jednoručky; Pauza 60s+1/2 overhead
Nově s váhou 14,4kg - intial version, takžě takové oťukání.
Serie: (6,8,8,7,6,6,6,5)= total 52
Příště přidat serii

End: 0:14

Chtěl jsem zkusit těch 15 dřepu, 10kliku každou minutu - alespoň v omezené míře. Nezapomnil jsem, ale po těch klicích na bradlech, jsem usoudil, že to nemá cenu :D Vyšťaveno.

Jinak jestli na to budu mít zejtra štávu, tak mi čeká to velké cvičení, kdy mi trvá jeden cvik odcvičit těch 5 hodin, takže se na to připravte, at zase moc nerejpete, tohodle cviku se nehodlám vzdát.

Naposledy upravil ttby dne čt prosinec 26, 2013 12:30 am, celkově upraveno 1 krát
MilanaliM

PříspěvekZaslal: čt prosinec 26, 2013 1:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aspoň je tu zábava a žije to tu

sorry za můj Spam (až mi skončí nemocenská tak nebudu mít čas na spomování tady )

PS: "ty dlouhé písničky ačkoliv mi tam padly trojminutovky" dávej si megamixy - trénuj jako chlap
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ttby

PříspěvekZaslal: čt prosinec 26, 2013 2:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanaliM napsal:
aspoň je tu zábava a žije to tu

sorry za můj Spam (až mi skončí nemocenská tak nebudu mít čas na spomování tady )

PS: "ty dlouhé písničky ačkoliv mi tam padly trojminutovky" dávej si megamixy - trénuj jako chlap

Jenže, když si dám 1:45 přestávku, tak se mi stane, že třeba cvičím a v tu chvíli skončí písnička, pro nás co máme rádi muziku, je to jako by mi řezali koule.

Jinak písně jsou fajn, protože je hodně rozdíl jestli dostaneš 6minutovou nebo 2:33 píseň. Věc náhodného generátoru anroidu ;) A svaly se mají šokovat.
madball

PříspěvekZaslal: čt prosinec 26, 2013 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono musí být celkem i šokování pro tělo to "Upažování nohou na bradlech".
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: